Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

Siandien apsipirkau Gedo pr. 44, vardo neisidemejau, bet aptarnavo auksta tamsiaplauke konsultante. Tik pagirt galiu. Pirkau modeliavimo sepeti plaukams, tai ji paklause ar as isbandzius to gamintojo ir plauku prieziuros priemones, as tiesiai ir pasakiau ka turejau-naudojau ir kad neuzkabino tie produktai, o ji man sauja tada kitu nebandytu to gamintojo meginuku pasiule. Dar buvo ir kitas pirkinys, tai ji paklause ar noreciau isbandyt veido kremo meginuka, bet as atsisakiau, tai tada pasiule kvepaliuku meginuku. Likau suzaveta wub.gif P.S. Didziojoj kristianoj nevisada malonu. Prie to aisku dar prisideda is paskos slankiojantis apsauginis(aisku jis tik savo darba dirba-vykdo nurodymus), bet manau, kad jam maziau darbo butu, jeigu konsultantes prie savo stendu stovetu pacios ir klientus aptarnautu. Man buvo taip, kad kelis ratus vidurdieni aplink visa sale apsukau ir nieks nesiteike net pasisveikint, aisku apsauga is paskos selino doh.gif
Atsakyti
tie apsauginiai ir tos konsultantes su tuo klausimu "gal ka padet...? taip atsibodo, kad net nesinori uzsukt i tokias pardes
Atsakyti
QUOTE(Cruella @ 2009 06 09, 22:26)
Jeigu ši tema vis dar apie KristiAną, tuomet ir aš pasisakysiu smile.gif Aš perku kosmetiką TIK Didžiojoje Kristianoje (Gedimino pr., Vilniuje). Čia visos konsultantės dirba po n metų, visos labai kompetetingai gali patarti ir visuomet labai maloniai aptarnauja. Įsigyjusi net smulkmeną gaunu dovanų net kelis mėginukus.

Deja, jau beveik nebe... Didzioji dalis konsultanciu naujos, jaunos ir... joms ta kosmetika "brangi" (na kaip tai galima sakyti klientui?) ir labai tolima... Laukiu rudens, gal po atostogu gris senosios.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2009 08 22, 19:23)
tie apsauginiai ir tos konsultantes su tuo klausimu "gal ka padet...? taip atsibodo, kad net nesinori uzsukt i tokias pardes

Darbas ju toks. atsakai aciu, pati apsiziuresiu, ir jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2009 08 22, 19:23)

Anksciau mane taip pat erzindavo toks persekiojimas,taciau dabar nebekreipiu demesio,o jei ir pasisiulo padeti, tai arba pasakau, "ne", arba," kol kas ne".
O del tu megineliu,tai kartais negraziai konsultantes pasielgia,tik tiek gerai,kad tokiu ne daug tera. smile.gif
Atsakyti
senosios jau galvoja apie darba smile.gif
Atsakyti
na aš į kristiana kartais užeinu, bet tenai nieko neperku, nes mano vyriškis važinėja i prancūzija, tai išsirenku ko norėčiau parodau ir parveža, o dėl kokybės galiu štai ka pasakyti, išsirinkau chanel coco juodus, na kai parvežė iš smalsumo norėjau sulyginti kainas blush2.gif tai kaina aisku kristianoi žymiai didesne, bet dar ir kvepalu spalva buteliuke šviesesnė negu parvestiniu tai kaip sakant toje kristianoi ir kainos dideles ir kokybė nekokia
Atsakyti
Kaune pati geriausia Kristiana yra netoli Soboro, joje dirba malonios pardavejos, ideda meginuku ir tt smile.gif Bet Akropolyje esanti Kristiana... Reikejo man piestuko ar seselio antakiams modeliuoti, todel nusprendziau eiti prie konsultantes ir pasiklausineti. Pasakiusi, ko ieskau isgirdau "Turime Dior piestuku antakiams, jie neblogi, bet labai brangus, todel pasidairykite kitur". Tikrai nejaukiai pasijauciau po tokiu zodziu ir iskeliavau i kita parduotuve, kur ganetinai maloniai aptarnavo, padejo issirinkti ir negaila buvo palikti beveik 50Lt, nes konsultante ilgai pasakojo, rode, bande priemones, kol issirinkau tinkamiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2009 11 02, 15:49)
tai kaip sakant toje kristianoi ir kainos dideles ir kokybė nekokia

Baikit jau su ta kokybe - viskas ten gerai, isskyrus kaina 4u.gif O jus savo atsinesus i parduotuve pastatet prie testerio ir lyginot? Jei ne, tai nieko nelyginot, nes apsvietimas juk ne tas pats. Kitas dalykas ar tikrai vienoda koncentracija ziurejot (EDT,EDP)?
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 11 02, 16:04)
Kaune pati geriausia Kristiana yra netoli Soboro, joje dirba malonios pardavejos, ideda meginuku ir tt smile.gif Bet Akropolyje esanti Kristiana... Reikejo man piestuko ar seselio antakiams modeliuoti, todel nusprendziau eiti prie konsultantes ir pasiklausineti. Pasakiusi, ko ieskau isgirdau "Turime Dior piestuku antakiams, jie neblogi, bet labai brangus, todel pasidairykite kitur". Tikrai nejaukiai pasijauciau po tokiu zodziu ir iskeliavau i kita parduotuve, kur ganetinai maloniai aptarnavo, padejo issirinkti ir negaila buvo palikti beveik 50Lt, nes konsultante ilgai pasakojo, rode, bande priemones, kol issirinkau tinkamiausia smile.gif

Na nieko sau...
Manau,jei zmogus noretu,kad ivertintu jo finansine bukle,tai butinai turetu buti pratestuotas Kristianos konsultanciu. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=sunsetheat,2009 11 02, 20:04]
Kaune pati geriausia Kristiana yra netoli Soboro, joje dirba malonios pardavejos, ideda meginuku ir tt smile.gif Bet Akropolyje esanti Kristiana... ]

Del Kristianos prie Soboro pritariu, as tik ten ir perku jei ko reikia, nes tiek akropoly tiek megoj kazkaip nesuzavejo konsultantes schmoll.gif O prie Soboro ir pakonsultuoja maloniai, ir meginuka ideda, nesvarbu ar perki uz 20 litu, ar daugiau. Saunuoles merginos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 02, 16:46)
Baikit jau su ta kokybe - viskas ten gerai, isskyrus kaina  4u.gif O jus savo atsinesus i parduotuve pastatet prie testerio ir lyginot? Jei ne, tai nieko nelyginot, nes apsvietimas juk ne tas pats. Kitas dalykas ar tikrai vienoda koncentracija ziurejot (EDT,EDP)?

na kai turejau chanel allure pirkusi LT ir kai parveze is prancuzijos pastaciau prie likucio pirkto LT tai tikrai spalva skyresi na ir kvapas parveztu geriau laikosi, ax.gif
Atsakyti