Sveikos, noriu paklausti, bet nežinau kur, tai bandau čia. Turiu maudymosi kostiumėlį su silikonu, sakykit, ar galima su jais eiti į pirtis? Ar silikonui nieko nenutiks karštyje? Ačiū už atsakymus...
QUOTE(murrrka @ 2007 03 09, 23:34)
Sveikos, noriu paklausti, bet nežinau kur, tai bandau čia. Turiu maudymosi kostiumėlį su silikonu, sakykit, ar galima su jais eiti į pirtis? Ar silikonui nieko nenutiks karštyje? Ačiū už atsakymus...
Kiek girdejau tai ne, nes pirtyse jis sukieteja..
Mano sesuo turi maudomuka su silikonine liemenele,tai ejo kelis kartus i pirti ir nieko neatsitiko.
QUOTE(agnixa @ 2007 03 10, 00:38)
Mano sesuo turi maudomuka su silikonine liemenele,tai ejo kelis kartus i pirti ir nieko neatsitiko.
Nu gal cia priklauso nuo tu silikonu, nes kaip tik drauge pirko maudomuka sia savaite, ir matem kad atskirai galima nusipirkti tuos silikoninius idekliukus, tai klausem ar tinka ir i maudomus, tai atsake, kad i pirti nepatariama eiti, nes gali sukieteti... bet gal buna ju visokiu, brangesniems gal nieko neatsitinka
girdejau kad jeigu turi silikono savo kune .. ne visada gali liektuvu skristi ...
QUOTE(KyJa @ 2007 03 12, 00:20)
girdejau kad jeigu turi silikono savo kune .. ne visada gali liektuvu skristi ...
cia jau paneigti faktai... o del sukietejimo.... pirma karta girdziu
man atrodo jei maudomus su silikonus gamina, reiskia normaliai
kasgi gamintu maudymuka vienkartini?
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 03 10, 00:11)
Nu gal cia priklauso nuo tu silikonu, nes kaip tik drauge pirko maudomuka sia savaite, ir matem kad atskirai galima nusipirkti tuos silikoninius idekliukus, tai klausem ar tinka ir i maudomus, tai atsake, kad i pirti nepatariama eiti, nes gali sukieteti... bet gal buna ju visokiu, brangesniems gal nieko neatsitinka
o kur yra pirkti tu silikoniniu idekliuku ir kokia kainyte jeigu ne paslaptis
QUOTE(Vi-Vian @ 2007 03 12, 01:21)
man atrodo jei maudomus su silikonus gamina, reiskia normaliai
tai maudymukus gamindavo ir kur suslapint negalima oi anksciau istoriju prisiklausydavai neaisku tiesa ar melas.
QUOTE(coca cola @ 2007 03 12, 12:59)
o kur yra pirkti tu silikoniniu idekliuku ir kokia kainyte jeigu ne paslaptis
VCUP'e, pirmam aukste, kur yra apatiniu parduotuves, elite... kazkaip vadinas parduotuve, arciausiai Eurovaistines kainuoja - 13Lt
O kur Kaune būtų galima rasti liemenėlių su silikonu?
13lt koks pigus siaip kiek teko matyt tai daug brangiau gal kokybe skiriasi