QUOTE(Senoji @ 2007 06 28, 11:48)
Labas, yra daug info internete, jei moki anglu kalba. Gaila, kad nera lietuviu kalba. Man paciai buvo toks noras padaryti interneto puslapi apie sirdies ydas, bet man vienai butu per didelis darbas.
As daktarui sakau:"Tai papasakokit, kaip ten viskas daroma, gal as pati galeciau pasidaryti ta operacija" . Juodas jumoras .
As daktarui sakau:"Tai papasakokit, kaip ten viskas daroma, gal as pati galeciau pasidaryti ta operacija" . Juodas jumoras .
Saunuole Senoji! Interneto puslapis apie sirdies ydas - tokia mintis yra ir mano galvoje. Galime kooperuotis Tai butu tikrai didelis ir naudingas darbas. Tik tu ydu yra simtai rusiu, imanoma, bet ne taip paprasta apie kiekviena smulkiai pateikt info. Apie savo vaikelio sirdies yda galiu informuot - su iliustracijom, foto ir filmuota medziaga. Man neuzteko vien to zinoti, kad atidarys krutines lasta. Galvoju, kad visi tevai iki smulkmenu domisi savo vaikelio sirdies yda, tai galima ir ta informacija kazkaip surinkt Zodziu - kolektyvinis ir visuomenei naudingas darbas