Įkraunama...
Įkraunama...

Širdies ydos, diagnozuotos mūsų vaikams- 2

Sveikutės ,

gal žinot gyd. R.Sudikienės tel .nr. ar jis pasikeites g.gif ,nes kai skambinau ,tai sako ,kad isjungtas ,o gal siuo metu ji atostogauja g.gif
Atsakyti
Labas,jungiuosi ir as prie jusu.Mano sunelis turi sirdies yda:PPD.magistrliniu arteriju transpozicija,PAstenoze.Jam atliktos 2 operacijos.Pirmoji 1men.,deta anastomoze,2 hemi-fonteno(ji buvo daryta 5men,nes gerai augo svoris,kas gyd atrode keista,kad su tokia siaura plauciu arteri ir taip gerai auga svoris)Po 2 operacijos jauciames gerai.Gyd Sudikiene atostogaus iki 09.04.siandien skambinau i kardiochirurgini sk.nes mums ir reikia vaziuot pasitikrint
Atsakyti
QUOTE(Inguliaa @ 2007 08 20, 12:37)
Labas,jungiuosi ir as prie jusu.Mano sunelis turi sirdies yda:PPD.magistrliniu arteriju transpozicija,PAstenoze.Jam atliktos 2 operacijos.Pirmoji 1men.,deta anastomoze,2 hemi-fonteno(ji buvo daryta 5men,nes gerai augo svoris,kas gyd atrode keista,kad su tokia siaura plauciu arteri ir taip gerai auga svoris)Po 2 operacijos jauciames gerai.Gyd Sudikiene atostogaus iki 09.04.siandien skambinau i kardiochirurgini sk.nes mums ir reikia vaziuot pasitikrint

Smagu, kad pagaliau prisijunget bigsmile.gif Linkim kuo didziausios sveikatos 4u.gif
Papildyta:
Safyra, dideliausios jum sveikatos ir kad ta viltis niekad neprazutu 4u.gif
Iriskaks, Gal jau turit naujienu? Kaip jusu leliukas? Tikimes, kad nepasitvirtino tos bedos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, butu idomu pabendrauti su mamytem, kuriu vaikuciai turi yda - Plauciu arterijos stenoze. Pasidalinkime geromis, o gal ir nelabai geromis naujienomis. Mano mergytei 1m.4men., bet operacijos dar nedare, vis dar seka.
Labai Prasau atsiliepkite...
Atsakyti
QUOTE(jjurgite @ 2007 08 20, 15:39)
Smagu, kad pagaliau prisijunget  bigsmile.gif  Linkim kuo didziausios sveikatos 4u.gif
Papildyta:
Safyra, dideliausios jum sveikatos ir kad ta viltis niekad neprazutu 4u.gif
Iriskaks, Gal jau turit naujienu? Kaip jusu leliukas? Tikimes, kad nepasitvirtino tos bedos  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(KIKE @ 2007 08 21, 13:29)
Sveikos, butu idomu pabendrauti su mamytem, kuriu vaikuciai turi yda -  Plauciu arterijos  stenoze. Pasidalinkime geromis, o gal ir nelabai geromis naujienomis. Mano mergytei 1m.4men., bet operacijos dar nedare, vis dar seka.

Mano maziui ir yra plauciu arterijos stenoze,mes jau po operacijos.Dabar jauciames neblogai.Nors po opercijos gyd. sake stebuklu nesitiketi,nes labai jau siaura buvo plauciu arterij,bet po truputeli ejo geryn,ir gyd.stebejosi kad taip gerai svoris auga.Dabar laukiam rugsejo,vaziuosim i Santariskes pasitikrinti smile.gif
Atsakyti
Ghm, nežinau ar čia rašau...

Mano berniokui yra įgimta širdies yda, (2 skylutės, viena 6, kita 7 mm), iki šiol viskas tvarkėsi gerai, pradžioj grėsė operacija, bet vėliau viena skylutė beveik užsitraukė (ne visai, bet vistiek šis tas), kita dar ne, bet visi medikai vienu balsu sakė, kad viskas eina tik geryn ir jokios chirurginės intervencijos nereikia. Rudenį turim eiti planiniam patikrinimui.
Bet paskutiniu metu vaikis vis sako, kad skauda ir rodo krūtinės plotą.
Ar kieno nors vaikui buvo taip, kad yda tvarkėsi savaime, bet vėliau ėmė ir pablogėjo.
Aišku, aš užrašiau vaiką pas kardiologą, bet negaliu ramiai sėdėt, o jei mano kleckui kokia komplikacija. Žodžiu, lauksiu jūsų komentarų, gal veltui aš jaudinuos... unsure.gif
Aišku, paskaičius Jūsų bėdeles, mano atrodo visai menkos, bet visvien neramu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 22 rugpjūčio 2007 - 15:35
Mūsų vis didėjo o mergytė nieko nejautė ir viskas buvo gerai. Bet reikėjo operuot, po operacijos jaučiasi gerai važiuosim tikrintis lapkritį rugsėjį eisim pas savo kardiologą Klaipėdoj. Bet va šiandien mane ji išgąsdino važiuojan nuo jūros sako mamyte mano širdelė pilvelyje plaka blink.gif pažiūrėk g.gif Niu nieko nesuprantu atrodo viskas gerai, bet matyt ryt bandysiu patekt pas savo kardiologę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguliaa @ 2007 08 21, 13:40)
Mano maziui ir yra plauciu arterijos stenoze,mes jau po operacijos.Dabar jauciames neblogai.Nors po opercijos gyd. sake stebuklu nesitiketi,nes labai jau siaura buvo plauciu arterij,bet po truputeli ejo geryn,ir gyd.stebejosi kad taip gerai svoris auga.Dabar laukiam rugsejo,vaziuosim i Santariskes pasitikrinti smile.gif

Sveika,aciu kad atsiliepei. Saunuoliai, kad viskas gerai. Pastebejau, kad jie nelabai geru prognoziu propoguoja. Mums irgi vis sneka apie operacija ir norisi suzinoti kaip sekasi gyventi su sia ydele ir kitiems. O is kur Jus? Mes is Alytaus. Ar tavo vaikuciui buvo kokie nors simptomai. Maniskei kol kas jokiu simptomu nera (nors gyd. sake, kad jokiu simptomu nebus matomu,tik echoskopiniai pakitimai). Pagal ka nusprende, kad jau reikia operuoti. Ar operavo, ar dare balionine plastika (prapletima)?
Tai gal tiek pirmam kartui, lauksiu atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(KIKE @ 2007 08 21, 12:29)
Sveikos, butu idomu pabendrauti su mamytem, kuriu vaikuciai turi yda -  Plauciu arterijos  stenoze. Pasidalinkime geromis, o gal ir nelabai geromis naujienomis. Mano mergytei 1m.4men., bet operacijos dar nedare, vis dar seka.

Mano mergytė turėjo visą kompleksą ydų, iš jų vieną buvo plaučių arterijos stenozė. Kartais būdavo nepaaiškinami verkimo priepuoliai - arba hipoksemija arba pilvuko diegliai. Mėlynavimo nebuvo. Kad reikia operuot pasakė, kai eilinės apžiūros metu matavo pratekančio kraujo kiekį ir pamatė, kad susiaurėjimas stiprėja. Dabar mergytei 1metai, po operacijos 6,5mėn. Jei ne randas niekas iš svetimų ir nesuprastų, kad buvo blogai ax.gif

Džiaugiuos, kad turime puikius vaikų kardiochirurgus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loncelotas @ 2007 08 23, 13:41)
Džiaugiuos, kad turime puikius vaikų kardiochirurgus  4u.gif

O kas Jus gydo?
Maniškį santariškėse Gumbienė prižiūri, nors poliklinikos kardiologė primygtinai siūlė Lankutį.
Man Lankutis nepatiko, per pirmą mūsų susitikimą per daug arogantiškas pasirodė, pralaukiau jo valandą su 10 dienų kūdikių ant rankų, o jis atėjęs mane apšaukė, ir pareiškė, jog neapžiūrės. Užtat Gumbienė mus priėmė šiltai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2007 08 23, 14:23)
O kas Jus gydo?
Maniškį santariškėse Gumbienė prižiūri, nors poliklinikos kardiologė primygtinai siūlė Lankutį.
Man Lankutis nepatiko, per pirmą mūsų susitikimą per daug arogantiškas pasirodė, pralaukiau jo valandą su 10 dienų kūdikių ant rankų, o jis atėjęs mane apšaukė, ir pareiškė, jog neapžiūrės. Užtat Gumbienė mus priėmė šiltai 4u.gif

Jis gal kiek savotiskas, bet blogo pasakyti negaliu. Mes visai normaliai sutariam.
Atsakyti