QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 12 01, 14:40)
iš prigimties pats plaukas yra plonas ,švelnus ,tiesus , bet anksčiau jų būdavo daug ,dabar beliko uodegėlė pelytės .Maždaug 15 metų juos šviesinau
,kartais sruogelėm ,kartais visus ,priemones naudoju įvairias ,ir Keune ,ir Loreal prof liniją ,ir SP Wela ,ir Dzintars aliejuką šaknims ,nesenai į šaknis sutepaiu 18 ampulių [visą rekomenduojamą kursą ] Vichy .
Sruogelėm dažydavau maždaug kartą per 2 mėnesius ,dažydavo tik šaknis ,tų jau nudažytų neliesdavo ,visad dažau tik kirpykloje ,esu dažius Kadus ,Alfa Parf dažais ,šiuo metu esu nusitamsinus tamsiais Keune Jaunimo linijos augaliniais dažiukais .Esu išgėrus kelias pakuotes Pantogar ,šiuo metu geriu Merz Vit plaukams .Esu gėrus Sicilea balzamą ,nakvišų aliejų .
Plaukai slenka kokie 3 mėn ,dabar jau apmažėjo slinkimas
atsiprasau kad tik dabar atrasau,nebuvo laiko prisest.na manau kad jusu problema gal yra sviesinimas,nes sviesinant yra plaukas pazeidzimas labiausiai,tiesiog jis po kiekvieno dazymo dar ploneja,tad sausedamas plaukas is vidaus pradeda veltis,luzti,skylineti ir netenka blizgesio.kaip supratau jus labai savo plaukucius priziurite ,na jusu pasirinkimas pakeisti spalva tamsesne butu kol kas geriausia iseitis.ir rekomenduociau panaudoti keunes losijona nuo slinkimo,mano klijentes labai ji giria ir naudoja nuolat,tai pat jis skatina plauku augima.sekmes.svarbu neprarast kantrybes
Papildyta:
QUOTE(Buržua @ 2008 12 01, 14:56)
Aš irgi norėčiau patarimo beveik tuo pačiu klausimu. Pas mane taip pat labai nemažai žilų plaukų. Dažau su Keune 1517 + (9%). Tačiau žilų plaukų nenudažo, ir labai stipriai nupilkino paskutinį kartą. Po kiek laiko tas pilkumas atsiplauna, bet gi norisi gražios spalvytės iškarto ir kad žilė nusidažytų
Ką daryti? Gal imti didesnį procentą to skiedalo (sorry, pamiršau kaip jį taisyklingai pavadinti, nu bet tikiuosi suprantate apie ką aš čia), o gal mažesnį? gal kokiu kitu santykiu dažus maišyti, nes dabar maišau 1:1. Ir dėkui už būsimus patarimus iš anksto
na zili plaukai ,kaip nebutu keista nesisviesina,sviesinasi tik naturalus plaukai.tad jums nenusiviesina iki jusu pageidaujamos spalvos naturalus ,o zili tik uzsinesa atspalviu,kuris po kazkiek laiko nusiplauna.o oksidantas 9 % yra labai didelis priesas bet kokiems plaukams tai tik laiko klausimas.rekomenduociau dazyti saknis su su milteliais paciu maziausiu oksidantu,netgi semi aktivatorium,o po to uzdazyti plaukiukus balzaminiais semi keunes dazais nr 9.32( man ji labai grazi)arba kita spalva kuri jums patiks.svarbu kad saknys nusisviesintu,o atspalviai visi jums tiks.sekmes
Papildyta:
QUOTE(pokahonta @ 2008 12 01, 16:55)
sakykit o keune sampunai neputoja??
anyta per vyra dave man pabandyt keune sampuno,tai dabar galvoju ar ne balzama vietoj sampuno naudojau
taigi ar keune is tu sampunu kur neputoja?
na gal pasakytumet pavadinima.esu nebandziu tik juodosios linijos,o visa sidabrine yra labai nustabi.geleciau rekomenduoti keunes dazytiems plaukams skirta sampuna(sidabrine linija)super su keliais laseliais isplauni ilgiausius plaukus ir jie tampa minksti ir labai blizgus