QUOTE(kristina3 @ 2007 09 05, 13:52)
Sveikos mamytės,
mano 7 metų vaikui diagnozavo aortos vožtuvo anomaliją, nesandarumą. Kontrolę paskytė po metų, daugiau nieko nepaaiškino...Ar esat kuri nors su tuo susidūrusi? Gal turite kokių patarimų? Kas tai per liga? Ar reikalinga operacija? Labai būčiau dėkinga.
mano 7 metų vaikui diagnozavo aortos vožtuvo anomaliją, nesandarumą. Kontrolę paskytė po metų, daugiau nieko nepaaiškino...Ar esat kuri nors su tuo susidūrusi? Gal turite kokių patarimų? Kas tai per liga? Ar reikalinga operacija? Labai būčiau dėkinga.
Pas mus tas pats, II laipsnio, dianozavo tik pernai, kaip vikinui buvo jau 13 Kadangi yda igimta ir skilvelis kol kas gerai prisitaiko ir kol kas nera jokiu pakitimu skilvelyje, tai sake jei taip ir toliau, tai 20 metu dave garantija, kad neprireiks opercijos bet kas ten zino, vaikinas nors ir mete didiji sporta(irklavo) bet visvien kasdien tai krepsini zaidzia tai futbola, nors gydytoja ir sake, kad savo malonumui galima, bet kas ten zino kada ta riba Dabar mane labiausiai kankina klausimas del anginos, nors vaikas tik karta sirges angina, liepia ja operuotis del miokardo profilaktikos