Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų virtuvė

QUOTE(Kutinskyte @ 2008 01 25, 13:04)
man irgi kose gavosi  doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Tai gal jus ryzius labai perverdat? man visada gaunasi normaliai... mastau.gif
Atsakyti
Karambola, labas. Matau, kad kabi, senai nesidalinai atradimais :-).
Atsakyti
Labas smile.gif Malonu, kad prisimenat ir pastebit smile.gif
Kažkaip pastaruoju metu nelabai ką naujo gaminu iš kinų virtuvės, domiuosi sveika mityba smile.gif
Bet kinų virtuvė mano šidry užima didelę vietą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karambola @ 2008 01 25, 12:26)
Labas smile.gif Malonu, kad prisimenat ir pastebit smile.gif
Kažkaip pastaruoju metu nelabai ką naujo gaminu iš kinų virtuvės, domiuosi sveika mityba smile.gif
Bet kinų virtuvė mano šidry užima didelę vietą smile.gif

Taigi vienas kitam gali ir nepriestarauti mirksiukas.gif Veliau idesiu savo atrastu salotu recepta, kinietiska-sveikuoliska :-)
Atsakyti
Ačiū tau labai smile.gif
Jo, viena kitam neprieštarauja. Ypač daug yra virtos žuvies, mėsos receptų, bet niekaip nedrįstu išmėgint. Nes mūsuose populiarūs kepti produktai.
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2008 01 25, 03:19)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Tai gal jus ryzius labai perverdat? man visada gaunasi normaliai... mastau.gif

tikriausiai ax.gif bandysiu dar karteli g.gif
Atsakyti
Mano naujos pamegtos salotos. Grybus dejau shitaki. Ir kadangi liko chili pipiro nuo kito patiekalo, papjausciau jo ir sliukstelejau sezamo aliejaus laseli pabaigoje, nes labai megstu jo skoni. Labai geras produktu derinys ir labai sveikas - jokiu prieskoniu, actu ir drusku.

Tai pat is sito blog'o dariau Kung Pao vistiena. Gavosi skani.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egoist: 25 sausio 2008 - 12:38
Egoist 4u.gif ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ledukelt @ 2008 01 02, 13:04)
mergaites labai noriu pasigaminti stai tokius vadinamuosius "spring rolls" nezinau kaip lietuviskai. Gal kas znote kur yra kaune specializuotos parduotuves kad nusipirkti reikiamu produktu? Ypac tos teslos i kuria sukamos darzoves. Labai dekoju.

valgiau siuos spring rolls, dabar Gedimimo 9, juos nemokamai pateikia (tik reikia pries tai apsipirkti G9). Nepatiko vienas dalykas, aliejus, kuriame buvo isvirti, tai tikrai "ne pirmos jaunystes" schmoll.gif . Galvoju, pasidaryt namuose, tik idara i lietinius blynus idet blush2.gif biggrin.gif .

o cili kinijoj, gal kas valget bigsmile.gif , kazkaip valgant, burnoj tokie, kaip svilesiai jauciasi, cia, kad keptuve simta metu neplauta unsure.gif .

gal kas zinot kur internete, galima rasti intrukcijas, kaip laikyti ir valgyti pagaliukais blush2.gif
Atsakyti
Uzsimarinavau kalakuto krutinele: supjausciau juostelemis + sojos padazas + medus + citrina + grastycios + cesnakas... - tegul marinuojasi,o rytoj kepsiu su ta krakmolo plutele ir patieksiu su ryziais,gal skaniai gausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 01 30, 10:51)
valgiau siuos spring rolls, dabar Gedimimo 9, juos nemokamai pateikia (tik reikia pries tai apsipirkti G9). Nepatiko vienas dalykas, aliejus, kuriame buvo isvirti, tai tikrai "ne pirmos jaunystes"  schmoll.gif . Galvoju, pasidaryt namuose, tik idara i lietinius blynus idet  blush2.gif  biggrin.gif .

o

specialus blynai buna susaldyti, atrodo kaip popieriaus lapeliai, kokie plonyciai, i juos reikia vynioti idara ir kepti fritiurineje spring rolls. smile.gif buna dideli, buna mazesni, Lt nesu maciusi, o gal tiesiog nezinojau kur buna... labai skanus uzkandis, ypac su saldziarugsciu cili padazu wub.gif wub.gif mes perkame turku parduotuvelese, 40 teslos lapeliu pakuoteje, nebrangu labai smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, neįveikiau visos temos smile.gif nepykit jei pasikartosiu su klausimu. Londone esu valgiusi tokius mažus traškius blynelius su daržovėmis viduje... Gal net ne blyneliai, o kažkokia traški tešla... tik suvynioti kaip blyneliai. Gal kuri esat dariusi ? ax.gif super skanus patiekalas, tiek šiltas , tiek šaltas ... 4u.gif

Sorriukas, biški žabala.... jau pamačiau, kur apie tai kalbama..bet galima ir plačiau bigsmile.gif

Jei nėra pirkti tų šaldytų lapelių, tai gal iš kokių kukurūzų miltų bandyt pasidaryt.... tokis skanus patiekalas.... doh.gif o neimanomas lt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TingiKace: 04 vasario 2008 - 16:22