Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(mimoza:) @ 2009 11 22, 14:12)
drinks_cheers.gif Ir as tai pastebejau doh.gif
Sitas postas, tai man buvo topas blink.gif
Reikia ir man uzsukt i Kritute kremo nusipirkt, bet taip nenoriu eiti... unsure.gif O siustis kainuoja tiek pat, o dar ir laukt reikes... unsure.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif tai visos manau pritars..
blink.gif blink.gif nu tokiai tai pasakyciau pora fraziu.. doh.gif ir dar parasyciau miela atsiliepima direktorei ar kam.. kad per tokias konsultantes praras daug klientu, kuriu ir taip nera ten daug.. blyn is vis kaip galima.. nekenciu tokiu zm, tai tipo jei babkiu turi tai negali paprastai atrodyt.. kaip ji gali sprest kas brangu o kas ne doh.gif p.s einam kartu lotuliukas.gif uz rankuciu susikibe, paprikolinsim, va sakysim taupem metus laiko, atejom kaledom kremo papirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepatinka man Kristiana... Kažkaip kvalifikacijos konsultančių nelabai jaučiu...
Nuėjau kažkada pirkti tušo. Sakau noriu,kad ilgintų, tankintų ir labai gerai atskirtų. Man atkerta, kad tokių nebūna. Paklausė kokį dabar naudoju: Pasakiau, kad Lancome Hypnose ir jis būtent tą daro. Tai pareiškė, kad pirkčiau ir vėl tą patį. Sakiau noriu konors naujo: tai man išaiškino, kad jei jau patiko geriau nebandyt. Nu ok, sakau parodykit dar kokį tušą turis su panašiu šepetėliu. Ta sako: tokių nėr. Subiesino greit mane...
Dar kažkada ieškojau blizgio lūpoms. PAsakiau kuri spalva patiko tik, kad noriu ko nors kito ir kad nebūtų saldaus kvapo o tai erzina. Tai įsikibo į Dior stendą. PAsakiau, kad Dioro Addict blizgiai man nelabai... per daug jaučias ant lūpų, tai išaiškino, kad tikriausia nesu bandžiusi,kad taip sakau. Subiesino, istraukiau is kosmetinės 2 Dior Addictus ir parodžiau. Paklausiau ar tikrai nesu bandžius. Tai atsakė: "Nu tai rinkitės..."

Aij, tų istorijų daug daug buvo, bet su tokiu požiūriu viskas baigias taip, kad dingstu iš Kristutės ir einu į kokį Douglasą... Ten bent jau arogansijos ne tiek...

Beje, pastebėjau, kad jei į Krsitutę užbėgi su džinsais tai vaikšto ir persekioja, o je jau po darbo užsuku su dalykiniais rūbais ar šiaip labiaupasižiūrėjus ką rengtis, tada gatavos be muilo kai kur sulysti doh.gif:
Atsakyti
Iš tikrųjų tai tiesa, kad Kristianose mažai malonių ir žinančių bent jau kažką konsultančių doh.gif yra man viena patinkanti Megoj ir viena Akropolyje, bet kitą kart norisi ir daugiau nuomonių ax.gif
o kas liečia tai kaip atrodai, tai man čia baisu doh.gif aš dažnai nesidažau, mėgstu kasdien vaikščiot su treningučiu, bet toks vaizdas, kai jau ten ruošiesi tai jau privalai pasipuošti doh.gif nes joms atrodo, kad tu čia jau tai nieko neįpirksi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 11 22, 13:12)
"Turime Dior piestuku antakiams, jie neblogi, bet labai brangus, todel pasidairykite kitur"
Papildyta:
Sitas postas, tai man buvo topas blink.gif
Reikia ir man uzsukt i Kritute kremo nusipirkt, bet taip nenoriu eiti... unsure.gif O siustis kainuoja tiek pat, o dar ir laukt reikes... unsure.gif

Reikejo atsakyt: Na jums gal ir brangus, o man kaip tik biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 22 lapkričio 2009 - 17:47
siandien pirkau kvepalus. uzejau i akrropolio kristute, jau einu tiesiai kur man reikia, nes pirksiu m.jacobs daisy juodaji. prieina konsultante, o as klausiu ar nebus kokioms kaledoms siems kvepalams nuolaidos doh.gif pasiziurejo tikrai kaip is durnyno pabegusia, o as pasijutau ziauriai nejaukiai, tarsi ismaldos atejau prasyti, nes siems kvepalams ,jos zodziais tariant nuolaidu niekada nebuna... nuejau i sarma ir nusipirkau uz ta pacia kaina, vien del to ,kad ten dirba fainute juoduke konsultante thumbup.gif tai visgi gal ir verta butu pagalvoti apie malonu aptarnavima...tiesiog savo tuo pasiputimu kristi ana netenka pirkeju, gal jiems ju ir nereikia-liudnas vaizdelis.
Atsakyti
http://www.kristiana.../dir13/10_0.php

gal dar nevartet naujausio katalogo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 23 lapkričio 2009 - 19:16
QUOTE(vetruze @ 2009 11 23, 19:13)
http://www.kristiana.../dir13/10_0.php

gal dar nevartet naujausio katalogo?

Kaip gerai, kad su kainom jau bigsmile.gif
Atsakyti
Buvo ir man su Kristiana nemaloniu situaciju tongue.gif Ieskojau kvepalu draugui, galvoju jeigu bus tu kvepalu rinkinys, pirksiu rinkini, zodziu vaiksciojau vaiksciojau Akropolio kristianoj, o ten tie rinkiniai i tokia kruva sudeti, kai kurios dezutes tokios uzdaros, nesimato kas ten i ta rinkini ieina, kai kurios i pacia apacia nukistos neina paziuret, tai kai pagaliau prisiprasiau kad man padetu, tai atsakymas buvo: nu ka as zinau ziurekit, gi ant kiekvienos dezes parasyta kas ieina doh.gif Matyt ne pagal kristianos dress code buvau pasiredzius lotuliukas.gif Sakau o tai gal galit paskambint i centro Kristiana gal ten tokiu rinkiniu turi, atsakymas: ne, ten jos tikrai ragelio nekels blink.gif O ir siaip ten viskas tas pats kas pas mus, o be to situos kvepalus ir taip gerai perka doh.gif Galejo bent apsimest kad skambina tongue.gif Tada supykau, nuejau i douglas'a, konsultante parode visus imanomus rinkinius, patare, megineliu pridejo thumbup.gif O ir siaip pastebejau kad vistos dirba, ko paklausi to negaui, arba nuo etiketes nuskaito, tai as ir pati ta galiu padaryt, arba atsako visiskai ne i tema, nu zodziu nepatinka man Kristiana schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 11 24, 12:23)
Matyt ne pagal kristianos dress code buvau pasiredzius lotuliukas.gif Sakau o tai gal galit paskambint i centro Kristiana gal ten tokiu rinkiniu turi, atsakymas: ne, ten jos tikrai ragelio nekels blink.gif

pritariu. kristiana ale elitine parduotuve net bijok prieiti.. kazkada labai ir neturejau laiko pasidazyti ir tokia visa neryski islekiau i miesta sesei dovanos pirkti ir uzbegau i kristiana, norejau konsultantes patarimo, tai ta is tolo atsake ir toliau stovi. kazkaip isizeidziau ir isejau schmoll.gif sustojau tada prie parfum express, ten panele maloniai aptarnavo, o beto kainu skirtumas nei kristianos irgi buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 11 22, 14:04)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif tai visos manau pritars..
blink.gif  blink.gif nu tokiai tai pasakyciau pora fraziu..  doh.gif ir dar parasyciau miela atsiliepima direktorei ar kam.. kad per tokias konsultantes praras daug klientu, kuriu ir taip nera ten daug.. blyn is vis kaip galima.. nekenciu tokiu zm, tai tipo jei babkiu turi tai negali paprastai atrodyt.. kaip ji gali sprest kas brangu o kas ne  doh.gif p.s einam kartu  lotuliukas.gif uz rankuciu susikibe, paprikolinsim, va sakysim taupem metus laiko, atejom kaledom kremo papirkt  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
daznai save pagaunu kad ten eit jau net nebedristu biggrin.gif nepakenciu to jausmo kai tave pastoviai sekioja, nuziurineja, kas taip akivaizdziai matosi, karta pamenu ir as porai sek isistebeilijau i konsultante... cool.gif ir neduok dieve paklausi kiek tas ar anas kainuoja doh.gif
nepatinka man ten "konsultuotis", nebent ateini-zinai ka pirksi, nusiperki ir viso gero
Atsakyti
aš vakar į prie Soboro esančią Kristianą užbėgau tiesiog apsižiūrėti, kiek kainuoja tai, ko noriu. tai labai LABAI maloniai prie manęs priėjo, paaiškino, parodė, ant popieriuko pavadinimą užrašė (nes paprašiau), nors matė kad neplanuoju nieko pirkti pravedė parodė viską ko klausiau. teliko Kalėdų seniui savo popieriuką paduoti dabar, ir tikėtis kad kokia nuolaidėlė prieš Kalėdas iš dangaus nukris... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(power_for_ever @ 2009 11 24, 13:56)
pritariu. kristiana ale elitine parduotuve net bijok prieiti.. kazkada labai ir neturejau laiko pasidazyti ir tokia visa neryski islekiau i miesta sesei dovanos pirkti ir uzbegau i kristiana, norejau konsultantes patarimo, tai ta is tolo atsake ir toliau stovi. kazkaip isizeidziau ir isejau  schmoll.gif sustojau tada prie parfum express, ten panele maloniai aptarnavo, o beto kainu skirtumas nei kristianos irgi buvo  thumbup.gif

man,tai kaip tik patinka,kai kliente nepasidazius arba labai mazai,tai,bent gali isrinkt ar parekomenduot realiai spalva,viskas matosi :)as gi nezinau ko ji ateina ar pudros ar kvepalu brangiausiajam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 26 lapkričio 2009 - 09:46