Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų virtuvė

Štai kaip man gavosi kiualiena su brokoliais austrių padaže (iš Receptainės)
Atsakyti
Ir dar. Vištiena su sezamu, šaltinis tas pats. Tiesa, aš gaminau iš kalakutienos.
Atsakyti
Žiūriu, kad nuorodos į konkretų patiekalą neveikia cry.gif
Dariau salotas su vermišeliais (irgi iš kinietiškų patiekalų). Čia vietoj saliero galima agurką naudot. Ir apie šį aštųjį padažiuką sakiau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karambola @ 2005 09 19, 07:41)
Turiu namuose voveraitės receptą, keletą kartų gaminau thumbup.gif Jei niekas neparašys, o aš nepamiršiu blush2.gif , ryt atnešiu ax.gif
Vat dėl to padažo, užmiršau pasižiūrėt doh.gif ,



Man irgi butu idomu vysnios receptas. O ta saldziaruskti sojos padaza bandziau si savaitgali, kaip patarei, pati eksperimentuoti. Kai is fantazijos sukergiau nieko gavosi, bet kazko truksta... kai pabandziau pagal susirasta internete - prasciau gavosi. Tai jis man irgi aktualu, nes kol kas nesigauna taip kaip noretusi.
Ir dar vienas klausimuks - koki sojos padaza naudojat? Ju labai daug ivairiu yra, labai skirtingu skoniu...
Atsakyti
Ankčiau pirkdavom VP PEARL RIVER BRIDGE SUPERIOR DARK SOYA SAUCE. Bet dabar prapuolė, yra tik šviesus cry.gif Šviesų perkam šitą, o tamsų perkam IKI.Pavadinimo dabar nepasakysiu, kinietiškas, berods 0,5 l. Etiketėje yra raudonos spalvos. Jeigu labai aktualu, pasižiūrėsiu namie. Labai daug sojos rūšių neesam išbandę, bet lietuviška soja, tai tikrai blink.gif schmoll.gif Kažkaip prisirišom prie tos Pearl River, dabar perkama irgi panaši: tamsi, tiršta, pakankamai sūri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karambola: 19 rugsėjo 2005 - 11:52
Egoist, o vyšnia - kas tai? g.gif Čia irgi karpis?
Atsakyti
QUOTE(Karambola @ 2005 09 19, 11:51)
Ankčiau pirkdavom VP PEARL RIVER BRIDGE SUPERIOR DARK SOYA SAUCE. Bet dabar prapuolė, yra tik šviesus cry.gif Šviesų perkam šitą, o tamsų perkam IKI.Pavadinimo dabar nepasakysiu, kinietiškas, berods 0,5 l. Etiketėje yra raudonos spalvos. Jeigu labai aktualu, pasižiūrėsiu namie. Labai daug sojos rūšių neesam išbandę, bet lietuviška soja, tai tikrai blink.gif  schmoll.gif Kažkaip prisirišom prie tos Pearl River, dabar perkama irgi panaši: tamsi, tiršta, pakankamai sūri.



Tai gal toki ir turiu tamsu. Bet jo labai ryskus skonis, jis toks tirstas, glitus. Man per ryskus. Man norisi neutralesnio. Arba jo tada labai mazai reikia deti?

Kalakutiena atrodo super. turbut labai skanu buvo. Parodziau savo dedei, tai tas jau seile varvina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karambola @ 2005 09 19, 11:54)
Egoist, o vyšnia - kas tai?  g.gif Čia irgi karpis?



Atleisk, sumaisiau. Kas galvoj tas ir ant liezuvio. Turejau minty, kad voveraite man irgi idomi butu. O vysnia, tai vistiena traskiai saldziaruksciam pomidoriniam padaze. Rutuliukais daro ir padazas toks raudonas, tai vadinasi vysnia. Man rodos ne viename kinieciu kabake yra. Bet sitas kol kas neaktualu, nes traskiai as pass smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egoist @ 2005 09 19, 11:56)
Tai gal toki ir turiu tamsu. Bet jo labai ryskus skonis, jis toks tirstas, glitus. Man per ryskus. Man norisi neutralesnio. Arba jo tada labai mazai reikia deti?

Kalakutiena atrodo super. turbut labai skanu buvo. Parodziau savo dedei, tai tas jau seile varvina smile.gif

Pabandyk naudot šviesų padažą vietoj tamsaus. 4u.gif

Kalakutiena buvo normaliai skani, o vat kiauliena... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gal atrodo ne taip apetitnai, bet skonis wub.gif
Tiesa, aš Receptainės vištienos receptą šiek tiek patobulinau, kai pagaminau, man buvo per mažai skonio, aš pridėjau porą šaukštų cukraus ir porą šaukštų sojos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karambola @ 2005 09 19, 11:54)
Egoist, o vyšnia - kas tai?  g.gif Čia irgi karpis?



Atleisk, sumaisiau. Kas galvoj tas ir ant liezuvio. Turejau minty, kad voveraite man irgi idomi butu. O vysnia, tai vistiena traskiai saldziaruksciam pomidoriniam padaze. Rutuliukais daro ir padazas toks raudonas, tai vadinasi vysnia. Man rodos ne viename kinieciu kabake yra. Bet sitas kol kas neaktualu, nes traskiai as pass smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egoist @ 2005 09 19, 12:03)
Atleisk, sumaisiau. Kas galvoj tas ir ant liezuvio. Turejau minty, kad voveraite man irgi idomi butu. O vysnia, tai vistiena traskiai saldziaruksciam pomidoriniam padaze. Rutuliukais daro ir padazas toks raudonas, tai vadinasi vysnia. Man rodos ne viename kinieciu kabake yra. Bet sitas kol kas neaktualu, nes traskiai as pass smile.gif

Niu, šitą aš žinau biggrin.gif Nieko tokio, man irgi taip būna 4u.gif

Egoist, o kokią literatūra naudoji? Gal žinai neblogų šaltinių? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karambola @ 2005 09 19, 11:34)
Žiūriu, kad nuorodos į konkretų patiekalą neveikia  cry.gif
Dariau salotas su vermišeliais (irgi iš kinietiškų patiekalų). Čia vietoj saliero galima agurką naudot. Ir apie šį aštųjį padažiuką sakiau thumbup.gif  wub.gif



Kokius vermiselius naudojai?
Atsakyti