QUOTE(Safyra @ 2007 09 18, 13:19)
Aciu mamytes uz palaikyma,man jo labai truksta.Anksciau buvau rasius kokia jo yda,bet galiu pasikartot.Bendras arterinis kamienas,kuriame daug daug ydu.Ir plautines arterijos visai nera.Kolaterales,tokios gysleles,labai stenozuotos,kuriu neimanoma nei isoperuot,nei kitom pakeist del ju smulkumo.Aortos susiaurejimas,didele SPD.Cianoze.Deguonio pastovus trukumas,bet siaip nemelsta kol smarkiau nepalaksto,ar nesuserga.Nezinau ko laukt ir tiketis.Gal dar bus gerai.Bet kam ir nepasakysi,nes zmones mano kai kurie,jog isaugs.Absurdiska,todel bet kam jau ir nesakau.Penktadieni sueis 2 metukai jam.Aciu uz supratima ir paguoda.Linkiu kad jusu vaikuciams viskas butu gerai.
Jums tikrai viskas bus gerai, nes stebuklu isties buna
Gero atsventimo ir skanaus torto
QUOTE(sindirela @ 2007 09 18, 13:37)
sveikos mamos
vat ir man teko tokia nesmagę temelę susirast
v
vakar buvom pas gydytoją tai nustatę yda, tiksliau aortos anomaliją, o dar tiksliau dviburį aortos važtuvą. Tai jaučiausi kaip su šlapiu skudru gavusi per veidą
Kai pradėjo pasakoti kad būna kad ir opercaijos reikia, ir pradėjo aiškinti kaip ją daro, ką iš kur paima ir įsodina, maniau nualpsiu
dieve kaip reik ištverti ir visa tai išgyventi? gal kas iš jūsų susidurėt su šia yda, būtų smagu padiskutuoti ir pasitarti
Sveika prisijungusi i musu buri... Liudna, taciau kuo toliau, tuo daugeja nariu
O jus nukreipe i Santariskes, ar ten ir buvot? Imkit baliona
ir kad greiciau paaisketu, ar jum tikrai reiks operacijos
Sielvarto negalima išlieti ašaromis. Tikrasis liūdesys - tylėjimas, kai niekas nežino, kaip kenčia tavo siela...
Nustatau dirbtinę šypseną, į pasaulį žiūriu stiklinėm akim. Ir žinai, žmonės tiki, kad viskas gerai. Naivuoliai....