QUOTE(aisvyde @ 2007 08 04, 15:51)
Tai, reiškia proporcija 3 baltymai ir 3 šaukštai krakmolo (arba 2 baltymai ir 2 šaukštai) yra gera? O kiek maximum reikia kepti vištienos gabaliukus? O dėl tų miltų, skaičiau, kad voliojama miltuose ir krakmole, nors gal tie miltai ir nebūtini?
p.s. nors patiekalas buvo ne toks, koks turėtų būti, tačiau vis vieną - niam niam
Ačiū
Recepte, pagal kurį aš gaminu, įrašyti 2 baltymai ir 2 šaukštai krakmolo, iš jų vienas šaukštas krakmolo vištienai apkepti, kitas- padažui, miltai neminimi

(receptas iš šios temos)
Vištiena kepama vos keletą minučių, gal kokias tris-penkias, laiko nenuiminėju

Jei
labai gerai įkaitusi keptuvė ir aliejus, tai kepa labai labai greitai ir iškart atsiranda plutelė- matosi viskas, tada tik apverti, palauki truputį ir trauki lauk, dedi ant popieriaus