Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

Vilniaus Akropolio "Kristianoje" turiu dvi "savo" konsultantes, kurios ir pataria, ir apibūdina prekę, dar nė karto neteko nusivilt. Bet kitos, tai jau jetaus jetaus, keletą kartų kai įpiršo prekę, tai išmest teko doh.gif doh.gif Tai dabar jei einu į Kristianą, būtinai apsižvalgau, ar dirba "mano" konsultantes, jei jų nėra, nieko neperku irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 06 06, 15:38)
Sarmoj ar kur ir nunesiu as joms parodyt, kaip tas highlighter atrodo!  poster_offtopic.gif
p.s. kaip lietuviskai pasakyt kas tai per daiktas?  4u.gif

Realiai tokio dalyko Lietuvoje nemaciau, nes is tiesu highlighter yra tirstos konsistencijos kremas, kuris naudojamas pabaigiant makiaza akcentuoti kaikuiuos veido taskus... Pas mus dar tokio nera... Pansus dalykas yra pudros, tam tikri piestukai ir pan, bet reliai cia dar konsultantes to produkto nezino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2009 06 08, 11:55)
Realiai tokio dalyko Lietuvoje nemaciau, nes is tiesu highlighter yra tirstos konsistencijos kremas, kuris naudojamas pabaigiant makiaza akcentuoti kaikuiuos veido taskus... Pas mus dar tokio nera... Pansus dalykas yra pudros, tam tikri piestukai ir pan, bet reliai cia dar konsultantes to produkto nezino  mirksiukas.gif

Va!!!!!!! Tinkamiausias apibudinimas drinks_cheers.gif bet tai man keista, kad zmones dirba tokioj pardei ir visiskai nesidomi kosmetikos naujovem ir t.t doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2009 06 08, 12:55)
Realiai tokio dalyko Lietuvoje nemaciau, nes is tiesu highlighter yra tirstos konsistencijos kremas, kuris naudojamas pabaigiant makiaza akcentuoti kaikuiuos veido taskus... Pas mus dar tokio nera... Pansus dalykas yra pudros, tam tikri piestukai ir pan, bet reliai cia dar konsultantes to produkto nezino  mirksiukas.gif

Baikit, kaip tai nėra highlighter'ių Lietuvoj biggrin.gif Net toj pačioj "Eurokos" (kurioj amber123 ir teiravosi apie šitą produktą) esančios kosmetikos linijos "Essence", "UMA", kt. turi tuos vadinamuosius highlighter'ius. O šiaip tai dauguma tiek pigesnių, tiek brangesnių brand'ų turi tokį produktą, tik mūsiškiuose vertimuose dažnai būna įvardinta kaip kokia pudra ir pan. Aš tai visai nesistebiu, kad "Eurokos" konsultantės nieko nežinojo - pati net nebučiau bandžiusi ten klausti apie tokį dalyką, geriau jau pačiai paieškot biggrin.gif Bet manau, ir ne visos "Kristianos" konsultantės suprastų, apie ką kalba cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 birželio 2009 - 20:00
QUOTE(Victorious @ 2009 06 08, 20:58)
Baikit, kaip tai nėra highlighter'ių Lietuvoj  biggrin.gif Net toj pačioj "Eurokos" (kurioj amber123 ir teiravosi apie šitą produktą) esančios kosmetikos linijos "Essence", "UMA", kt. turi tuos vadinamuosius highlighter'ius. O šiaip tai dauguma tiek pigesnių, tiek brangesnių brand'ų turi tokį produktą, tik mūsiškiuose vertimuose dažnai būna įvardinta kaip kokia pudra ir pan. Aš tai visai nesistebiu, kad "Eurokos" konsultantės nieko nežinojo - pati net nebučiau bandžiusi ten klausti apie tokį dalyką, geriau jau pačiai paieškot  biggrin.gif Bet manau, ir ne visos "Kristianos" konsultantės suprastų, apie ką kalba  cool.gif

Negaliu teigti, nes nemaciau, pati kazkada ieskojau tokio daikto, bet nei kristianoje, nei satrmroje, nei kitose man padeti negalejo verysad.gif beje to tikrojo vadinamo highlighterio naudojamo profesionalu, taip ir niekur neuztikau profesionalu naudojamo highlighterio, ka max esu macius, tai visokiu ale piestuko typo, avon turi atspindzio pudra (ja galima naudoti vietoj highlighter'io) ir t.t. unsure.gif o siaip dabar as naudoju perliukus beige meteoritu kaip highlightery unsure.gif
Atsakyti
Atidžiau paieškokit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 06 08, 20:58)
Baikit, kaip tai nėra highlighter'ių Lietuvoj  biggrin.gif Net toj pačioj "Eurokos" (kurioj amber123 ir teiravosi apie šitą produktą) esančios kosmetikos linijos "Essence", "UMA", kt. turi tuos vadinamuosius highlighter'ius. O šiaip tai dauguma tiek pigesnių, tiek brangesnių brand'ų turi tokį produktą, tik mūsiškiuose vertimuose dažnai būna įvardinta kaip kokia pudra ir pan. Aš tai visai nesistebiu, kad "Eurokos" konsultantės nieko nežinojo - pati net nebučiau bandžiusi ten klausti apie tokį dalyką, geriau jau pačiai paieškot  biggrin.gif Bet manau, ir ne visos "Kristianos" konsultantės suprastų, apie ką kalba  cool.gif

Yra! Jau radau thumbup.gif yahoo.gif kaune Girstupio Eurokoj, yra Manhateno ir Uma 4u.gif tai prigriebiau Ama firmos, auksini wub.gif jetus koks fainas.. wub.gif ir konsultante tokia faina papuole..zinanti kas tai yra lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 06 09, 19:15)
Yra! Jau radau  thumbup.gif  yahoo.gif kaune Girstupio Eurokoj, yra Manhateno ir Uma  4u.gif tai prigriebiau Ama firmos, auksini  wub.gif jetus koks fainas..  wub.gif  ir konsultante tokia faina papuole..zinanti kas tai yra  lotuliukas.gif  4u.gif

Na va, visgi ir highlighter'ių Lietuvoj yra, ir "Eurokos" konsultančių pasitaiko, kurios išmano šį tą apie kosmetiką biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 birželio 2009 - 17:45
QUOTE(Victorious @ 2009 06 09, 18:44)
Na va, visgi ir highlighter'ių Lietuvoj yra, ir "Eurokos" konsultančių pasitaiko, kurios išmano šį tą apie kosmetiką biggrin.gif  4u.gif

Taip 4u.gif gryzau labai patenkinta.. wub.gif o to daikciuko kaina 6lt ir labai gerai jis savo funkcija atlieka kaip uz tokia kaina biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Jeigu ši tema vis dar apie KristiAną, tuomet ir aš pasisakysiu smile.gif Aš perku kosmetiką TIK Didžiojoje Kristianoje (Gedimino pr., Vilniuje). Čia visos konsultantės dirba po n metų, visos labai kompetetingai gali patarti ir visuomet labai maloniai aptarnauja. Įsigyjusi net smulkmeną gaunu dovanų net kelis mėginukus. Beje paskutinis taškas ant Sarmos buvo padėtas tuomet, kai gavau dovanų čekį iš kolegų apsipirkti šioje parduotuvėje. Tuomet išsirinkau kvepalus, dar porą prekių už kurias primokėjau. Atsiskaitant pasirodė keista, kad nepasiūlo nieko išmėginti, jokių dovanėlių, juk visi tiekėjai parduotuvėms vienodai jų duoda. O mergaitė už kasos tik išpūtė akis: mes nemokamai nieko neturime doh.gif lotuliukas.gif Pasijutau nemaloniai, neva prašyčiau išmaldos, tad paaiškinau, kad aš tik kokių testerių pageidaučiau, nes pagal tai išsirenku ateities pirkinius. O mergaitė man atsakė, kad jiems valdžia nieko neduoda. Mandagiai atsisveikinau su mergaite, jos valdžia ir visa Sarma. Tiesiog galiu rinktis ir už tą pačią kainą gauti 100% aptarnavimą arba pirmakurses mergaites, kurioms valdžia nieko neduoda ir nieko nepaaiškina (anot jų). O beje ir Kristianos lojalumo programa labai patraukli, tuo tarpu konkurentai arba tokios iš vis neturi arba out of date produktus bando su ja prakišti gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalic @ 2009 06 08, 09:03)
Vilniaus Akropolio "Kristianoje" turiu dvi "savo" konsultantes, kurios ir pataria, ir apibūdina prekę,

as tai baisiai nemegstu akro konsultanciu, nieko nezino, tik klausimas, ko tada jos pribega su klausimu: ar galiu jums padeti? jeigu pati pries kaledas joms pasakojau, kad gedo pr. kristianoj yra guerlain drugeliai ir kas tai yra doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella @ 2009 06 09, 22:26)
Aš perku kosmetiką TIK Didžiojoje Kristianoje (Gedimino pr., Vilniuje). Čia visos konsultantės dirba po n metų, visos labai kompetetingai gali patarti ir visuomet labai maloniai aptarnauja.

Tikrai ne visos gali kompetetingai patarti.
Atsakyti