Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų virtuvė

QUOTE(eMAr @ 2005 05 05, 08:53)
Esu nusipirkus "padėvėtą"anglišką kinietiškų receptų knygą. Manau, ten galima rasti daug neblogų receptų, tik juos reikėtų išsiversti. Manau, laikui bėgant galėčiau po truputį paversti po kelis receptus biggrin.gif

Turbūt receptus su balandiena praleisčiau biggrin.gif

Būtu neblogai,o su balandiena aš irgi praleisčiau.Išanksto dėkui.
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2005 05 05, 07:53)
Esu nusipirkus "padėvėtą"anglišką kinietiškų receptų knygą. Manau, ten galima rasti daug neblogų receptų, tik juos reikėtų išsiversti. Manau, laikui bėgant galėčiau po truputį paversti po kelis receptus biggrin.gif

Turbūt receptus su balandiena praleisčiau biggrin.gif

Na, jo tuos su balandiena gali praleist mirksiukas.gif O kitų tai laukiam, labai laukiam 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės! Norėjau paklausti, gal kuri žinote kaip pasigaminti kinietiškų tokių mažų mažų blynukų (tokių mažų lietinukų)? O taip pat prie jų toks skaidrus česnakinis padažiukas būna... Dėkui!
Atsakyti
eMAR kažkur prapuolė su žadėtaisiais recepčiukais cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karambola: 13 liepos 2005 - 07:05
QUOTE(konte @ 2003 10 12, 20:04)
???
Sveiki,
kas patars kaip gaminti mesa kinietiskai, kad gautusi traski plutele? Kiek bandziau vistiek s.... tongue.gif


Vakar pirmą kartą bandžiau pagaminti kinietišką patiekalą. Gaminau saldžiarūgštę vištieną. Tą pačią, kuriai, manau, ir reikalinga ta traški plutelė smile.gif Ir visai neblogai gavosi smile.gif Pirmą kartą iš savo mylimiausiojo tiek pagyrimų sulaukiau clap.gif (šiaip tai turiu pešte išpešti, ar skanu jam... sad.gif )
Štai manasis receptukas:
4 gabalėliai vištienos filė
vištienos prieskonių
2 valg. š. krakmolo
2 valg. š. miltų
aliejaus kepimui

Vištieną supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais ir palikti valandai pasimarinuoti (mano pastebėjimas - ar negeri mano prieskoniai buvo, ar per mažai jų dėjau... marinavosi mėsytė 8 valandas ir vis tiek jai truputėlį skonio trūko. Gerai, kad nors padažas buvo. Kitą kartą dar marinuojantis kokios rūgštelės reiks įmesti - ar sojų padažo, ar citrinos...).
Kai jau prisimarinuoja, į polietileninį maišelį supilti krakmolą, miltus, mėsą ir gerai pakratyti, kad visi gabalėliai gerai išsivoliotų. O tada į gerai įkaitintą aliejų smile.gif

Saldžiarūgštis padažas:
3 šaukštai šviežiai išspaustų citrinos sulčių
2 šaukštai medaus
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai aliejaus
8 skiltelės susmulkinto česnako
Tereikia viską sumaišyti ir pakaitinti, kad ištirptų medus.
Baigiant kepti mėsą, supilti padažą ir patroškinti 1-2 minutes (mano pastebėjimas - tą daryti ant labai silpnos ugnies (nors ir tas gali negelbėti, nes keptuvė yra labai įkaitusi..), nes kitaip nė velnio ten nieks nesitroškina, o iš padažo gaunasi toks marmeladas biggrin.gif bet vis tiek žiauriai skanu).

SKANAUS drinks_cheers.gif

Tiesa, aš dariau ne su vištiena, o su kalakutiena. O mėsytė gavosi minštutėlė.. thumbup.gif galima apsiėsti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrutėlė: 14 liepos 2005 - 09:04
QUOTE(Indrutėlė @ 2005 07 14, 09:01)
Vakar pirmą kartą bandžiau pagaminti kinietišką patiekalą. Gaminau saldžiarūgštę vištieną. Tą pačią, kuriai, manau, ir reikalinga ta traški plutelė smile.gif Ir visai neblogai gavosi smile.gif Pirmą kartą iš savo mylimiausiojo tiek pagyrimų sulaukiau  clap.gif (šiaip tai turiu pešte išpešti, ar skanu jam... sad.gif )
Štai manasis receptukas:
4 gabalėliai vištienos filė
vištienos prieskonių
2 valg. š. krakmolo
2 valg. š. miltų
aliejaus kepimui

Vištieną supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais ir palikti valandai pasimarinuoti (mano pastebėjimas - ar negeri mano prieskoniai buvo, ar per mažai jų dėjau... marinavosi mėsytė 8 valandas ir vis tiek jai truputėlį skonio trūko. Gerai, kad nors padažas buvo. Kitą kartą dar marinuojantis kokios rūgštelės reiks įmesti - ar sojų padažo, ar citrinos...).
Kai jau prisimarinuoja, į polietileninį maišelį supilti krakmolą, miltus, mėsą ir gerai pakratyti, kad visi gabalėliai gerai išsivoliotų. O tada į gerai įkaitintą aliejų smile.gif

Saldžiarūgštis padažas:
3 šaukštai šviežiai išspaustų citrinos sulčių
2 šaukštai medaus
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai aliejaus
8 skiltelės susmulkinto česnako
Tereikia viską sumaišyti ir pakaitinti, kad ištirptų medus.
Baigiant kepti mėsą, supilti padažą ir patroškinti 1-2 minutes (mano pastebėjimas - tą daryti ant labai silpnos ugnies (nors ir tas gali negelbėti, nes keptuvė yra labai įkaitusi..), nes kitaip nė velnio ten nieks nesitroškina, o iš padažo gaunasi toks marmeladas biggrin.gif bet vis tiek žiauriai skanu).

SKANAUS  drinks_cheers.gif

Tiesa, aš  dariau ne su vištiena, o su kalakutiena. O mėsytė gavosi minštutėlė..  thumbup.gif galima apsiėsti smile.gif


Labai panasu patiekala ir as gaminau - skanumelis neispasakytas. Verta pabandyti. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rytoj pietums būtinai ruošiu paukštieną pagal Heiki pasiūlytą receptą. Ne veltui naktinėju po forumą smile.gif , rytoj nereiks sukt galvos ką ruošti, vėl liks daugiau laiko supermamai smile.gif
Atsakyti
As irgi panasiai darau, tik pamarinuota vistiena is pradziu kiausinio baltyme pavolioju, o paskui jau krakmole, gaunasi super trasku ir skanu essen.gif
Atsakyti
Žiūriu, Jūs čia visos taip susigundėt mano pasiūlytu receptu, kad ir aš pati užsinorėjau dar kartą padaryti... Labai skanu thumbup.gif Tikiuosi, nė viena, kuri bandėt, nenusivylėt 4u.gif
Atsakyti
Aš tai radau tokį neblogą receptuką: reikės 400 g. vištienos ir šaldytų daržovių maišelį (aš tai renkuosi "Bonduell" ir saldžiarugčio padažo (jį radau jau pagaminta parduotuvėj). Vištieną apkepama po to dedamos daržovės ir padažas, pakaitinama 10 min.
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2005 07 14, 09:01)
Vakar pirmą kartą bandžiau pagaminti kinietišką patiekalą. Gaminau saldžiarūgštę vištieną. Tą pačią, kuriai, manau, ir reikalinga ta traški plutelė smile.gif Ir visai neblogai gavosi smile.gif Pirmą kartą iš savo mylimiausiojo tiek pagyrimų sulaukiau  clap.gif (šiaip tai turiu pešte išpešti, ar skanu jam... sad.gif )
Štai manasis receptukas:
4 gabalėliai vištienos filė
vištienos prieskonių
2 valg. š. krakmolo
2 valg. š. miltų
aliejaus kepimui

Vištieną supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais ir palikti valandai pasimarinuoti (mano pastebėjimas - ar negeri mano prieskoniai buvo, ar per mažai jų dėjau... marinavosi mėsytė 8 valandas ir vis tiek jai truputėlį skonio trūko. Gerai, kad nors padažas buvo. Kitą kartą dar marinuojantis kokios rūgštelės reiks įmesti - ar sojų padažo, ar citrinos...).
Kai jau prisimarinuoja, į polietileninį maišelį supilti krakmolą, miltus, mėsą ir gerai pakratyti, kad visi gabalėliai gerai išsivoliotų. O tada į gerai įkaitintą aliejų smile.gif

Saldžiarūgštis padažas:
3 šaukštai šviežiai išspaustų citrinos sulčių
2 šaukštai medaus
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai aliejaus
8 skiltelės susmulkinto česnako
Tereikia viską sumaišyti ir pakaitinti, kad ištirptų medus.
Baigiant kepti mėsą, supilti padažą ir patroškinti 1-2 minutes (mano pastebėjimas - tą daryti ant labai silpnos ugnies (nors ir tas gali negelbėti, nes keptuvė yra labai įkaitusi..), nes kitaip nė velnio ten nieks nesitroškina, o iš padažo gaunasi toks marmeladas biggrin.gif bet vis tiek žiauriai skanu).

SKANAUS  drinks_cheers.gif

Tiesa, aš  dariau ne su vištiena, o su kalakutiena. O mėsytė gavosi minštutėlė..  thumbup.gif galima apsiėsti smile.gif


dariua šį receptuką, bet kaip rūgščiai gavosi, kaži ką blogai padariau, manau kažkas blogai su padažu buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 09 14, 13:21)
dariua šį receptuką, bet kaip rūgščiai gavosi, kaži ką blogai padariau, manau kažkas blogai su padažu buvo g.gif

Rūgščiai? unsure.gif Nu man dar taip nebuvo... Kaip tik - visad norisi kuo daugiau ryžių imti, nes labai saldu...
Keista... Gal medus tavo nesaldus? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 14 rugsėjo 2005 - 13:37