Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 11 02, 19:34)
na kai turejau chanel  allure pirkusi LT ir kai parveze is prancuzijos  pastaciau prie likucio pirkto LT tai tikrai spalva  skyresi na ir kvapas parveztu geriau laikosi,  ax.gif

siulyciau pasidometi giliau kodel taip yra(o kitaip ir but negali),o paskui rasineti
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 11 02, 19:41)
siulyciau pasidometi giliau kodel taip yra(o kitaip ir but negali),o paskui rasineti

gal Jūs turit omenį (giliau) toletini vandeni arba parfumerini vandeni tai aš apie tai viska lyg ir žinau, o gal ne biggrin.gif . na gal čia man tik vienai taip nutiko g.gif , bet aš turiu savo nuomone šituo klausimu mirksiukas.gif

Visų parfumerijos gaminių sudėtis yra vienoda. Tai spiritas, vanduo ir parfumerinė kompozicija (koncentratas). Visas skirtumas yra mišinio proporcijose.

Aukščiausios kategorijos parfumerija – kvepalai (Parfum arba Extrait): 20-30% parfumerinės kompozicijos ir 90- ies % spiritas. Į kvepalų sudėtį įeina brangesni, natūralūs komponentai. Būtent šis faktas ir daro kvepalus brangiausiu parfumerijos gaminiu pasaulinėje rinkoje. Tačiau ir jų naudojimo malonumas didelis: kvapas daugiatonis ir gilesnis, pakuotė ir flakonas gražesni. Taip pat kvepalai tarnauja ilgiau: užtenka vos poros lašų, kad kvapas išliktų penkias ir daugiau valandų. Tačiau, kvepalų flakonas retai būna su purškikliu, todėl kvepinimosi procesas užtrunka ilgiau. Minusas yra tas, kad kvepalai yra brangūs. Tačiau tai yra pats tobuliausias parfumerijos pasaulio atstovas.

Parfumerinis vanduo ( Dieniniai kvepalai, Eau De Parfum, Parfum De Toilette arba Christian Dior terminologijoje- Esprit De Parfum – „Kvepalų siela“) – šiai dienai pats populiariausias parfumerijosproduktas. Tai paaiškinama optimaliu balansu tarp kainos ir kokybės – iš vienos pusės pakankamai didelė ekstrakto koncentracija (10-20% su 90-ies % spiritu), iš kitos pusės- lyginant su kvepalais, priimtinesnė kaina. Daugelyje firmų parfumerinis vanduo pagal ekstrakto koncentraciją yra aukščiausios klasės parfumerijos gaminys, tai yra, ne visi gamintojai mano būtinu ir įmanomu išleisti savo aromatus kvepalų pavidalu (Bvlgari pour Femme, So Pretty). Dažniausiai parfumerinio vandens flakonas būnas su purškiklių, kad būtų patogu naudoti ir transportuoti. Tad jeigu dėl kokių nors priežasčių negalite įsigyti kvepalų – parfumerinis vanduo yra pats kokybiškiausias pakaitalas.

Tualetinis vanduo ( Eau De Toilette) – ( 4-10% ekstrakto, alkoholio stiprumas 80-90%) – daugelis aromatų yra išleisti tik tokiu pavidalu (L‘Eau par Kenzo, Cool Water Woman, Week End, Eau d‘Eden ir daugelis kitų), o vyriška parfumerija beveik visuomet yra išleista šiuo pavidalu. Tualetinį vandenį lyginant su kvepalais, jis turi šiek tiek minusų: tenka daugiau naudoti ( vidutiniškai kvapas išlieka ne daugiau kaip 2-3 valandas, tuo tarpu kvepalai 5-10 valandų¡), kvapas nėra toks įdomus. Tačiau yra ir pliusų: prieinama kaina, skirtingos talpos flakonai ( dažniausiai 30,50,75, 100 ml), patogu naudoti ( dažniausiai flakonas su purškikliu) ir kai kuriems žmonės patinka, kad kvapas nėra toks intensyvus. Tualetinis vanduo puikiai tinka naudoti dienos metu, tačiau iškilmingomis progomis reikėtų turėti didesnės koncentracijos aromato variantą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitux1978: 02 lapkričio 2009 - 18:59
as norejau pasakyti,kad:isemus is pakuotes nauja buteliuka jis dar neturejo tiesioginio kontakto su pasaliniais neigiamais dirgikliais(tiesioginiai saules spinduliai,sviesa,siluma,dregme ir kt),todel jo spalva yra tokia kokia ir turi buti,siuo atveju tamsaus gintaro(CHANEL COCO),o Kristianoje,aromatai sudeti ant graziai apsviestu lentynu,daznai netoli lango,kas ir keicia spalva,o aromato stiprumas velgi priklauso nuo 100 priezasciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 02 lapkričio 2009 - 19:41
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 11 02, 19:54)
bet aš turiu savo nuomone šituo klausimu mirksiukas.gif

Jo jo, daug čia buvo tokios pat nuomonės reiškėjų-ir Lietuvoj prastesnės kokybės kvepalai, ir testeriai "ilgiau laiko" ir dar panašaus briedo.
Atsakyti
bet kodėl Jūs tokios piktos, jei turit savo nuomone tai ir išsakykit. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 11 02, 23:02)
bet kodėl Jūs tokios piktos, jei turit savo nuomone tai ir išsakykit.  cool.gif

Prie ko čia piktumas? Mūsų nuomonės jau šimtą kartų ta tema išsakytos, tai ką čia besikartosi. Vis tiek bus tikinčių, kad Sarma, Kristiana ar Douglasas pardavinėja kažkokius pilstukus iš Lenkijos, o vat iš užsienio parvežti kvepalai tai jau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 11 02, 23:28)
Prie ko čia piktumas? Mūsų nuomonės jau šimtą kartų ta tema išsakytos, tai ką čia besikartosi. Vis tiek bus tikinčių, kad Sarma, Kristiana ar Douglasas pardavinėja kažkokius pilstukus iš Lenkijos, o vat iš užsienio parvežti kvepalai tai jau  wub.gif

ypac daug tu "zinoviu"cia forume,juokas ima,galiu pasakyti tik tiek,kad musu moterims laaaabai truksta ziniu,dar pridesiu,jog merginos jau pradejo man rasyt i AZ ir klausti patarimo,as del to labai dziaugiuosi ir tikrai atsakau ir atsakysiu visoms parasiusioms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 03 lapkričio 2009 - 08:32
Dažnai užsuku į Kristiana Gedimino prospekte. Išeinu visada patenkinta, aptarnavimas geras, visada padeda išrinkti ką noriu. Ir mėgininių duoda ax.gif
Atsakyti
o man toks juokas buvo kauno akropolio kristei, kai paklausiau ar neprekiauja Mac'o kosmetika konsultante paklause ar tai yra nagu lakas. be komentaru, parodo savo profesionaluma..
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2009 11 16, 18:51)
o man toks juokas buvo kauno akropolio kristei, kai paklausiau ar neprekiauja Mac'o kosmetika konsultante paklause ar tai yra nagu lakas. be komentaru, parodo savo profesionaluma..

o prie ko cia profesionalumas? manau kad reiktu komentaru... prasom palciau...
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2009 11 19, 11:33)
o prie ko cia profesionalumas? manau kad reiktu komentaru... prasom palciau...

kaip prie ko, tai jei nenusimano kas yra Mac o kosmetika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 11 19, 12:43)
kaip prie ko, tai jei nenusimano kas yra Mac o kosmetika lotuliukas.gif

kokiu komentaru platesniu reikia jeigu tokioj parduotuvej dirba, o nezino kosmetikos pavadinimu lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti