as bandziau daryti ta traskia vistiena (su baltymu ir krakmolu), bet negerai man gavosi. ar galit man blondinei aprasyti smulkiai pazingsniui kaip ten daryt reikia?
as ir dariau traskia vistiena saldziarugsciame padaze,tai man gavosi lygiai taip pat kaip kinieciuose jonavos gatvej
dabar turbut nuolat ja darysiu,kol neatsibos
tik va baltuju grybu sriuba man dar islieka misle




QUOTE(aistukke @ 2008 01 22, 21:38)
as ir dariau traskia vistiena saldziarugsciame padaze,tai man gavosi lygiai taip pat kaip kinieciuose jonavos gatvej
dabar turbut nuolat ja darysiu,kol neatsibos
tik va baltuju grybu sriuba man dar islieka misle





papasakok kaip darei?

gal kas nors zino receptuka
kaip reikia daryt kiauliena su bambukais ir kiniskais gryzais ?


QUOTE(zis @ 2007 12 24, 02:09)
Bet taip yra, verdu ryzius pakeliuose. Tada suplaku kiausini, isberiu ryzius i ta pati puoda, kuriame jie vyre (jis irgi karstas), uzpilu kiausini plakta, ismaisau ir vualia, patiekalas baigtas 

As kai taip dariau,man kazkodel gavosi kose

QUOTE(guziukas @ 2008 01 24, 19:15)
Aš tai verdu plikytus ryžius.Ir užpylus kiaušinį dar į orkaitę trumpam.
Papildyta:
QUOTE(skyler @ 2008 01 22, 16:50)
as bandziau daryti ta traskia vistiena (su baltymu ir krakmolu), bet negerai man gavosi. ar galit man blondinei aprasyti smulkiai pazingsniui kaip ten daryt reikia?
Vištieną supjaustai plonom juostelėm.Gali pamarinuoti kaip nori.Tada truputį paplaki kiaušnio baltymą, dedi ten kelis gabalėlius vištienos.Į maišelį įberi porą šaukštų krakmolo, vištą iš baltymo dedi į maišą su krakmolu, suimi maišelį taip, kad jis būtų pilnas oro.Tada gerai pakratai.Vištienos gabaliukai tolygiai aplimpa krakmolu.Tada juos po vieną dedi į labai karštus riebalus ir kepi


o tu po viena ta gabaleli ir zaidi..? ar galima kelis juo i ta maiseli sumesti?
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 24, 20:14)
o tu po viena ta gabaleli ir zaidi..? ar galima kelis juo i ta maiseli sumesti?
Ne, ne po vieną.Į maišelį metu po kokius 10.Arba tiek, kiek į keptuvę telpa.Nes kai pastovi su krakmolu, kažkaip susigeria ir sulimpa gabalėliai.Tik į keptuvę iš maišelio dedu po vieną, kad keptuvėje nesuliptų.
QUOTE(Karklas @ 2008 01 24, 22:19)
Ne, ne po vieną.Į maišelį metu po kokius 10.Arba tiek, kiek į keptuvę telpa.Nes kai pastovi su krakmolu, kažkaip susigeria ir sulimpa gabalėliai.Tik į keptuvę iš maišelio dedu po vieną, kad keptuvėje nesuliptų.
supratau..

QUOTE(Apvalute @ 2008 01 24, 20:20)
Aš naudoju bulvių

QUOTE(Karklas @ 2008 01 24, 23:20)
as taip dar karta bandysiu ruosti baklazanus zuvies skonio. O kiek tu laiko kepi? Labai nenenoriu, kad prisigertu riebalu ir pastebejau, kad ilgiau pakepus jie pasidaro minksti, ne traskus, o kai labai ikaitintas aliejus - tai viduje buna kieta

QUOTE(guziukas @ 2008 01 24, 11:15)
man irgi kose gavosi
