Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(kumiko @ 2009 12 09, 13:59)
atsakant i jusu kl,kodel zmones dirba ,net jei nepatinka,nes valgyt reikia cool.gif siaip nenoriu teisint konsultanciu..bet visokiu klientu buna ir tas darbas tikrai varginantis..

Del ko dirba, tai visiems turbut aisku. Ir zmoniu visokiu ateina, bet yra toks dalykas kaip aptarnavimo kultura ir ji neturi priklausyt nuo to, koks klientas (na jei labai super nemandagus ir pan, tai dar pateisinu nekoki konsultanciu elgesi) ar kokia pacios konsultantes nuotaika. Ateini i darba ir turi palikt visus rupescius, ruskanumus ir pan uz duru, nes toks tavo darbas, kad reikia zmogu aptarnaut, maloniai bendraut. Jei taip kiekviena savo problemas islietu ant klientu, tai zmones negriztu apsipirkinet, o tada jau nuostolis firmai.... Taip, kad kartais norisi ir pateisint sunkiai dirbancias konsultantes, bet is kitos puses, juk toks ju darbas, tai reiketu dirbt taip, kaip reikia.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 12 09, 12:59)
atsakant i jusu kl,kodel zmones dirba ,net jei nepatinka,nes valgyt reikia cool.gif siaip nenoriu teisint konsultanciu..bet visokiu klientu buna ir tas darbas tikrai varginantis..

Nu neesu tikra ar toks darbas varginantis ax.gif visi darbai vienaip ar kitaip varginantys, bet tikrai manau vargina dažnai tas, kad sėdi ir neturi ką veikt, vat tada tai greičiau pavargsti nei intensyviai dirbant doh.gif va sunku tai kokioj maximos kasoj ax.gif
Klientų tikrai visokių būna, bet tikra tiesa, kad konsultančių išmanančių savo darbą šioje srityje ir dar malonių tai trūksta doh.gif o taip norisi kai ateini kažką pirkti ar šiaip domiesi, kad išsamiai paaiškintų viską smile.gif
Atsakyti
as manau, kad matosi kurias konsultantes nuosirdziai domina toks darbas, o kurioms dzin...
as asmeniskai jei zinau kad man reikia kazko is tokios parduotuves kaip KristiAna, as pirma pasiskaitysiu visus atsiliepimus apie norima preke, pasieskosiu info ir tik tuomet keliausiu i parduotuve. Tuomet belieka tik ilekti, susirasti norima preke ir susimokejus isbegti.
Jau esu tiek kartu nusivylus kai pataria netinkama preke (pvz kremine pudra riebiai odai, kai mano sausa)...
O siaip nera jau ten taip blogai, visada gaunu kokiu meginuku...
Atsakyti
negaliu patikėti lotuliukas.gif visą laiką galvojau , jog tik man vienai nebėra noro eiti į kristianą lotuliukas.gif bet pasirodo labai daug merginų kenčia nuo įžulaus aptarnavimo .
tačiau ne tik kristianoje tokios nesamonės vyksta . šiauliuose žinau sarmos parduotuvę , kurią aplenkiu iš tolo . ir vos pažiūriu į vitrinas, niekada nematau ten klienčių biggrin.gif ir jau aišku kodėl . nes visada jautiesi sekama , kaip vagilka doh.gif
Atsakyti
http://www.kristiana...php/naujiena/44
Atsakyti
pritarius nuomonei, kad i kristiana nera ko ir eiti- aptarnavimas tragiskai, o ir tai turi 'susisaudyti' konsultante. Jei neturi savo tvirtos nuomones apie ieskoma preke, tai net nebandys patarti. Pries metus tai is vis su kuriozu susiduriau: nusipirkau tusa. Naujas tusas, matosi, akd nenaudotas, visakas lyg ir gerai, firma irgi gera, tik viena smulkmena - sepetelis nedazo blakstienu!! Ji prikau Gedimino prospekte, o ten buvau atsitiktinai, kadangi daznaiu lanakausi Akropolyje tai nuejau pasikonsultuoti. Kiek an zinoma tai tinklas tas pas, nera jokiu franciziu, taciau apie joki keitima ir kalbos negalejo buti - liepe (ne siule) vaziuoti i gedimino prospekta per 14 dienu, kitaip prekes nebepakeis. Ir is vis ziurejo kaip i kvaistelejusia boba, nezinancia ko noriu, aciet matosi, kad tusas naujas. Sakau tom konsultantem: pabandom padazyti ka nors, pamatysi ka sneku, taciau reikejo arba rekti, arba iseiti- ka ir padariau, nes vistiek sake kad niekuom negali padeti.
Po to dar 3 kartus buvau kristianoje, taciau jokio arba prasto aptarnavimo sulaukusi maloniai apsipirkau Douglase ar kaip ten ta parduotuve vadinasi.
Atsakyti
O merginos neperdedat truputį? g.gif
Klaipėdos akropolio KristiAnoje apsilankau gana dažnai, ten dirba labai maloni visažistė, kuri ir pataria ir padeda spalvas išsirinkti. Tikrai puiki darbuotoja thumbup.gif rinkausi šepetėlius, tai sunešė visų firmų į vieną vietą, kad galėčiau pačiupineti. Naujoves aprodė, apie smashbox plačiau papasakojo, nes buvo nesenai pabuvojusi smashbox seminare thumbup.gif

Kur dažnai pasigendu aptarnavimo kokybės ir išmanymo apie prekes, kurias parduoda, tai sarmoje. Nors konsultantė ir stengiasi patarti, bet matosi, kad nieko neišmano verysad.gif
Atsakyti
Manau, kad aptarnavimas priklauso ne nuo parduotuvės pavadinimo, o nuo pačios konsultantės, jos domėjimusi, išmanymu apie kosmetiką 4u.gif
Atsakyti
http://www.kristiana...lietuvoje/20288
Atsakyti
uzejau i kristiana,buvau su makiazu,paprasiau bazes i savo indeli pabandyti,sako tepkites cia..sakau negaliu ,juk pries pudra reikia... idejo siaip ne taip laseli kurio man turbut tik an kaktos uzteks doh.gif nesuprantu,nei ten tie produktai ju ,nei ka..negi gaila..neprasiau juk puse indelio..nesuprantu as tu konsultanciu...juk tikrai man tos bazes reikia ir pirksiu,jei tiks,nepabandzius gaila moket tokius pinigus,o jei netiks,tada vel eik kita uz 100lt pirkt unsure.gif ..zodziu susinervinau ir tiek..cia viskas buvo kauno akropolio kristianoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 01 05, 20:03)
uzejau i kristiana,buvau su makiazu,paprasiau bazes i savo indeli pabandyti,sako tepkites cia..sakau negaliu ,juk pries pudra reikia... idejo siaip ne taip laseli kurio man turbut tik an kaktos uzteks doh.gif nesuprantu,nei ten tie produktai ju ,nei ka..negi gaila..neprasiau juk puse indelio..nesuprantu as tu konsultanciu...juk tikrai man tos bazes reikia ir pirksiu,jei tiks,nepabandzius gaila moket tokius pinigus,o jei netiks,tada vel eik kita uz 100lt pirkt unsure.gif  ..zodziu susinervinau ir tiek..cia viskas buvo kauno akropolio kristianoj verysad.gif

tai,kad cia tu baziu ner ka bandy tcia forume skersai isilgai prirasineta,va,kai pudros spalva reik atsirinkt as suprantu
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 05, 20:16)
tai,kad cia tu baziu ner ka bandy tcia forume skersai isilgai prirasineta,va,kai pudros spalva reik atsirinkt as suprantu

Kliento teise yra isbandyti,ir jo reikalas kodel nori isbandyti. O gal oda alergiska,ar dar kas? Ne vien del spalvos gi klausimu kyla(kaip kad su pudra) rolleyes.gif
Atsakyti