QUOTE(Victorious @ 2009 06 08, 20:58)
Baikit, kaip tai nėra highlighter'ių Lietuvoj

Net toj pačioj "Eurokos" (kurioj amber123 ir teiravosi apie šitą produktą) esančios kosmetikos linijos "Essence", "UMA", kt. turi tuos vadinamuosius highlighter'ius. O šiaip tai dauguma tiek pigesnių, tiek brangesnių
brand'ų turi tokį produktą, tik mūsiškiuose vertimuose dažnai būna įvardinta kaip kokia pudra ir pan. Aš tai visai nesistebiu, kad "Eurokos" konsultantės nieko nežinojo - pati net nebučiau bandžiusi ten klausti apie tokį dalyką, geriau jau pačiai paieškot

Bet manau, ir ne visos "Kristianos" konsultantės suprastų, apie ką kalba
Negaliu teigti, nes nemaciau, pati kazkada ieskojau tokio daikto, bet nei kristianoje, nei satrmroje, nei kitose man padeti negalejo

beje to tikrojo vadinamo highlighterio naudojamo profesionalu, taip ir niekur neuztikau profesionalu naudojamo highlighterio, ka max esu macius, tai visokiu ale piestuko typo, avon turi atspindzio pudra (ja galima naudoti vietoj highlighter'io) ir t.t.

o siaip dabar as naudoju perliukus beige meteoritu kaip highlightery
Life is not about EXPECTING, HOPING and WISHING. It's about DOING, BEING and BECOMING. It's about choices you've made and the ones you're about to make.