Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(juo_2ke @ 2009 11 19, 15:23)
kokiu komentaru platesniu reikia jeigu tokioj parduotuvej dirba, o nezino kosmetikos pavadinimu lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Na as sutinku su tuo, kad konsultantes tikrai neprivalo zinot visu firmu pavadinimu (ypac tu, kurios nepardavineja LT ir yra retesnes), BET Mac'o nezinot, tai cia jau nepateisinama. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 19, 17:05)
Na as sutinku su tuo, kad konsultantes tikrai neprivalo zinot visu firmu pavadinimu (ypac tu, kurios nepardavineja LT ir yra retesnes), BET Mac'o nezinot, tai cia jau nepateisinama.  biggrin.gif

tai va butent, visu zinoti neprivalo, bet kurios LT yra tai reiketu.. tongue.gif
Atsakyti
merginos,Jus juokiates,kad kazkas nezino,tos kosmetikos,bet kiek mes galetume prirasyt,kaip iskraipomi elementariausi kosmetikos kompaniju ar produktu pavadinimai...,tai man atrodo,kad ten ar nebus eilinis mandras uzklausimas?
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 11 19, 18:18)
merginos,Jus juokiates,kad kazkas nezino,tos kosmetikos,bet kiek mes galetume prirasyt,kaip iskraipomi elementariausi kosmetikos kompaniju ar produktu pavadinimai...,tai man atrodo,kad ten ar nebus eilinis mandras uzklausimas?

g.gif visko gali buti smile.gif
Atsakyti
siaip tai kalbu gana aiskiai ir raiskiai o Mac'as, ar Mac'o - tera 4 raides, kaip jas pasakyti "mandrai" nesugalvoju. bet gali buti, kad zodziai atsimuse i siena, o nuo jos i konsultantes ausyte pataike ypatingu, skersu kampu g.gif tiek to, tegu buna-mandras uzklausimas, man ir taip patinka. manau,kad jeigu neisgirdo gamintojo pavadinimo,tai nereikia sneketi pievu umn.gif
Atsakyti
Klaipėdos Akropolio Kristėj yra vienintelė normali konsultantė, tokia su akinukais juodukė, kurios galima drąsiai klausti ir sulauksi patarimo. Rodos, ji turi kažkokį kosmetologinį išsilavinimą ar pan, tai gerai nusimano apie kremus, bent aš nėkart nenusivyliau ja, parenka puikiai. Nu kitos merginos, tai varnų varnos, kurios sugeba tik iš paskos šliaužioti, o paklausus klausimo ima mykti ir siūlyti "iš lempos". Dauguma jų matosi, kad visiškai nemėgsta savo darbo, o prie žmonių prieina, nes "taip reikia".
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 11 19, 16:05)
Na as sutinku su tuo, kad konsultantes tikrai neprivalo zinot visu firmu pavadinimu (ypac tu, kurios nepardavineja LT ir yra retesnes), BET Mac'o nezinot, tai cia jau nepateisinama.  biggrin.gif

Kol nepardavinėjo Smashbox'o irgi nežinojo kas tai yra, kažkada seniau buvau užklaususi, ar nežada prekiaut. Bet kas iš to, kad ir prekiauja dabar.. Ko nors paklausi, tai pasiima tą daiktą ir skaito man nuo etiketės, vietoje to, kad porą žodžių galėtų apie jį tiesiog trumpai pasakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 19 lapkričio 2009 - 23:51
kiek ten to Smashbox'o,pati sededama su vaiku nete permeciau info ir atejus pas koleges prie stendo jau maciau kas kur ir prie ko,neneigsiu,daug nauju,jaunu veidu pamaciau atejus
Atsakyti
QUOTE(fanda @ 2007 03 11, 23:03)
šiaip jau tikiuosi ,kad viskas eina tik geryn tongue.gif

žinot, neina lotuliukas.gif buvau šiandien, nes turėjau dovanų čekį ir tikrai gyvenime daugiau niekad neisiu. dovanų čekis buvo už šimtą litų, nu galvoju, nusipirksiu baltą matinį nagų laką ir dar ką nors, norėjau vien tik lako dėl kurio ėjau. dabar sėdžiu nusilakavus nagus su baltu blizgančiu nagų laku. tai ne tik, kad padavė ne tokį, bet dar ginčijosi su manimi, kad šis matinis ir dar aiškiai artikuliuodama perskaitė man, kad čia gi french manicure.. iš esmės tai jai ir angliškai ten nepavyko pakalbėt, bet jau tiek to. visą laiką už nugaros vaikščiojo, kitą kart reiks tašę pasiūlyt palikt prie kasos doh.gif nu kas per parduotuvė tai neiskeikiant nepavyktų apibūdint.. doh.gif
Atsakyti
as sendien buvau uzsukus i kristute prie soboro,siaip ten man konsultantes maloniausios.tik aisku juokinga kai as vienintele pirkeja parduotuveje, jos tryse ir vos ne visos (viena dingo) kaip anciuku vorele sekioja paskui mano uodega. siaip taip sekama, kaip kokio gestapo, jauciuosi nejaukiai, gal noreciau ka nors ilgiau patyrineti, pateplioti, bet ai galvoju ma ji velniai, nejauku pasidaro, kai jos taip begioja, gaila ju kojyciu pasidaro tongue.gif . ar nebutu ir joms pacioms geriau, o mums pirkejoms smagiau, kai paprasytum ju pagalbos issirenkant.nors ojojoi kaip as visgi abejoju ju rekomendacijomis, . o kai prasai meginuko ir nieko neperki, man jo niekada nera dave, o vat kai perki ka nors , tai jau ir atsiranda. taip ir nesuprantu ar tikrai neturi? argi gaila klientui duot pabandyt, jeigu jam tiks - tai gris ir nusipirks. siaip nedristu eitu su savo indeliu isipilti pudrytes...
Atsakyti
[quote=rentabili,2009 11 20, 22:48]
as sendien buvau uzsukus i kristute prie soboro,siaip ten man konsultantes maloniausios.tik aisku juokinga kai as vienintele pirkeja parduotuveje

o Jus ko Kristianoj tikites,tokio zmoniu srauto kaip Maximoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 21 lapkričio 2009 - 13:27
QUOTE(rentabili @ 2009 11 20, 22:48)
jeigu jam tiks - tai gris ir nusipirks. siaip nedristu eitu su savo indeliu isipilti pudrytes...

As butent ten nuejau su savo indukais ir man idejo Clarins ir Gosh bazes bigsmile.gif tamsi konsultante.. labai maloni buvo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vetruze @ 2009 11 21, 14:26)
o Jus ko Kristianoj tikites,tokio zmoniu srauto kaip Maximoj?

O tai cia normalu, kad vienas zm visoj parduotuvei vaiksto? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 11 21, 14:36)
As butent ten nuejau su savo indukais ir man idejo Clarins ir Gosh bazes  bigsmile.gif tamsi konsultante.. labai maloni buvo  4u.gif
Papildyta:
O tai cia normalu, kad vienas zm visoj parduotuvei vaiksto?  g.gif  biggrin.gif

normalu,apsidairykit aplinkui,orai prasti,gripo epidemija,daugelis vengia dabar pasivaiksciojimu siaip sau
Atsakyti