QUOTE(busima_mama @ 2008 02 09, 19:11)
Kad nebus labai ka kopijuot. Zadu mesyte traskiai apkept (su baltymu ir krakmolu), atskirai pakept darzoves, po to det i viena keptuve viska ir su pirktiniu padazu dar siek tiek pakept.
Tik idomu koks bus tu darzoviu skonis.
Dariau panasiai kaip ir zadejau: mesyte susipjausciau, padruskinai, papiravau, dejau i maiseli su krakmolu ir pakraciau. Tas saldytas Wok darzoves pakepaiu su trupuciu aliejaus ant dideles ugnies kokias 5min(nu aisku turinys nesuzavejo labai-tik 3mazi bambuku ugliai, tu grybu nelabai maciau(nors gal tai ir bus tokie ploni ilgi rudi)). Tada i ikaitinta alieju dejau mesyte (kepiau per 2 kartus). Paskui keptuve issivaliau, dejau mesyte, pyliau truputi sojos padazo, ismaisiau,dejau darzoves ir pyliau indeli kazkokio saldziarugscio padazo(firmos nepamenu, bet mazesnis nei 0,5l stiklainiukas, uzrasyta 'svelnus thai saldziarugstis padazas' rodos). Ismaisiau ir kelias min pakepiau. O ryzius viriau su sultinio kubeliu, tik foto nuo blico visiskai balti gavosi:
Beje, kiek seniau darydavau su baltymu ir krakmolu, tai ta traski plutele nesigaudavo, nes sumaisius mesyte su tuo misiniu,ji tokia dregna,apsivelus likdavo. Sikart gavosi laaabai traski.