QUOTE(dianute @ 2010 02 18, 19:57)
Užupio taksi. Numerio neprisimenu, visada susirandu internete
852611111cia uzupinio numeris.
Dar man patinka 852444444. Tik nepamenu firmos pavadinimo. Kaina normali ir prisistato per 5-6 min. visada.
Ar skaitet straipsni l.ryte, kad jokiu budu nereiketu skambinti trumpaisiais numeriais, nes pokalbio kaina gali siekti iki 2 litu uz minute, is kuriu puse sumos tiesiogiai atitenka taksti firmai? As vis niekaip negalejau suprasti, kodel skambinant ilguoju numeriu is karto iesko masino, o jei renkdavau trumpaji, tada labas vakaras, minutele, ir snekasi sau dispecere su kitais klientais kelias minutes, o tu kabi ant laido kaip durnelis, o pinigeliai kapt kapt kapt is mano pinig9nes i taksi firmos saskaita
Papildyta:
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2008 03 22, 13:27)
o as labai megstu MARTONO TAXI,nors ir nepigu,bet visada svaru,kulturingi vairuotojai,gali issikviest is anksto,neveluoja.
Kulturingi vairuotojai?
Martone?
Teko karta prie oro uosto stebeti vaizdeli, kaip keli martono taksistai neturedami darbo stoviniavo prie automobiliu ir apkalbinejo visas praeinancias merginas, o kai kurie net naglai kabinejosi, leksikonas siu kulturinguju niekuo neatsilieka nuo zonos zargono, as tada buvau pakraupus