Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

Aš kažkaip pataikau ant malonių konsultančių, bet kas iš to jei nelabai supranta, ko apskritai pas juos parduotuvėje yra biggrin.gif
Su dekoratyvine kosmetika dar nieko, bet jau su kremais, serumais ir pan doh.gif
Konsultantė sakė, kad tokio serumo, kokio aš norėjau, pas juos nėra, o aš jį pati radau.
Dar po to aišku paaiškino, kad jį reikia naudoti TIK naktį, nors ant pakuotės aiškiai parašyta, kad ryte ir vakare doh.gif
Žodžiu, prieš einant į Kristianą, reikia pačiai pasidomėti, ko būna, nes kai kurios konsultantės kažkaip nesivargina pasidomėti parduotuvės, kurioje dirba asortimentu.
Nesakau, kad visos konsultantės tokios, bet tikrai nemažai...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 05 27, 18:33)
Bet kai is vienos lentynos puses pardaveja, is kitos apsauginis ir abu seka kiekviena mano rankos judesi...  doh.gif O jei dar paeinu prie kito stendo, tai abu atsiduria ten pat...

Niekada nebuvau patyrus tokio persekiojimo, bet prieš porą savaičių apturėjau tokią laimę cool.gif jausmas nepavydėtinas. Iškart pagalvojau - gal krizės metu padaugėjo vagysčių? Bet ar negali tai būti sprendžiama kitom priemonėm - stebėjimo kameros, "pypsintys vartai" ir apsauginis prie išėjimo? Nes jausmas kai esi sekiojamas "lipimo ant kulnų" būdu - šlykštus. Kol kas pora savaičių mano kojos nebuvo toje Kristianoj, kada nors užeisiu, bet dar negreit.
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2009 05 29, 13:50)
jausmas kai esi sekiojamas "lipimo ant kulnų" būdu - šlykštus. Kol kas pora savaičių mano kojos nebuvo toje Kristianoj, kada nors užeisiu, bet dar negreit.

Užduokite keletą gudresnių klausimų - pabėgs ir nebeprisišauksite.
O apsauginiui galima labas pasakyti ir mirkteleti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 29 gegužės 2009 - 17:04
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 05 29, 17:55)
Užduokite keletą gudresnių klausimų - pabėgs ir nebeprisišauksite.
O apsauginiui galima labas pasakyti ir mirkteleti  biggrin.gif

Ėjau su konkrečiu tikslu pabandyti kelis kvapus, tai ir klausimų neturėjau, o taip greitai nesugalvojau, be fantazijos aš biggrin.gif Tiesa, pirmai pribėgusiai konsultantei bandžiau aiškinti apie kvapo skleidimąsi ant bloterio ir ant odos, bet ji tik palinksėjo galva ir perdavė estafetę kitai. Buvo ir dar viena vėliau - atbėgo man pasukus už kitos lentynos. Dabar galvoju juk galėjau atsisukus paklausti, kaip jos mėgsta - "gal galiu kuo padėti" tongue.gif?

Žinau, kad man įžūlumo trūksta. Mokytis ir mokytis dar. Na, kitą kartą žinosiu ko galiu tikėtis. Jei "lips ant kulnų", reiks bandyti "akis padraskyti". Bliamba, bet nesinori, juk ne akių draskyti ten einu. Eini žmogus ramiai apsidairyti, o čia reikia dar su konsultantėm "santykius aiškintis" wacko.gif
Atsakyti
Aš Kristianos nemėgstu schmoll.gif Paradvėjos kažkokios pasipūtusios visada. Aš ten nieko neperku, bet laaabai dažnai užeinu pasibandyti, nes siunčiantis gi reikia pasibandyti. lotuliukas.gif Tai jau jos įprato, kad aš čia tik bandausi ir einu tiesiai prie to produkto, kurį man reikia pabandyti ir į mane nekreipia jokio dėmesio. Tik kartais kokia nauja vis paklausia, gal ką gali pasiųlyti. Bet kartą net aš buvau apstulbus doh.gif Bandžiausi Chanel pudrą, bet neatsitaikiaui ir kažkaip negražiai ant veido buvo, tai ji šalia stovėjo žiūrėjo žiūrėjo ir pasakė : pudra tai gera, bet tu nemoki spalvos atsirinkti. Apsisuko ir nuėjo. Pa dėt gi galėjo.O gal aš būčiau pirkus? Iš kur ji žino. Chanel kainos nelabai skiriasi siųstis, o jei dar muitas, tai ir brangiau gautųsi.
Papildyta:
Jau nekalbu apie tai, kad "mėlynų blizgių nebūna" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2009 05 30, 07:09)
Aš ten nieko neperku, bet laaabai dažnai užeinu pasibandyti, nes siunčiantis gi reikia pasibandyti.  lotuliukas.gif Tai jau jos įprato, kad aš čia tik bandausi

Apsisuko ir nuėjo. Pa dėt gi galėjo.O gal aš būčiau pirkus? Iš kur ji žino.

biggrin.gif
Atsakyti
Biski pasakysiu ne i tema, bet prie to pacio.. biggrin.gif 4u.gif siandien buvau Eurokoj, centre kaune.. tai tokios pasiputusios fyfos dirba.. net nezino ka reiskia zodis Highlighter! blink.gif doh.gif biggrin.gif dar pakeltu tonu man issaiskino, kad pati nzn ka turiu galvoj ir t.t blink.gif nu taip isiutau!!!!!!!!! doh.gif biggrin.gif dabar nepatingesiu, nusipirksiu Sarmoj ar kur ir nunesiu as joms parodyt, kaip tas highlighter atrodo! poster_offtopic.gif
p.s. kaip lietuviskai pasakyt kas tai per daiktas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 06 06, 15:38)
Biski pasakysiu ne i tema, bet prie to pacio..  biggrin.gif  4u.gif siandien buvau Eurokoj, centre kaune.. tai tokios pasiputusios fyfos dirba.. net nezino ka reiskia zodis Highlighter!  blink.gif  doh.gif  biggrin.gif dar pakeltu tonu man issaiskino, kad pati nzn ka turiu galvoj ir t.t  blink.gif nu taip isiutau!!!!!!!!!  doh.gif  biggrin.gif dabar nepatingesiu, nusipirksiu Sarmoj ar kur ir nunesiu as joms parodyt, kaip tas highlighter atrodo!  poster_offtopic.gif
p.s. kaip lietuviskai pasakyt kas tai per daiktas?  4u.gif

Kosmetinis pieštukas mirksiukas.gif
Atsakyti
amber123 Paskelbta Vakar, 15:38
  Biski pasakysiu ne i tema, bet prie to pacio..  siandien buvau Eurokoj, centre kaune.. tai tokios pasiputusios fyfos dirba.. net nezino ka reiskia zodis Highlighter!    dar pakeltu tonu man issaiskino, kad pati nzn ka turiu galvoj ir t.t  nu taip isiutau!!!!!!!!!  dabar nepatingesiu, nusipirksiu Sarmoj ar kur ir nunesiu as joms parodyt, kaip tas highlighter atrodo! 
p.s. kaip lietuviskai pasakyt kas tai per daiktas? 

Nu jo,gal vienu žodžiu ir nepasakysi g.gif Bet jei čia kalbi apie highlighter, kuriuo užbaigi makiažą,tai gali būti skaistalai arba pudra suteikianti švytėjmo,bent jau man taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 06 07, 11:20)
Kosmetinis pieštukas  mirksiukas.gif

Oi..jauciu dar labiau nesuprastu 4u.gif siulytu piestukus akims ir t.t lotuliukas.gif doh.gif smile.gif bet dekui uz ideja
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 07, 12:05)
Nu jo,gal vienu žodžiu ir nepasakysi g.gif Bet jei čia kalbi apie highlighter, kuriuo užbaigi  makiažą,tai gali būti  skaistalai arba pudra suteikianti švytėjmo,bent jau man taip atrodo biggrin.gif

g.gif aha.. supratau 4u.gif sorry mergaites uz off topic 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 06 07, 10:20)
Kosmetinis pieštukas  mirksiukas.gif

Kodėl jūs sakot kad kosmetinis pieštukas? g.gif
Taigi highlighteris gali būti šešėlių pavidale (jei skirtas tepti po antakiu), skaistalų/pudros ir pan...
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2009 05 29, 19:19)
Ėjau su konkrečiu tikslu pabandyti kelis kvapus, tai ir klausimų neturėjau, o taip greitai nesugalvojau, be fantazijos aš biggrin.gif Tiesa, pirmai pribėgusiai konsultantei bandžiau aiškinti apie kvapo skleidimąsi ant bloterio ir ant odos, bet ji tik palinksėjo galva ir perdavė estafetę kitai. Buvo ir dar viena vėliau - atbėgo man pasukus už kitos lentynos. Dabar galvoju juk galėjau atsisukus paklausti, kaip jos mėgsta - "gal galiu kuo padėti" tongue.gif?

Žinau, kad man įžūlumo trūksta. Mokytis ir mokytis dar. Na, kitą kartą žinosiu ko galiu tikėtis. Jei "lips ant kulnų", reiks bandyti "akis padraskyti". Bliamba, bet nesinori, juk ne akių draskyti ten einu. Eini žmogus ramiai apsidairyti, o čia reikia dar su konsultantėm "santykius aiškintis" wacko.gif

thumbup.gif va lipimas ant kulnu- liuks apibudinimas. Buvau du kart si men. nu nesamone- ateinu su tikslu pauostyti Nr.1, 2 ir 3 kvepalus ir gal but pirkt viena ju- manote as issirinkau doh.gif man bande ikist kaip minimum 5 kitus kvapus"labai gerus", neuosciau ir piktai ziurejau, ir nusisukinejau nuo jos,nesuprato ir toliau trukde apsisprest kisdama dar ka pabandyti-isejau, nupirksiu kur kitur mirksiukas.gif tokio ikyrumo ir nenuovakumo niekad dar nebuvau patirus..
Atsakyti