Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(v-i-k-a @ 2008 05 21, 22:11)
ne karta apie tei galvojau, bet teip ir neisdrisau... ax.gif

As visada paprasau, jei ka noriu isbandyt, stengiuosi eit i ta pacia kristiana, nes ten labai mielos konsultantes dirba thumbup.gif O musu Akropolio Kristiana nepatinka labiausiai, vakar norejau pirkt tusa, tai nesulaukus konsultantes isejau ir apsipirkau Sarmoj biggrin.gif
Atsakyti
panos, gal zinot ar galima grazint nepraplestus kvepalus Kristianoj? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 07 23, 23:34)
panos, gal zinot ar galima grazint nepraplestus kvepalus Kristianoj?  doh.gif

labai labai tuom abejoju g.gif o ceki turi? kaip jiem argumentuotum del grazinimo? cia juk Lietuva Lietuvele....... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VB_Glamour @ 2008 07 23, 22:37)
labai labai tuom abejoju  g.gif o ceki turi? kaip jiem argumentuotum del grazinimo? cia juk Lietuva Lietuvele....... blush2.gif

ir ceki turiu, ir pirkau siandien apie 22 val, ir dezute gelezine su celofanu ir nei biski nepaziesta. nu ka cia motyvuot doh.gif - nupirkau vyrui dovanu jo megiamiausius, sako vaje nenoriu as ju.. kitu limited edition tos serijos nori doh.gif tai net per sirdi nuejo. ir mastau priimtu ar nea.. bet cia toks dalykas, plius testeriai gi yra, dzin man rodos jiems dovanu/nedovanu pirkai - gi yra galimybe pauostyt pries tai... nu bet vistiek kiaule jis ir tiek verysad.gif
Atsakyti
Kai pirkėjo netenkina prekės forma, dydis, spalva, modelis ar komplektiškumas, nekeičiamos ir negrąžinamos šios kokybiškos prekės:
• parfumerijos, kosmetikos ir tualetiniai preparatai,
• fotografijos ir kinematografijos prekės,
• spausdintos knygos, reprodukcijos ir kiti poligrafijos pramonės dirbiniai,
• audiniai,
.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 24 liepos 2008 - 08:40
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 07 24, 08:40)
Kai pirkėjo netenkina prekės forma, dydis, spalva, modelis ar komplektiškumas, nekeičiamos ir negrąžinamos šios kokybiškos prekės:
• parfumerijos, kosmetikos ir tualetiniai preparatai,
• fotografijos ir kinematografijos prekės,
• spausdintos knygos, reprodukcijos ir kiti poligrafijos pramonės dirbiniai,
• audiniai,
.....

cia kazkoks istatymas ar ne? unsure.gif
Atsakyti
Na įstatymai įstatymais, bet jeigu tu nori pakeisti į kitus kvepalus tai gal ir galėtum pabandyti nueiti pasiklausti. Pasakyk kad nupirkai dovanų ir kątik sužinojai jog tokius jau turi, nori pakeisi į kitokius. Šiaipjau jeigu neužtaikysi ant piktos konsultantės, tai manau galėtų pakeisti. Įmonė nuostolių nuo to juk nepatirtų, tik gautų "bonusų" savo įvaizdžiui. O geras įvaizdis yra vienas didžiausių betkokios įmonės turtų. Tik neaišku kaip į tai Kristiana žiūri smile.gif
Atsakyti
As tai nueiciau pabandyt pasikeist ax.gif Pvz pagal istatyma knygos nekeiciamos ir atgal nepriimamos, bet as viena karta Pegase nusipirkau ne toki vadoveli, namie pasiziurejau, nuvaziavau atgal ir paprasiau apsikeisti, tai man nei zodzio niekas nepasake, tik vietoj pakeitimo grazino pinigus ir as nusipirkau ka man reikejo thumbup.gif Uztai ir gerbiu Pegasa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 07 24, 15:20)
Na įstatymai įstatymais, bet jeigu tu nori pakeisti į kitus kvepalus tai gal ir galėtum pabandyti nueiti pasiklausti. Pasakyk kad nupirkai dovanų ir kątik sužinojai jog tokius jau turi, nori pakeisi į kitokius. Šiaipjau jeigu neužtaikysi ant piktos konsultantės, tai manau galėtų pakeisti.  Įmonė nuostolių nuo to juk nepatirtų, tik gautų "bonusų" savo įvaizdžiui. O geras įvaizdis yra vienas didžiausių betkokios įmonės  turtų. Tik neaišku kaip į tai Kristiana žiūri  smile.gif

QUOTE(kamarele @ 2008 07 24, 16:34)
As tai nueiciau pabandyt pasikeist ax.gif Pvz pagal istatyma knygos nekeiciamos ir atgal nepriimamos, bet as viena karta Pegase nusipirkau ne toki vadoveli, namie pasiziurejau, nuvaziavau atgal ir paprasiau apsikeisti, tai man nei zodzio niekas nepasake, tik vietoj pakeitimo grazino pinigus ir as nusipirkau ka man reikejo thumbup.gif Uztai ir gerbiu Pegasa lotuliukas.gif

aciu paneles uz patarima, bandysiu siandien nuvaziuot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 05 21, 21:42)
Man duoda. Bet paprastai perku Laisves al. "Kristianoje". O Akropolyje skriagos. Ir amžinai išsislapčiusios po kampus, turi eiti jų ieškoti. Rinktinės gnydos .

va va, kažko pakilo noras pritarti. Nors vieną vienintelį kartelį buvo labai faina konsultantė, tai prikrovė kokius 5-6 mėginukus ir dar pasiūlė prekę su dovana pirkt. O išleidau tada ne ką daugiau nei kitus kartus. Esu pirkus gerokai brangiau ir nieeeeko nedavė. Tiesa man patiko Palangoj aptarnavimas ir patinka Gedimino pr, bet ten aš jau turiu "savo" konsultantes, o tai daug reiškia...
Atsakyti
Na ir kaip , Dasha, ar pakeitė tau kvepalus Krisitianoj?
Atsakyti
O man asmeniskai KristiAna visai patinka. Kartais buna neblogos nuolaidos, visokios mielos akcijos. Prekiu kokybe dar nesu nusivylusi.
Konsultantes malonios bei nusimanancios apie savo darba. Ir meginuku duoda tikrai dosniai... Net nespeju sunaudoti... Ypac is dekoratyvines kosmetikos - turiu kruva mini lupdaziu(pvz., Chanel), mini tusu ir pan.
Atsakyti