QUOTE(JolkaM @ 2012 01 17, 23:52)
Siaip čia diskusija apie taksi firmas, o ne apie tai kas kiek sugeba ar nesugeba "išlakti" ar "prisiliuobti"... pasieškokit sau kitos temos...
Aš pavyzdžiui, keletą metų ištikimai dirbau su 1409, bet paskutiniu metu jų "bardakelis" mane užkniso, išsikvieti taksi ir loterija - vėluos ar tikrai atvažiuos po žadėtų 7 min. Paprastai vėluoja... O paskutinis lašas buvo, kai sutariau su vienu iš jų vairuotoju kad kiekvieną rytą paims mane sutartu laiku. Susitarimas galiojo lygiai 3 d., ketvirtą dieną dieną išeinu, laukiu laukiu... skambinu - sorry, negalėjau... Informuot aišku, nereikėjo...Nusispjoviau, dabar kelintą savaitę kviečiu 1800, kol kas viskas gerai, tikiuosi su jais ir važinėsiu...
tas pats, kai kelis kartus prastovejau ana ziema lauke prie -20 po 15min keikdama telefonu operatores, daugiau nei karto nesu skambinusi! tuos kartus taip ir neatvaziavo.
o dabar visada kvieciu 1818, jei neturi savu masinu, atsiuncia kitos firmos. tik viena karta buvo nesusipratimas bet ne as laukiau o manes nes pamirso operatore paskambinti
o siaip tvarkingos masinos, malonus vairuotojai ir tam tikrose masinose galima atsiskaityt kortele
Papildyta:
QUOTE(kissa666 @ 2012 01 08, 23:28)
ziurint koks taksi... bet dauguma pabrangino iki 1,8Lt
nes vakar pati vaziavau...
o uzmiesti gali buti ir daugiau
visi kiek zinau pabrangino iki 1.8