kai pirkome su vyru Kristianije kvepalus tai gerokai skyresi nuo Sarmos, tiesiog sodresnis ir ilgiau isliekantis kavapas

Man Kristianos parduotuvese nepatinka, nes ten kainos mazdaug 1-2lt didesnes nei kitur. O ir prekes dazniausiai aukstesnio lygio ir brangios. Mano viena pazistama nuejo su kailiniais brangiais, tai jai pridave visokiu meginuku ir sokinejo aplink kaip apie karaliene
O jeigu siaip nueini, tyai nieko negauni ir dar ziuri i tave kreivai. As girdejau, kad meginukuose stipresni kvapai, o nusipirkus jie maziau laikosi

QUOTE(Kristinuk @ 2007 04 04, 00:47)
Man Kristianos parduotuvese nepatinka, nes ten kainos mazdaug 1-2lt didesnes nei kitur. O ir prekes dazniausiai aukstesnio lygio ir brangios. Mano viena pazistama nuejo su kailiniais brangiais, tai jai pridave visokiu meginuku ir sokinejo aplink kaip apie karaliene
O jeigu siaip nueini, tyai nieko negauni ir dar ziuri i tave kreivai. As girdejau, kad meginukuose stipresni kvapai, o nusipirkus jie maziau laikosi 

Sutinku, kad kainos ten "išpūstos", tačiau ne visuomet kainos ten didesnės. Pvz neperseniausiai pirkom Lacoste vyriškų kvepalų, žiūrėjom prieš tai ir Sarmoj, bet kaina geresnė buvo Kristianoj

QUOTE(Kristinuk @ 2007 04 04, 01:47)

Visiskai sutinku su tavim

QUOTE(nainaa @ 2007 04 04, 19:55)
Visiskai sutinku su tavim
meginukai stipresni,o kai nusiperki tai tikrai atrodo ne tokie kokie turetu buti.Cia ne tik Kristianoj,bet ir sarmoj
Apskritai nesutinku su tokiu poziuriu,kad sutinka kaip atrodai
gal as turiu versla, kur per metus gaunu milijonus,kodel einant i parduotuve turiu butinai audines kailinius uzsideti vien tik tam,kad kazkas aptarnautu tave kaip zmogu??ot poziuris...klientas yra klientas!pamokyt reik ta personala gerumanieru

Vat butent mane tai ir erzxina. o jei dar nepasidaziu ir pan., tai isvis ziuri i tokia "tipo ka cia pametei", o as sakiau pirmoj savo zinutej, kad pagal testeri nusipirkau kvepalus, tai kaip diena ir naktis, o ji man aiskina testeriai kokybiski ir pan., tai as jai sakau gal ir kokybiski, bet kas i kvepalu buteliuka ipilta juk nezinia, nei atsiprase nei ka.. nu saudyt juos.. vakar buvau kopenhagos duty free, tai aptarnavimas liuks ir kainos pigesnes nei Lietuvoj, nors realiai lyginant Danija su Lietuva...
QUOTE(Kilbukas @ 2007 03 10, 14:23)
Norečiau sužinoti nuomonių apie Kristianą. teko prieš du metus pirkti Pupa kvepalus tenai, tai kvapas patikekit manim. issirinkau, grizau namo tik giriuosi visiems koks kvapas duodu pauosti zieza ir lapukus, sakau tuoj parodysiu.issitraukiu savo kvepalus, ciut nenumiriau: smarke kazkokia. kaip tualetinis muilas. as atgal i parda, o ten net nepažiūrėjo mano kvepalų ir pan. sakė tipo kvapai man susimaišė ir aš išsirinkau ir dar kažką mqan malė. tai aš savaitę kankinaus, su draugėm variau i kitas pardas uostyt, nu tikrai ne tas kvapas. tai kai atėjau sakau pažiūrėkit mano, tai "nu tikrai ne tas, bet man labiau jis patinka". bet po visko pareiškė, kad pinigų neatiduos, tai kažka kitą pirkt, nu būtų buvę man dabar taip, tai į ne maisto inspekciją kreipčiaus.. ir po to man draugė sakė, kad iš patikimų šaltinių girdėjo,kad ten skiedžia kvepalus. VSIO DAUGIAU KVEPALŲ LIETUVOJ NEPIRKSIU !!!!! Užtenka man visų Sarmų ir KristiAnų, nors konsultantės normalios būtų.. (na pasitaiko kartais
)

Cia tai as sutinku 100%. ispaskos vaiksto, toks jausmas, lyg buciau vogti atejus. Is visu pusiu kai apstoja pardavejos, tai net nemalonu. Buvau gal pora kartu KristiAnoje, bet ne vieno karto nieko nenusipirkau. Neimanoma atsipalaiduoti!
Neriau lauk ir daugiau nei kojos ten nekelsiu.
QUOTE(mik @ 2007 04 07, 09:31)
as va esu ne vienakart pirkus kristianoj kvepalus tikrai negaliu skustis ju kokybe
o gal tiesiog man pasiseke 

Na gal nepastebejai... juk kiekienas negali pasakyti ar tikrai perki originala ir moki uz kokybe, tik palyginus gali pasakyt, jei nupirkta preke tenkino, tai smagu, bet man tai teko dar ir taip tiesa savo irodinet, kad net baisu,,, ne maniau kad "tokioj" pardoj "TOKS" aptarnavimas...

QUOTE(vetreja @ 2007 04 08, 12:41)
Buvau gal pora kartu KristiAnoje, bet ne vieno karto nieko nenusipirkau. Neimanoma atsipalaiduoti!
gryna teisybe, ten kai ateini tai ir nuotaika gali susigadint, ziuri visos akis issprogdinusios ir jau tokios pasikelusios, atrodo kad as cia tureciau but dekinga, kad mane i parduotuve issileido

nu man tai kristianos geriausi kvepalai,netoki kai sarmoj