Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(vetruze @ 2009 11 21, 14:26)

vetruze, 21 Lap 2009 - 14:26, parašė:

vetruze, 21 Lap 2009 - 14:26, parašė:

o Jus ko Kristianoj tikites,tokio zmoniu srauto kaip Maximoj?

o Jus ko Kristianoj tikites,tokio zmoniu srauto kaip Maximoj?

o ką? jei būtų normalus aptarnavimas ir konsultantės apie produktus mokėtų daugiau nei paskaityti nuo etiketės, tai žmonių srautai tikrai būtų didesni, gal ne kaip maximoj, bet tikrai didesni nei dabar. Paskaitykit kokiais mastais moterys internetu siunčiasi kosmetiką. Dalis jų tikrai galėtų apsipirkti kristianoj. Galima kartais ir didesnę kainą sumokėti. Deja nueini kartą kitą ir jau nesinori sugrįžti į tokią parduotuvę. Atėjus visų pirma apima jausmas jog ten pardavinėjami neįperkami dalykai, negana to, neaiškios paskirties dalykai, nes konsultantės dažnai nežino ką pardavinėja. Plius vaikščiojimas iš paskos beprasmiškai kudakuojant kuo galiu padėti suerzina ir atbaido daugumą pirkėjų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 21 lapkričio 2009 - 13:49
QUOTE(Tutti @ 2009 11 21, 14:48)

Tutti, 21 Lap 2009 - 14:48, parašė:

o ką? jei būtų normalus aptarnavimas ir konsultantės apie produktus mokėtų daugiau nei paskaityti nuo etiketės, tai žmonių srautai tikrai būtų didesni, gal ne kaip maximoj, bet tikrai didesni nei dabar. Paskaitykit kokiais mastais moterys internetu siunčiasi kosmetiką. Dalis jų tikrai galėtų apsipirkti kristianoj. Galima kartais ir didesnę kainą sumokėti. Deja nueini kartą kitą ir jau nesinori sugrįžti į tokią parduotuvę. Atėjus visų pirma apima jausmas jog ten pardavinėjami neįperkami dalykai, negana to, neaiškios paskirties dalykai, nes konsultantės dažnai nežino ką pardavinėja. Plius vaikščiojimas iš paskos beprasmiškai kudakuojant kuo galiu padėti suerzina ir atbaido daugumą pirkėjų.

zinot,as jau tingiu irodinet,kad arklys,tai ne dramblys ir atvirksciai,o siunciasi,tai viska ir drabuzius,ir batus,ir baldus,technika nors nuo pasiulos luzta lentynos ir trys konsultantes nesekioja is paskos,kiekvieno pasirinkimas,be to siustis dazniausiai pigiau
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 11 21, 14:44)

vetruze, 21 Lap 2009 - 14:44, parašė:

vetruze, 21 Lap 2009 - 14:44, parašė:

normalu,apsidairykit aplinkui,orai prasti,gripo epidemija,daugelis vengia dabar pasivaiksciojimu siaip sau

normalu,apsidairykit aplinkui,orai prasti,gripo epidemija,daugelis vengia dabar pasivaiksciojimu siaip sau

biggrin.gif as buvau pries 3 gerus men.. dar nebuvo situ dalyku, ir buvau viena parduotuvei.. prie Soboro.. ir kiek einu pro ja niekad ten nieko nebuna biggrin.gif taip kad ne tame priezastis.. o kalbant apie epidemija ir t.t tai tas negasdina zm, vakar Megos RIMI pilnut pilnutele buvo 4u.gif o pas tokia kaip jus konsultante, tai niekad neiciau.. pikta amziais, bijociau net ka paklaust.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 21 lapkričio 2009 - 14:53
QUOTE(Tutti @ 2009 11 21, 14:48)

drinks_cheers.gif pritariu tikrai ten nesinori eit nuo to gal kaa jums padet tai jau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vetruze @ 2009 11 21, 15:06)

vetruze, 21 Lap 2009 - 15:06, parašė:

zinot,as jau tingiu irodinet,kad arklys,tai ne dramblys ir atvirksciai,o siunciasi,tai viska ir drabuzius,ir batus,ir baldus,technika nors nuo pasiulos luzta lentynos ir trys konsultantes nesekioja is paskos,kiekvieno pasirinkimas,be to siustis dazniausiai pigiau

niekam čia nieko ir nereikia įrodinėti mes visi turim savo nuomone biggrin.gif o kad sekioja tai jau taip arba per kakta žiūri lotuliukas.gif
Atsakyti

Nei technikos nei rūbų, apskritai jokioj parduotuvėj nėra buvę, kad konsultantas mane lėėtai nužvelgtų nuo kojų iki galvos, nuo galvos iki kojų ir tada pasisveikintų huh.gif o Kristianoj taip buvo. Na ne toks aptarnavimas turi būti smile.gif nekalbu apie šliaužiojimą klientui po keliais, kalbu apie paprastą elementarų aptarnavimą, konsultavimą be jokių savo emocijų, nuotaikų, požiūrio į atėjusį klientą demonstravimo
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2009 11 21, 17:12)

Tutti, 21 Lap 2009 - 17:12, parašė:

Tutti, 21 Lap 2009 - 17:12, parašė:

Nei technikos nei rūbų, apskritai jokioj parduotuvėj nėra buvę, kad konsultantas mane lėėtai nužvelgtų nuo kojų iki galvos, nuo galvos iki kojų ir tada pasisveikintų  huh.gif o Kristianoj taip buvo. Na ne toks aptarnavimas turi būti  smile.gif nekalbu apie šliaužiojimą klientui po keliais, kalbu apie paprastą elementarų aptarnavimą, konsultavimą be jokių savo emocijų, nuotaikų, požiūrio į atėjusį klientą demonstravimo

Nei technikos nei rūbų, apskritai jokioj parduotuvėj nėra buvę, kad konsultantas mane lėėtai nužvelgtų nuo kojų iki galvos, nuo galvos iki kojų ir tada pasisveikintų  huh.gif o Kristianoj taip buvo. Na ne toks aptarnavimas turi būti  smile.gif nekalbu apie šliaužiojimą klientui po keliais, kalbu apie paprastą elementarų aptarnavimą, konsultavimą be jokių savo emocijų, nuotaikų, požiūrio į atėjusį klientą demonstravimo

Oj kaip pritariu sitai nuomonei drinks_cheers.gif Gal jau rasius esu, kai kazkada uzbegau su grupioke i Kristiana isrinkt vyrui kvepalu, tai vienus pauostau, kitus, o is vienos lentynos puses stovi apsauginis, is kitos knosultante ir kai pereinu prie kitos lentynos, tai vel jie is paskos. O atsikabino tik tada, kai jau issirinkau kvepalus ir sumokejau prie kasos. doh.gif Nu tikrai erzina tokie dalykai. Tik viena karta Kaune akropolio kristianoj buvo taip, kad nuejau, tai net ieskot paciai konsultanciu reikejo, nes nei vienos nebuvo matyt, bet takart ir nesulaukiau....

Del to man uzsienyje ir patinka, kad iejus i parduotuve iskart pasisveikina, konsultantu pilna, bet nejauti jokio ju spaudimo ar sekiojimo. O jei ko reikia paklaust, tai visada salia buna.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 11 21, 15:52)

amber123, 21 Lap 2009 - 15:52, parašė:

amber123, 21 Lap 2009 - 15:52, parašė:

biggrin.gif as buvau pries 3 gerus men.. dar nebuvo situ dalyku, ir buvau viena parduotuvei.. prie Soboro.. ir kiek einu pro ja niekad ten nieko nebuna  biggrin.gif taip kad ne tame priezastis.. o kalbant apie epidemija ir t.t tai tas negasdina zm, vakar Megos RIMI pilnut pilnutele buvo  4u.gif o pas tokia kaip jus konsultante, tai niekad neiciau.. pikta amziais, bijociau net ka paklaust..  doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif as buvau pries 3 gerus men.. dar nebuvo situ dalyku, ir buvau viena parduotuvei.. prie Soboro.. ir kiek einu pro ja niekad ten nieko nebuna  biggrin.gif taip kad ne tame priezastis.. o kalbant apie epidemija ir t.t tai tas negasdina zm, vakar Megos RIMI pilnut pilnutele buvo  4u.gif o pas tokia kaip jus konsultante, tai niekad neiciau.. pikta amziais, bijociau net ka paklaust..  doh.gif  lotuliukas.gif

ne,turekit proto Kristiana su Rimi lygint
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 11 21, 19:00)

vetruze, 21 Lap 2009 - 19:00, parašė:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aisku.. nera ka lygint, nes RIMI bent maloniai aptarnauja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 21 lapkričio 2009 - 18:06
QUOTE(vetruze @ 2009 11 21, 19:00)

Na zinot, parduotuve jau kainom nesilygina - ir aisku pvz RIMI pirmo butinumo prekes (valgyt zmonems visada reikes). Dar nesilygina ir tuo, kad jei i RIMI nueisi paprasciau apsirenges, tai niekas nekreips demesio, o i Kristiana taip nuejus busi laaabai nuziureta ir sekama. biggrin.gif

Del visu epidemiju ir pan, tai galiu palygint uzsienyje - pas mus dabar labai visi aplink serga, bet parduotuves pilnos: tiek maisto paprastesnes, tiek maisto brangesnes, tiek kosmetikos, vaistines ir pan. LT aisku kiti atlyginimai ir santykis prekiu kainu, bet Kristianoms labai daug duoda konsultanciu elgesys. Galit sakyt ka norit, bet ta nuomone tikrai ne mano vienos - o tai, ka patiriama kristutese manau ne viena patyre: persekiojimai, nuzvelgimai, kartais kandesni komentarai ir pan. Aisku tokiu atveju jei ten perkiesi norisi greiciau apsipirkt ir begt kuo toliau, o kai netinkama produkta isiulo, ne ta paduoda, meginelio neduoda pabandyt jei neperki ir pan (nevisos konsultantes tokios, bet yra visokiu - nes jei netinkama duoda, po to reikai tinkamo, tai ju mastymu klientas grizta ir jau prekiu daugiau nupirkta), o po to vel reikia naujo ieskot, tai tikrai nebemaloni parduotuve patampa ir grizt nebesinori. Va tada ir prasideda ieskojimai kitu budu nusipirkt ta daikta, tai atrandamos internetines parduotuves, o dar jei is ju pigiau, tai i kristutes ir isvis nebera ko sugrizt.... Uzsienyje jei neturi megineliu, daznai tau gali is testerio idet/nupilt ir pan pabandymui - niekam ten nera gaila, o ir supranta, kad geriau jau tu bandykit kiek nori nei kad grazink nusipirkes pilna netikusia pakuote. Na LT grazinimu nera (net nepradarytoms prekems), tai tada ir gaunasi tokia aptarnavimo kultura...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 21, 19:22)

shopingas, 21 Lap 2009 - 19:22, parašė:

shopingas, 21 Lap 2009 - 19:22, parašė:

Oj kaip pritariu sitai nuomonei  drinks_cheers.gif Gal jau rasius esu, kai kazkada uzbegau su grupioke i Kristiana isrinkt vyrui kvepalu, tai vienus pauostau, kitus, o is vienos lentynos puses stovi apsauginis, is kitos knosultante ir kai pereinu prie kitos lentynos, tai vel jie is paskos. O atsikabino tik tada, kai jau issirinkau kvepalus ir sumokejau prie kasos.  doh.gif Nu tikrai erzina tokie dalykai. Tik viena karta Kaune akropolio kristianoj buvo taip, kad nuejau, tai net ieskot paciai konsultanciu reikejo, nes nei vienos nebuvo matyt, bet takart ir nesulaukiau....

Oj kaip pritariu sitai nuomonei  drinks_cheers.gif Gal jau rasius esu, kai kazkada uzbegau su grupioke i Kristiana isrinkt vyrui kvepalu, tai vienus pauostau, kitus, o is vienos lentynos puses stovi apsauginis, is kitos knosultante ir kai pereinu prie kitos lentynos, tai vel jie is paskos. O atsikabino tik tada, kai jau issirinkau kvepalus ir sumokejau prie kasos.  doh.gif Nu tikrai erzina tokie dalykai. Tik viena karta Kaune akropolio kristianoj buvo taip, kad nuejau, tai net ieskot paciai konsultanciu reikejo, nes nei vienos nebuvo matyt, bet takart ir nesulaukiau....

as irgi ne karta esu atsidurus tokioj situacijoj, arba sekioja is paskos nuo pat iejimo i parduotuve arba prisisaukt neimanoma doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juo_2ke: 21 lapkričio 2009 - 20:56

zinot,as jau tingiu irodinet,kad ...

zinot,as jau tingiu irodinet,kad ...

gal pirmiausia pradėkit dirbt taip, kad nieko nereikėtų įrodinėt..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 11 21, 16:52)

amber123, 21 Lap 2009 - 16:52, parašė:

amber123, 21 Lap 2009 - 16:52, parašė:

drinks_cheers.gif Ir as tai pastebejau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sunsetheat @ 2009 11 02, 17:04)

sunsetheat, 02 Lap 2009 - 17:04, parašė:

sunsetheat, 02 Lap 2009 - 17:04, parašė:

Kaune pati geriausia Kristiana yra netoli Soboro, joje dirba malonios pardavejos, ideda meginuku ir tt smile.gif Bet Akropolyje esanti Kristiana... Reikejo man piestuko ar seselio antakiams modeliuoti, todel nusprendziau eiti prie konsultantes ir pasiklausineti. Pasakiusi, ko ieskau isgirdau "Turime Dior piestuku antakiams, jie neblogi, bet labai brangus, todel pasidairykite kitur". Tikrai nejaukiai pasijauciau po tokiu zodziu ir iskeliavau i kita parduotuve, kur ganetinai maloniai aptarnavo, padejo issirinkti ir negaila buvo palikti beveik 50Lt, nes konsultante ilgai pasakojo, rode, bande priemones, kol issirinkau tinkamiausia smile.gif

Kaune pati geriausia Kristiana yra netoli Soboro, joje dirba malonios pardavejos, ideda meginuku ir tt smile.gif Bet Akropolyje esanti Kristiana... Reikejo man piestuko ar seselio antakiams modeliuoti, todel nusprendziau eiti prie konsultantes ir pasiklausineti. Pasakiusi, ko ieskau isgirdau "Turime Dior piestuku antakiams, jie neblogi, bet labai brangus, todel pasidairykite kitur". Tikrai nejaukiai pasijauciau po tokiu zodziu ir iskeliavau i kita parduotuve, kur ganetinai maloniai aptarnavo, padejo issirinkti ir negaila buvo palikti beveik 50Lt, nes konsultante ilgai pasakojo, rode, bande priemones, kol issirinkau tinkamiausia smile.gif

Sitas postas, tai man buvo topas blink.gif
Reikia ir man uzsukt i Kritute kremo nusipirkt, bet taip nenoriu eiti... unsure.gif O siustis kainuoja tiek pat, o dar ir laukt reikes... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 22 lapkričio 2009 - 13:13