Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų virtuvė

as bandziau daryti ta traskia vistiena (su baltymu ir krakmolu), bet negerai man gavosi. ar galit man blondinei aprasyti smulkiai pazingsniui kaip ten daryt reikia?
Atsakyti
as ir dariau traskia vistiena saldziarugsciame padaze,tai man gavosi lygiai taip pat kaip kinieciuose jonavos gatvej 4u.gif dabar turbut nuolat ja darysiu,kol neatsibos smile.gif tik va baltuju grybu sriuba man dar islieka misle doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2008 01 22, 21:38)
as ir dariau traskia vistiena saldziarugsciame padaze,tai man gavosi lygiai taip pat kaip kinieciuose jonavos gatvej 4u.gif  dabar turbut nuolat ja darysiu,kol neatsibos smile.gif  tik va baltuju grybu sriuba man dar islieka misle doh.gif  4u.gif

papasakok kaip darei? blush2.gif
Atsakyti
gal kas nors zino receptuka ax.gif kaip reikia daryt kiauliena su bambukais ir kiniskais gryzais ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 12 24, 02:09)
Bet taip yra, verdu ryzius pakeliuose. Tada suplaku kiausini, isberiu ryzius i ta pati puoda, kuriame jie vyre (jis irgi karstas), uzpilu kiausini plakta, ismaisau ir vualia, patiekalas baigtas thumbup.gif

As kai taip dariau,man kazkodel gavosi kose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2008 01 24, 19:15)

Aš tai verdu plikytus ryžius.Ir užpylus kiaušinį dar į orkaitę trumpam.
Papildyta:
QUOTE(skyler @ 2008 01 22, 16:50)
as bandziau daryti ta traskia vistiena (su baltymu ir krakmolu), bet negerai man gavosi. ar galit man blondinei aprasyti smulkiai pazingsniui kaip ten daryt reikia?

Vištieną supjaustai plonom juostelėm.Gali pamarinuoti kaip nori.Tada truputį paplaki kiaušnio baltymą, dedi ten kelis gabalėlius vištienos.Į maišelį įberi porą šaukštų krakmolo, vištą iš baltymo dedi į maišą su krakmolu, suimi maišelį taip, kad jis būtų pilnas oro.Tada gerai pakratai.Vištienos gabaliukai tolygiai aplimpa krakmolu.Tada juos po vieną dedi į labai karštus riebalus ir kepi smile.gif .Man taip gaunasi labai skaniai smile.gif
Atsakyti
o tu po viena ta gabaleli ir zaidi..? ar galima kelis juo i ta maiseli sumesti?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 24, 20:14)
o tu po viena ta gabaleli ir zaidi..? ar galima kelis juo i ta maiseli sumesti?

Ne, ne po vieną.Į maišelį metu po kokius 10.Arba tiek, kiek į keptuvę telpa.Nes kai pastovi su krakmolu, kažkaip susigeria ir sulimpa gabalėliai.Tik į keptuvę iš maišelio dedu po vieną, kad keptuvėje nesuliptų.
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2008 01 24, 22:19)
Ne, ne po vieną.Į maišelį metu po kokius 10.Arba tiek, kiek į keptuvę telpa.Nes kai pastovi su krakmolu, kažkaip susigeria ir sulimpa gabalėliai.Tik į keptuvę iš maišelio dedu po vieną, kad keptuvėje nesuliptų.

supratau..smile.gif o krakmola naudoji bulviu ar kukuruzu?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 24, 20:20)
supratau..smile.gif o krakmola naudoji bulviu ar kukuruzu?

Aš naudoju bulvių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2008 01 24, 23:20)
Aš naudoju bulvių  smile.gif

as taip dar karta bandysiu ruosti baklazanus zuvies skonio. O kiek tu laiko kepi? Labai nenenoriu, kad prisigertu riebalu ir pastebejau, kad ilgiau pakepus jie pasidaro minksti, ne traskus, o kai labai ikaitintas aliejus - tai viduje buna kieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2008 01 24, 11:15)

man irgi kose gavosi doh.gif
Atsakyti