papasakosiu ir as, kaip vistiena gaminau
vistienos krutinele supjausciau juostelemis ir pamarinavau su cesnakine druska, biski kario ir sojos padazu. Tada apvoliojau krakmole ( mesa turi buti sausa ) ir dejau i ikaitinta keptuve su aliejumi, iskepe labai greitai, gal per pora minuciu. Mesa sudejau i didele labai lekste.
Tada padaza gaminau:
i ikaitinta alieju sudejau svogunus, cesnaka, pievagrybius ir pakepinau biski, tada idejau pacio paprasciausio pomidoru padazo ( ne kecupo ) ir ipyliau spec. kinietisko padazo Sweet chili Mild ( saldziaastris ), jo yra pirkti didelese Maximose prie padazu ir kecupu visokiu, kainuoja gal 7 lt didele bonka permatoma, toks rausvas permatomas padazas labai tirstas ir ant galo ipyliau ananasu konservuotu su trupuciu skyscio, viska pamasiau biski ir supyliau ant mesytes, gavosi