Štai kaip man gavosi kiualiena su brokoliais austrių padaže (iš Receptainės)
Ir dar. Vištiena su sezamu, šaltinis tas pats. Tiesa, aš gaminau iš kalakutienos.
Žiūriu, kad nuorodos į konkretų patiekalą neveikia
Dariau salotas su vermišeliais (irgi iš kinietiškų patiekalų). Čia vietoj saliero galima agurką naudot. Ir apie šį aštųjį padažiuką sakiau
Dariau salotas su vermišeliais (irgi iš kinietiškų patiekalų). Čia vietoj saliero galima agurką naudot. Ir apie šį aštųjį padažiuką sakiau
QUOTE(Karambola @ 2005 09 19, 07:41)
Turiu namuose voveraitės receptą, keletą kartų gaminau Jei niekas neparašys, o aš nepamiršiu , ryt atnešiu
Vat dėl to padažo, užmiršau pasižiūrėt ,
Vat dėl to padažo, užmiršau pasižiūrėt ,
Man irgi butu idomu vysnios receptas. O ta saldziaruskti sojos padaza bandziau si savaitgali, kaip patarei, pati eksperimentuoti. Kai is fantazijos sukergiau nieko gavosi, bet kazko truksta... kai pabandziau pagal susirasta internete - prasciau gavosi. Tai jis man irgi aktualu, nes kol kas nesigauna taip kaip noretusi.
Ir dar vienas klausimuks - koki sojos padaza naudojat? Ju labai daug ivairiu yra, labai skirtingu skoniu...
Ankčiau pirkdavom VP PEARL RIVER BRIDGE SUPERIOR DARK SOYA SAUCE. Bet dabar prapuolė, yra tik šviesus Šviesų perkam šitą, o tamsų perkam IKI.Pavadinimo dabar nepasakysiu, kinietiškas, berods 0,5 l. Etiketėje yra raudonos spalvos. Jeigu labai aktualu, pasižiūrėsiu namie. Labai daug sojos rūšių neesam išbandę, bet lietuviška soja, tai tikrai Kažkaip prisirišom prie tos Pearl River, dabar perkama irgi panaši: tamsi, tiršta, pakankamai sūri.
Egoist, o vyšnia - kas tai? Čia irgi karpis?
QUOTE(Karambola @ 2005 09 19, 11:51)
Ankčiau pirkdavom VP PEARL RIVER BRIDGE SUPERIOR DARK SOYA SAUCE. Bet dabar prapuolė, yra tik šviesus Šviesų perkam šitą, o tamsų perkam IKI.Pavadinimo dabar nepasakysiu, kinietiškas, berods 0,5 l. Etiketėje yra raudonos spalvos. Jeigu labai aktualu, pasižiūrėsiu namie. Labai daug sojos rūšių neesam išbandę, bet lietuviška soja, tai tikrai Kažkaip prisirišom prie tos Pearl River, dabar perkama irgi panaši: tamsi, tiršta, pakankamai sūri.
Tai gal toki ir turiu tamsu. Bet jo labai ryskus skonis, jis toks tirstas, glitus. Man per ryskus. Man norisi neutralesnio. Arba jo tada labai mazai reikia deti?
Kalakutiena atrodo super. turbut labai skanu buvo. Parodziau savo dedei, tai tas jau seile varvina
QUOTE(Karambola @ 2005 09 19, 11:54)
Egoist, o vyšnia - kas tai? Čia irgi karpis?
Atleisk, sumaisiau. Kas galvoj tas ir ant liezuvio. Turejau minty, kad voveraite man irgi idomi butu. O vysnia, tai vistiena traskiai saldziaruksciam pomidoriniam padaze. Rutuliukais daro ir padazas toks raudonas, tai vadinasi vysnia. Man rodos ne viename kinieciu kabake yra. Bet sitas kol kas neaktualu, nes traskiai as pass
QUOTE(Egoist @ 2005 09 19, 11:56)
Tai gal toki ir turiu tamsu. Bet jo labai ryskus skonis, jis toks tirstas, glitus. Man per ryskus. Man norisi neutralesnio. Arba jo tada labai mazai reikia deti?
Kalakutiena atrodo super. turbut labai skanu buvo. Parodziau savo dedei, tai tas jau seile varvina
Kalakutiena atrodo super. turbut labai skanu buvo. Parodziau savo dedei, tai tas jau seile varvina
Pabandyk naudot šviesų padažą vietoj tamsaus.
Kalakutiena buvo normaliai skani, o vat kiauliena... Gal atrodo ne taip apetitnai, bet skonis
Tiesa, aš Receptainės vištienos receptą šiek tiek patobulinau, kai pagaminau, man buvo per mažai skonio, aš pridėjau porą šaukštų cukraus ir porą šaukštų sojos
QUOTE(Karambola @ 2005 09 19, 11:54)
Egoist, o vyšnia - kas tai? Čia irgi karpis?
Atleisk, sumaisiau. Kas galvoj tas ir ant liezuvio. Turejau minty, kad voveraite man irgi idomi butu. O vysnia, tai vistiena traskiai saldziaruksciam pomidoriniam padaze. Rutuliukais daro ir padazas toks raudonas, tai vadinasi vysnia. Man rodos ne viename kinieciu kabake yra. Bet sitas kol kas neaktualu, nes traskiai as pass
QUOTE(Egoist @ 2005 09 19, 12:03)
Atleisk, sumaisiau. Kas galvoj tas ir ant liezuvio. Turejau minty, kad voveraite man irgi idomi butu. O vysnia, tai vistiena traskiai saldziaruksciam pomidoriniam padaze. Rutuliukais daro ir padazas toks raudonas, tai vadinasi vysnia. Man rodos ne viename kinieciu kabake yra. Bet sitas kol kas neaktualu, nes traskiai as pass
Niu, šitą aš žinau Nieko tokio, man irgi taip būna
Egoist, o kokią literatūra naudoji? Gal žinai neblogų šaltinių?
QUOTE(Karambola @ 2005 09 19, 11:34)
Žiūriu, kad nuorodos į konkretų patiekalą neveikia
Dariau salotas su vermišeliais (irgi iš kinietiškų patiekalų). Čia vietoj saliero galima agurką naudot. Ir apie šį aštųjį padažiuką sakiau
Dariau salotas su vermišeliais (irgi iš kinietiškų patiekalų). Čia vietoj saliero galima agurką naudot. Ir apie šį aštųjį padažiuką sakiau
Kokius vermiselius naudojai?