QUOTE(manx @ 2008 07 23, 12:03)
Turejau Keune regeneruojanti balzama,nu labai patiko,plaukuciai tokie svelnus pasidrydavo ,o dabar neseniai nusipirkau kauke su lecitoliu,nezinau ar as nemoku naudotis ta kauke,bet plaukai stagarai nuo jos tampa,nei kiek ju nesusvelnina,tikriausiai nei drekina,nei atstato ta kauke,vnz kazkoks nesusipratimas Gal kas naudoja sita kauke,gal kitokie visai apie ja atsiliepimai butu,gal tik mano plaukui ji visai netinka?
As irgi sia kauke naudojau, buvau is kirpejos nuspirkus siek tiek (ne visa pakuote), tai aciu dievui, kad visos nepirkau , mano plaukai irgi kaip stagarai buvo. Be to, turejau ir sampuna.... Nieko gero
Tiesiog man nei Kadus firmos, nei Keunes priemones netiko. Plaukai mano gana sveiki, stori, siek tiek sviesinti. Naudoju dabar Elvital, o Keunes sampunas tik del grozioi stovi....
Papildyta:
QUOTE(arpos @ 2004 12 02, 21:08)
Gal kas esate šviesinę plaukus Keune dažais?Krpėjos, dirbančios su šia kosmetika, ją giria, bet ar gali būt kitaip, nes visos siūlo kosmetiką, kur jų salone.Teko girdėt, kad šie dažai labai sausina plauką.Įdomu būtų išgirst komentarus kas jau dažėt ir galit patvirtinti kaip ten yra.O gal žinote gerą kirpėją, dirbančią su šiais dažais Kaune?Norisi kad pataikytų atspalvį, būčiau ne geltona, o atspalvis į pilkumą
As irgi esu girdejusi, kad sausina plauka....