Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(vetruze @ 2010 01 05, 21:16)
tai,kad cia tu baziu ner ka bandy tcia forume skersai isilgai prirasineta,va,kai pudros spalva reik atsirinkt as suprantu

prirasineta kas? vienai tokia tinka,kitai ji jau nebetinka..nesuprantu negi gaila,to meginio..tai pasiulykit padaryt mokamus galu gale..jei taip gaila..manau daug norinciu atsiras cool.gif
Atsakyti
Nezinau zinokit mergaites,bet Klaipedoi akropolio Kristej daznai prekinuosi, tai malonios tos konsultantes.Visada meginuku duoda,visada pataria.Kad ir siandien pirkau kvepalus,tai dave dar tokia kosmetikine,meginuku.Nezinau man tai visai fainai toi Kristej 4u.gif
Atsakyti
Nors tema ne apie Sarma, bet noriu pasidziaugti, nes siandien kauno akropolio sarmoj buvau labai maloniai bei paslaugiai aptarnauta, net nustebino bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TipuTapu: 06 sausio 2010 - 18:36
http://www.kristiana...elaukiant/20421
Atsakyti
Na aš apie Kauno Akropolio Sarmą pakeičiau nuomonę... Visada buvo viskas ok, bet prieš porą sav. nusivyliau...
Nuėjau su mergaitėmis, mažoji vežime...tai apsauginė iš paskos sekiojo...o mano didžioji jau labai domisi kosmetika, tai neleido bligio testerio paimti pabandyti...

Galų gale sunervino, tai apsauginės ir paklausiau: ar čia mus sekiojate, kad ko nepavogtumėm???
Labai pasimetė... Na, o kitais kartais nebetylėsiu iš karto....
4u.gif
Nepykit, kad ne visai į temą..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 01 31, 14:59)
Na aš apie Kauno Akropolio Sarmą pakeičiau nuomonę... Visada buvo viskas ok, bet prieš porą sav. nusivyliau...
Nuėjau su mergaitėmis, mažoji vežime...tai apsauginė iš paskos sekiojo...o mano didžioji jau labai domisi kosmetika, tai neleido bligio testerio paimti pabandyti...

Galų gale sunervino, tai apsauginės ir paklausiau: ar čia mus sekiojate, kad ko nepavogtumėm???
Labai pasimetė... Na, o kitais kartais nebetylėsiu iš karto....
4u.gif
Nepykit, kad ne visai į temą..... 4u.gif

O tai kodel neleido pameginti to testeriuko pameginti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 31, 14:13)
O tai kodel neleido pameginti to  testeriuko pameginti?  g.gif

Kai neleido, aš pati paėmiau, atsukau ir jai patepiau... Man nesakė nieko...
Bet kai sekiojo, tai aš pati net negalėjau atsipalaiduoti, išsirinkti normaliai ko noriu, apžiūrėti ko norėjau... Nemoku paaiškinti. Didelis diskomfortas...... doh.gif
Dukrai ne 3 m., kad lentynas griautų........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 31 sausio 2010 - 16:09
QUOTE(Krisanta @ 2010 01 31, 17:07)
Kai neleido, aš pati paėmiau, atsukau ir jai patepiau... Man nesakė nieko...
Bet kai sekiojo, tai aš pati net negalėjau atsipalaiduoti, išsirinkti normaliai ko noriu, apžiūrėti ko norėjau... Nemoku paaiškinti. Didelis diskomfortas...... doh.gif
Dukrai ne 3 m., kad lentynas griautų........

na,taip devynmetems viskas labai idomu,pas mus irgi daug ateina,tai jau tokioms leidziam,kurios jau supranta,kad reikia tepti ant lupu,o ne valgyt smile.gif
Atsakyti
Nu aisku. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrute 99: 31 sausio 2010 - 16:49
http://www.kristiana...taigmena_/20435
Atsakyti
http://www.kristiana...salonuose/20448
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 05, 19:16)
tai,kad cia tu baziu ner ka bandy tcia forume skersai isilgai prirasineta,va,kai pudros spalva reik atsirinkt as suprantu

Kaip tai ner ka bandyt ?? Juk ant veido produktas tepasi, suprasciau jeigu baze kainuotu 5 lt, tai bala nemate - ismetei ir pamirsai doh.gif doh.gif
Atsakyti