QUOTE(Senoji @ 2007 08 10, 08:58)
Mums irgi ta pati operacija, tik yda kitokia. Jusu atveju, ji siek tiek palankesne. Operacijos labai sudetingos. Esam guleje palatoj su 13 metu berniuku, kuris turi triburio voztuvo atrezija. Yra problemu, reikia gan daznai paguleti ligonineje, bet jis toks optimistas, protingas ir fainuolis. Man tas bendravimas labai daug dave. Jis mane ramino, sake, viskas bus gerai. (Reikia isivaizduoti, kaip trylikametis, viska pats praejes, guodzia kito vaikiuko mama).
Anglu kalba yra tikrai nemazai info, netgi pacios operacijos seka. Daro 3 operacijas - viena is karto gimus, kita po pusmecio, trecia - po keleto metu. Bet daznai kiekvienam vaikui skirtingai.
Linkim laaabai daug stiprybes. Ir jei kas neaisku, visada rasyk, pabandysim nors taip pagelbeti.
Anglu kalba yra tikrai nemazai info, netgi pacios operacijos seka. Daro 3 operacijas - viena is karto gimus, kita po pusmecio, trecia - po keleto metu. Bet daznai kiekvienam vaikui skirtingai.
Linkim laaabai daug stiprybes. Ir jei kas neaisku, visada rasyk, pabandysim nors taip pagelbeti.
Sveika Senoji,
Aciu uz palaikyma! Bet jauciu kad viskas tik laukia, nes iki gimdymo dar apie 1.5 sav.
Dekui uz istorija apie 13-ti berniuka, siek tiek padejo. Bet kaip jis-jam tiek metu ir jis vis dar su sia problema gyvena. Ar ji jau daug operavo? Man idomu po tiek sunkiu operaciju (Fonteno), kaip vaikai gyvena-ar nebuna atsilike ir ar visa gyvenima jiems teks operuotis ir gyventi su tokia negalia? Kada baigiasi visos kancios?