tarp kitko TBS Gedimino 9 centre sepeteliai jau gerokai isnaudoti Sorry uz OT! Nesenai buvau Kristianoj Gedimino,siaip viskas patiko,konsultante papuole gera,net gavau pora meginuku...
Kauno "Akropolio" "Kristiana" vietoje mėginukų deda Karūnos mini šokoladukus po 30 centų. Kiek supratau, už kiekvieną išleistą 100 - šokoladukas Ką aš žinau... Ne lygis kažkaip
Kauno "Akropolio" "Kristiana" vietoje mėginukų deda Karūnos mini šokoladukus po 30 centų. Kiek supratau, už kiekvieną išleistą 100 - šokoladukas Ką aš žinau... Ne lygis kažkaip
siandien teko apsilankyti ir kristianoj ir sarmoj. pasitvirtino dar karta mano nuomone,kad sarmoj konsultantes visiskai nesupranta kaip elgtis su pirkejais. ir siaip man sarmoj kvepalu pasirinkimas atrodo itin kuklus palyginus su kristiana.
Vat man tikrei idomu kodel musu parduotuvese neduoda meginuku, man asmeniskai neikarti nedave. Pirkau nesenai Kristianoj krema uz 169lt, nei sokolado nei meginuku nieko. O sese Amerikoj pirko mano prasimu man krema , tei tiek pridejo meginuku ir dar dovama, ten kosmetine prikrauta visokiu kosmetiniu su.... .
Vat man tikrei idomu kodel musu parduotuvese neduoda meginuku,
Man duoda. Bet paprastai perku Laisves al. "Kristianoje". O Akropolyje skriagos. Ir amžinai išsislapčiusios po kampus, turi eiti jų ieškoti. Rinktinės gnydos .
Vilniaus Akropolio Kristianoj, tai aptarnavimas dar daugiau maziau, na bet produktai... Jei galima pardavineti lupdazius, kuriu galiojimas baigiasi po poros savaiciu , na nepykit, bet truksta zodziu. Itariu, kad i Akropoli atkeliauja visas slamstas ir senienos - visgi didelis kiekis zmoniu apsilanko, o i datas nevisi ziuri. Kazkaip baisiai nusivyliau Kristiana....