Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(Olivia* @ 2008 04 08, 12:56)
Paziurek i sepetukus Sarmoj Gedimino pr. prie Too Faced stendo,ten tai sepetukai tikra tragedija! smile.gifsmile.gifsmile.gif

bet kaip tokius gali deti? juk tai savo prestizo menkinimas
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 08, 11:59)

lotuliukas.gif kazkodel nesistebiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 08, 11:59)

drinks_cheers.gif tarp kitko TBS Gedimino 9 centre sepeteliai jau gerokai isnaudoti smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif Sorry uz OT! Nesenai buvau Kristianoj Gedimino,siaip viskas patiko,konsultante papuole gera,net gavau pora meginuku...
Atsakyti
Kauno "Akropolio" "Kristiana" vietoje mėginukų deda Karūnos mini šokoladukus po 30 centų. Kiek supratau, už kiekvieną išleistą 100 - šokoladukas lotuliukas.gif Ką aš žinau... Ne lygis kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 21 gegužės 2008 - 19:45
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 05 21, 20:41)
Kauno "Akropolio" "Kristiana" vietoje mėginukų deda Karūnos mini šokoladukus po 30 centų. Kiek supratau, už kiekvieną išleistą 100 - šokoladukas  lotuliukas.gif Ką aš žinau... Ne lygis kažkaip  biggrin.gif

Kad dabar labai daug kur ta „Karūna“ reklamuojasi.. mačiau ir TBS, ir Monton parduotuvėse.
Atsakyti
siandien teko apsilankyti ir kristianoj ir sarmoj.
pasitvirtino dar karta mano nuomone,kad sarmoj konsultantes visiskai nesupranta kaip elgtis su pirkejais.
ir siaip man sarmoj kvepalu pasirinkimas atrodo itin kuklus palyginus su kristiana.
Atsakyti
Vat man tikrei idomu kodel musu parduotuvese neduoda meginuku, man asmeniskai neikarti nedave. Pirkau nesenai Kristianoj krema uz 169lt, nei sokolado nei meginuku nieko. O sese Amerikoj pirko mano prasimu man krema , tei tiek pridejo meginuku ir dar dovama, ten kosmetine prikrauta visokiu kosmetiniu su.... lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 05 21, 18:25)
Vat man tikrei idomu kodel musu parduotuvese neduoda meginuku,

Man duoda. Bet paprastai perku Laisves al. "Kristianoje". O Akropolyje skriagos. Ir amžinai išsislapčiusios po kampus, turi eiti jų ieškoti. Rinktinės gnydos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 21 gegužės 2008 - 21:47
as manau kad reikia pabuti naglai jei neduoda meginuku ir ramiu veidu paprasyt ju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepė: 21 gegužės 2008 - 22:08
QUOTE(pepė @ 2008 05 21, 23:07)
as manau kad reikia pabuti naglai jei neduoda meginuku ir ramiu veidu paprasyt ju smile.gif

ne karta apie tei galvojau, bet teip ir neisdrisau... ax.gif
Atsakyti
cha cha, neseniai 200 Kristei palikau, gavau kvepalų mėginuką vieną. geriau jau būtų šokoladukas už 30ct. Jej bogu.
Atsakyti
Vilniaus Akropolio Kristianoj, tai aptarnavimas dar daugiau maziau, na bet produktai... schmoll.gif Jei galima pardavineti lupdazius, kuriu galiojimas baigiasi po poros savaiciu blink.gif , na nepykit, bet truksta zodziu. Itariu, kad i Akropoli atkeliauja visas slamstas ir senienos - visgi didelis kiekis zmoniu apsilanko, o i datas nevisi ziuri.
Kazkaip baisiai nusivyliau Kristiana.... verysad.gif
Atsakyti