atsiprasau,norejau pasakyti nerusiuojam
QUOTE(vetruze @ 2009 05 27, 13:15)
esu viena tu nemegiamu konsultanciu is Kristianos, merginos, meginiu,kai tik turim ir jauciam,jog jie pagelbes issirinkti, o nebus numesti kur nors su pirkiniu maiseliu, tikrai duodam,zmoniu neruosiajam ir is viso tiek as tiek mano koleges esam normalios panos

O tada gal atsakysit, kodel taip prisipe prie zmoniu vaikstot? Kvepuot vietos nebelieka net....

Man tik viena karta Kauno 'kristianoj' pasiseke, kad is paskos nesekiojo - ir isvis teko dar gerai konsultantes paieskot, nes norejau pasidomet keliais produktais....
na, neneigsiu, konsultante konsultantei nelygi,kaip ir bet kur kitur, seminarai pas mus vyksta pastoviai,bet velgi neaisku kiek kuri susideda ta informacija i galva, velgi, gal mergina tik dirbt pradejus, tu gal gali buti n, galeciau patarti, tiesiog pasirinkti seniau matyta konsultante ir vaikscioti pas ja,man pvz., tikrai malonu, kai pas mane grizta, nebutinai pirkti, kita karta tik paplepeti, naujienomis pasidometi,o slankioja is paskos?viskas tik del Jusu
QUOTE(vetruze @ 2009 05 27, 17:21)
na, neneigsiu, konsultante konsultantei nelygi,kaip ir bet kur kitur, seminarai pas mus vyksta pastoviai,bet velgi neaisku kiek kuri susideda ta informacija i galva, velgi, gal mergina tik dirbt pradejus, tu gal gali buti n, galeciau patarti, tiesiog pasirinkti seniau matyta konsultante ir vaikscioti pas ja,man pvz., tikrai malonu, kai pas mane grizta, nebutinai pirkti, kita karta tik paplepeti, naujienomis pasidometi,o slankioja is paskos?viskas tik del Jusu
Bet zinai,kai is paskos slampioja norisi begt ir neatsigrezt

vetruze Paskelbta Šiandien, 13:15
esu viena tu nemegiamu konsultanciu is Kristianos, merginos, meginiu,kai tik turim ir jauciam,jog jie pagelbes issirinkti, o nebus numesti kur nors su pirkiniu maiseliu, tikrai duodam,zmoniu neruosiajam ir is viso tiek as tiek mano koleges esam normalios panos
Na ir logika,duodam mėginių jei jaučiam,kad pagelbės, o ne bus numesti į...

neatejau aiskintis ar kazko ginti,tiesiog, sakau,dauguma merginu tikrai puikiai ismano savo darba ir yra geranoriskai nusiteikusios padeti
Papildyta:
Manija, meginiu mes negaunam bulviniais maisais, todel ir dalinam atsakingai
Papildyta:
vetruze Paskelbta Šiandien, 18:23
neatejau aiskintis ar kazko ginti,tiesiog, sakau,dauguma merginu tikrai puikiai ismano savo darba ir yra geranoriskai nusiteikusios padeti
Dėl pačių konsultančių,tai žinoma kaip ir visur,yra visokių žmonių.Turiu savo mėgstamas kelias,ir vien už jų aptarnavimą esu dėkinga,net nežiūrint į tai įdeda mėginių ar ne.

Papildyta:
vetruze Paskelbta Šiandien, 18:27
Papildyta:
Papildyta:
asmeniškai man keistai nuskambėjo frazė,kaip ir dėl ko jūs dalinat tuo smėginukus.O dėl pačių mėginukų per daug nesureikšminu,kaip minėjau,jei kosultantė atlieka savo darbą, viskas tuo ir atiperka

QUOTE(vetruze @ 2009 05 27, 17:21)
Ir kas cia del manes? Jei stovetu per atitinkama atstuma, kad bet kada galeciau pasiklaust to, kas domina, man netrukdytu. Bet kai is vienos lentynos puses pardaveja, is kitos apsauginis ir abu seka kiekviena mano rankos judesi...

Nezinau kaip jus ten mokina, bet pvz tokioj parduotuvej kaip Sephora viena konsultante geriau kvepalus ismano, kita odos prieziura ir tt. Nors visos gaudosi kur kas padeta ir kuo prekiauja. Ir jei kartais pas kazkuria kitos srities pasiklausiu apie produkta, kurio ji gerai nezino, ji man parodys kur kas stovi visada, BET jei reikia konsultacijos, visada pakvies kazka nusimananti toje srityje.
QUOTE(vetruze @ 2009 05 27, 18:27)
Papildyta:
Papildyta:
Nu nezinau, man sm informacijos daugiau ir vertingesnes galima rast nei is konsultantes. Jeigu ateinu su sudirginta oda, prasau kremo, tai man siulo toki, kur sudetyje vos ne pirmoj vietoj alkoholis - tai cia geras darbo ismanymas? Arba kai pasakau, kurios firmos nenoriu, kad siulytu ir prasau patarimo, tai vistiek butent siulo ta firma tik kita produkta (nes as gi kito nebandzius ir esu kvaila, kad nenoriu bandyt).
O jei naujai pradejus dirbt, tai niekas neduos per galva, jei pasikvies kita labiau patyrusia....
Man atrodo as viska paaiskinau, sekmes!!!
QUOTE(vetruze @ 2009 05 27, 19:14)
Man atrodo as viska paaiskinau, sekmes!!!
Tikrai ne viska - man vistiek neaisku, kodel del manes konsultantes su apsauginiu sekioja is paskos?

Kaune salia Soboro toj Kristianoj labai faina yra konsultante.. tamsi tokia grazi
Paprasiau meginuku ir dave.. nes norejau pabandyt kai ka..
ir labai maloni buvo

Paprasiau meginuku ir dave.. nes norejau pabandyt kai ka..

QUOTE(Glamor @ 2008 11 06, 23:14)
siandien pirkau gedo pr. uz beveik 400 lt, tai dovanu idejo:
guerlain dienini
guerlain naktini
guerlain tusa
chanel kvepaliukus
chanel krempudra
atrodo viskas 
guerlain dienini
guerlain naktini
guerlain tusa
chanel kvepaliukus
chanel krempudra

QUOTE(Glamor @ 2008 11 25, 23:10)
as pries pora savaiciu pirkau uz beveik 400 lt, tai gavau guerlain dienini, naktini, guerlain tusa, chanel krempudra, chanel kvepalus... berods, viskas 

oho, du kartus net tam paciam puslapy pasigyret

QUOTE(vetruze @ 2009 05 27, 18:27)
Papildyta:
Papildyta:
Man tai keista, kad vetruze is karto taip uzpulta buvo..
Jei esat nepatenkintos, tai galbut reiktu kreiptis i vadovaujancius asmenis, juk ne pacios konsultantes susigalvoja aptarnavimo standartus. Manau, kad ir jom nevisada smagu nuolat stovet netoli kliento, nes taip reikia..
Kazkada uzmaciau darbo skelbima i kristiana del konsultantes darbo, tai pamasciau kad visai smagu butu padirbeti, kadangi kosmetika domiuosi ir zaviuosi

O isidarbinusi be abejo:
tureciau visada buti netoli kliento, kitaip tariant PERSEKIOTI;
dalinciau meginukus kaip tik ismanau, gal pagal simpatijas, gal pagal zmoniu poreikius (kuriuos neaisku kaip nustatyti?);
be abejo ir pati noreciau isbandyti naujus produktus (juk darbas susijes su jais), taigi dali meginuku pasiimciau sau

taigi akivaizdziai buciau dar viena ziurke konsultante

beje, siandien pirkau krema uz 12lt (tiesa, douglase, tai gal ne visai i tema), ir gavau kvepalu meginuka dovanu