QUOTE(amber123 @ 2009 11 21, 16:52)
amber123, 21 Lap 2009 - 16:52, parašė:
amber123, 21 Lap 2009 - 16:52, parašė:
as buvau pries 3 gerus men.. dar nebuvo situ dalyku, ir buvau viena parduotuvei.. prie Soboro.. ir kiek einu pro ja niekad ten nieko nebuna
taip kad ne tame priezastis.. o kalbant apie epidemija ir t.t tai tas negasdina zm, vakar Megos RIMI pilnut pilnutele buvo
o pas tokia kaip jus konsultante, tai niekad neiciau.. pikta amziais, bijociau net ka paklaust..

as buvau pries 3 gerus men.. dar nebuvo situ dalyku, ir buvau viena parduotuvei.. prie Soboro.. ir kiek einu pro ja niekad ten nieko nebuna

taip kad ne tame priezastis.. o kalbant apie epidemija ir t.t tai tas negasdina zm, vakar Megos RIMI pilnut pilnutele buvo
o pas tokia kaip jus konsultante, tai niekad neiciau.. pikta amziais, bijociau net ka paklaust..

Ir as tai pastebejau
Papildyta:
QUOTE(sunsetheat @ 2009 11 02, 17:04)
sunsetheat, 02 Lap 2009 - 17:04, parašė:
sunsetheat, 02 Lap 2009 - 17:04, parašė:
Kaune pati geriausia Kristiana yra netoli Soboro, joje dirba malonios pardavejos, ideda meginuku ir tt
Bet Akropolyje esanti Kristiana... Reikejo man piestuko ar seselio antakiams modeliuoti, todel nusprendziau eiti prie konsultantes ir pasiklausineti. Pasakiusi, ko ieskau isgirdau "Turime Dior piestuku antakiams, jie neblogi, bet labai brangus, todel pasidairykite kitur". Tikrai nejaukiai pasijauciau po tokiu zodziu ir iskeliavau i kita parduotuve, kur ganetinai maloniai aptarnavo, padejo issirinkti ir negaila buvo palikti beveik 50Lt, nes konsultante ilgai pasakojo, rode, bande priemones, kol issirinkau tinkamiausia 
Kaune pati geriausia Kristiana yra netoli Soboro, joje dirba malonios pardavejos, ideda meginuku ir tt

Bet Akropolyje esanti Kristiana... Reikejo man piestuko ar seselio antakiams modeliuoti, todel nusprendziau eiti prie konsultantes ir pasiklausineti. Pasakiusi, ko ieskau isgirdau
"Turime Dior piestuku antakiams, jie neblogi, bet labai brangus, todel pasidairykite kitur". Tikrai nejaukiai pasijauciau po tokiu zodziu ir iskeliavau i kita parduotuve, kur ganetinai maloniai aptarnavo, padejo issirinkti ir negaila buvo palikti beveik 50Lt, nes konsultante ilgai pasakojo, rode, bande priemones, kol issirinkau tinkamiausia
Sitas postas, tai man buvo topas
Reikia ir man uzsukt i Kritute kremo nusipirkt, bet taip nenoriu eiti...

O siustis kainuoja tiek pat, o dar ir laukt reikes...