Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(vetruze @ 2009 11 26, 10:44)
man,tai kaip tik patinka,kai kliente nepasidazius arba labai mazai,tai,bent gali isrinkt ar parekomenduot realiai spalva,viskas matosi :)as gi nezinau ko ji ateina ar pudros ar kvepalu brangiausiajam

g.gif g.gif nu kai taip rasot, tai net nepagalvociau, kad cia ta pati vetruze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 11 26, 16:59)
g.gif  g.gif nu kai taip rasot, tai net nepagalvociau, kad cia ta pati vetruze  4u.gif

ta pati,ta pati smile.gif
Atsakyti
Galiu pagiriamąjį žodį tart biggrin.gif Šiandien laabai maloniai ir profesionaliai buvau aptarnauta "Didžiojoje Kristianoje". Pasisekė tiesiog gerą konsultantę sutikti biggrin.gif Atsakė į viiisus klausimus, rekomendavo priemones pagal mano lūkesčius. Spėjom dar paplepėti tiek apie "MAC" (!), tiek apie šepetėlius, nors ir nesiruošiau jų pirkti. Išėjau patenkinta su pirkinuku bei dar mėginukų nemažai gavau ax.gif Tiesa, ėjau tyčia visai be makiažo ir paprastai apsirengusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 lapkričio 2009 - 18:18
QUOTE(vetruze @ 2009 11 26, 17:58)
ta pati,ta pati smile.gif

4u.gif 4u.gif malonu girdet
Victorious, o jus galvojat jos cia neskaito 4u.gif gi zino atsiliepimus ir t.t tai taisosi mergaites, saunuoles, kad i geraja puse 4u.gif nors nesakau, yra tikrai labai maloniu konsultanciu drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi pagalvojau, kad gal pasiskaito. Į gera tada biggrin.gif
Atsakyti
http://www.kristiana.lt/rinkiniai/
Atsakyti
QUOTE(power_for_ever @ 2009 11 24, 12:56)
sustojau tada prie parfum express, ten panele maloniai aptarnavo, o beto kainu skirtumas nei kristianos irgi buvo  thumbup.gif

na as tai esu "isirasius" vienos Parfum Express konsultantes aptarnavima i savo topu topus - buciau savininkas, pamatyciau, ismesciau be kalbu... ne nuo parduotuves priklauso, o nuo konsultantes saves suvokimo jausmo. galima nezinot, galima nusisneket, bet elgtis arogantiskai aptarnavimo srity... oi reikia mokymu merginoms, oi reikia atranku...

bet daina ne apie tai - vetruze - kada kristianoj pasirodys Givenchy seseliai, kur visuose zurnaluose isprominti? Einu einu, nerandu, kitko prisiperku. tuoj bankrutuosiu ir seseliams neliks!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 12 08, 21:30)
na as tai esu "isirasius" vienos Parfum Express konsultantes aptarnavima i savo topu topus - buciau savininkas, pamatyciau, ismesciau be kalbu... ne nuo parduotuves priklauso, o nuo konsultantes saves suvokimo jausmo. galima nezinot, galima nusisneket, bet elgtis arogantiskai aptarnavimo srity... oi reikia mokymu merginoms, oi reikia atranku...

bet daina ne apie tai - vetruze - kada kristianoj pasirodys Givenchy seseliai, kur visuose zurnaluose isprominti? Einu einu, nerandu, kitko prisiperku. tuoj bankrutuosiu ir seseliams neliks!!!  lotuliukas.gif

siaip konsultantes neturi padlaiziaut schmoll.gif o tai kas ten konkreciai buvo g.gif
Atsakyti
nebežinau ar dar veikia (krizė visgi), bet man labiausiai patiko Kristiana prie Gedimino pr ir Vaižganto sankryžos. Ten dirbo tokios sakyčiau nebejaunos moteriškės (ne piemenės ir ne blondzynkos), kurios labai maloniai patarinėdavo, nepaisant to, kad buvom studentkos ir vaikščiodavom su smarkiai aptrintais džinsais ir ne pirmo sezono paltukais biggrin.gif tikrai geri įspūdžiai thumbup.gif

o su tom jaunesnėm tai visaip yra buvę...netgi taip, kad jautiesi kaltas, kad mindai parduotuvės kiliminę dangą. bet laikui bėgant išsivystė tam tikras refleksyvus bjaurizmas ir jei matau, kad konsultantė bando rodyti kad dėl išvaizdos ar dar kažkokių man neįdomių priežasčių mano vieta ne Kristianoje - aš parodau savo bigsmile.gif elgiuosi taip lyg būčiau atėjusį į eilinę vos ne maisto prekių parduotuvę, kur konsultantės nereikalingos.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 12 08, 20:01)
siaip konsultantes neturi padlaiziaut schmoll.gif o tai kas ten konkreciai buvo g.gif

oi, ne padlaizivima ir turejau omeny... tiesiog klientu aptarnavimas yra man siaip idomi sritis ir manau, kad moketi dirbti ta darba (tikrai labai verta pagarbos) gali ne kiekvienas - tam tiesiog reikia asmeniniu savybiu - tada ne padlaiziausji, o domiesi klientu, nebruki, o klausaisi jo poreikio ir stengiesi padeti. jei pardavejai neidomu nei tai, ka ji parduoda, nei zmones apskritai, tai kokio bieso ji ten sedi kankines veidu? kas ja ten surises laiko ir siuncia durnas bobas, kurios praso parodyt kvepalus? Ir dar ne vienus, o boze moj!!! biggrin.gif
na ir dar aisku svarbu, kad pardavejai nuo pardavimu butu mokami bonusai. nes jie yra variklis...

bet atsiprasau, kad nusokau nuo temos...

Juk apie Krsitute mes cia...
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 11 23, 20:13)
http://www.kristiana.../dir13/10_0.php

gal dar nevartet naujausio katalogo?

Ačiū, faina, kad yra kainos. Radau, ko ieškojau. Reikia paskubėt, nes priklausys ir dovanėlė, o "dovanų skaičius ribotas" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 12 09, 00:18)
oi, ne padlaizivima ir turejau omeny... tiesiog klientu aptarnavimas yra man siaip idomi sritis ir manau, kad moketi dirbti ta darba (tikrai labai verta pagarbos) gali ne kiekvienas - tam tiesiog reikia asmeniniu savybiu - tada ne padlaiziausji, o domiesi klientu, nebruki, o klausaisi jo poreikio ir stengiesi padeti. jei pardavejai neidomu nei tai, ka ji parduoda, nei zmones apskritai, tai kokio bieso ji ten sedi kankines veidu? kas ja ten surises laiko ir siuncia durnas bobas, kurios praso parodyt kvepalus? Ir dar ne vienus, o boze moj!!!  biggrin.gif
na ir dar aisku svarbu, kad pardavejai nuo pardavimu butu mokami bonusai. nes jie yra variklis...

bet atsiprasau, kad nusokau nuo temos...

Juk apie Krsitute mes cia...

atsakant i jusu kl,kodel zmones dirba ,net jei nepatinka,nes valgyt reikia cool.gif siaip nenoriu teisint konsultanciu..bet visokiu klientu buna ir tas darbas tikrai varginantis..
Atsakyti