as bandziau daryti ta traskia vistiena (su baltymu ir krakmolu), bet negerai man gavosi. ar galit man blondinei aprasyti smulkiai pazingsniui kaip ten daryt reikia?
as ir dariau traskia vistiena saldziarugsciame padaze,tai man gavosi lygiai taip pat kaip kinieciuose jonavos gatvej dabar turbut nuolat ja darysiu,kol neatsibos tik va baltuju grybu sriuba man dar islieka misle
QUOTE(aistukke @ 2008 01 22, 21:38)
as ir dariau traskia vistiena saldziarugsciame padaze,tai man gavosi lygiai taip pat kaip kinieciuose jonavos gatvej dabar turbut nuolat ja darysiu,kol neatsibos tik va baltuju grybu sriuba man dar islieka misle
papasakok kaip darei?
gal kas nors zino receptuka kaip reikia daryt kiauliena su bambukais ir kiniskais gryzais ?
QUOTE(zis @ 2007 12 24, 02:09)
Bet taip yra, verdu ryzius pakeliuose. Tada suplaku kiausini, isberiu ryzius i ta pati puoda, kuriame jie vyre (jis irgi karstas), uzpilu kiausini plakta, ismaisau ir vualia, patiekalas baigtas
As kai taip dariau,man kazkodel gavosi kose
QUOTE(guziukas @ 2008 01 24, 19:15)
As kai taip dariau,man kazkodel gavosi kose
Aš tai verdu plikytus ryžius.Ir užpylus kiaušinį dar į orkaitę trumpam.
Papildyta:
QUOTE(skyler @ 2008 01 22, 16:50)
as bandziau daryti ta traskia vistiena (su baltymu ir krakmolu), bet negerai man gavosi. ar galit man blondinei aprasyti smulkiai pazingsniui kaip ten daryt reikia?
Vištieną supjaustai plonom juostelėm.Gali pamarinuoti kaip nori.Tada truputį paplaki kiaušnio baltymą, dedi ten kelis gabalėlius vištienos.Į maišelį įberi porą šaukštų krakmolo, vištą iš baltymo dedi į maišą su krakmolu, suimi maišelį taip, kad jis būtų pilnas oro.Tada gerai pakratai.Vištienos gabaliukai tolygiai aplimpa krakmolu.Tada juos po vieną dedi į labai karštus riebalus ir kepi .Man taip gaunasi labai skaniai
o tu po viena ta gabaleli ir zaidi..? ar galima kelis juo i ta maiseli sumesti?
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 24, 20:14)
o tu po viena ta gabaleli ir zaidi..? ar galima kelis juo i ta maiseli sumesti?
Ne, ne po vieną.Į maišelį metu po kokius 10.Arba tiek, kiek į keptuvę telpa.Nes kai pastovi su krakmolu, kažkaip susigeria ir sulimpa gabalėliai.Tik į keptuvę iš maišelio dedu po vieną, kad keptuvėje nesuliptų.
QUOTE(Karklas @ 2008 01 24, 22:19)
Ne, ne po vieną.Į maišelį metu po kokius 10.Arba tiek, kiek į keptuvę telpa.Nes kai pastovi su krakmolu, kažkaip susigeria ir sulimpa gabalėliai.Tik į keptuvę iš maišelio dedu po vieną, kad keptuvėje nesuliptų.
supratau.. o krakmola naudoji bulviu ar kukuruzu?
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 24, 20:20)
supratau.. o krakmola naudoji bulviu ar kukuruzu?
Aš naudoju bulvių
QUOTE(Karklas @ 2008 01 24, 23:20)
Aš naudoju bulvių
as taip dar karta bandysiu ruosti baklazanus zuvies skonio. O kiek tu laiko kepi? Labai nenenoriu, kad prisigertu riebalu ir pastebejau, kad ilgiau pakepus jie pasidaro minksti, ne traskus, o kai labai ikaitintas aliejus - tai viduje buna kieta
QUOTE(guziukas @ 2008 01 24, 11:15)
As kai taip dariau,man kazkodel gavosi kose
man irgi kose gavosi