Aha, padaziukas ten, is soju padazo, citrinu, medaus, cesnako ir dar kazkokio pirtktinio saukteli ydejau Labai jau astrokas nuo cesnaku gavosi, iki siol burnoje "garuoja"
Sveikos visos , nusipirkau escon wok puoda labai noriu pagalbos , gal kas darote patiekala kiaulienos gombao ( tiksliai nebeatsimenu pavadinimo , bet mano vaikams labai patiko ) noreciau ir as namie padaryti . Aciu labai
QUOTE(basom_per_lietu @ 2007 05 18, 23:22)
ar bandete gaminti "pavasarinius suktinukus"? Nerealu zaviuosi kaskarta
va siandien uzmaciau Maximoj ryziu paplotelius ir prigriebiau iskart kazkada Navalyje smaguriavom tokiais suktinukais keptus gruzdintuveje ir kazkaip troskintais (su zuvim viduje), ir virejas isdave tik jog tas plonas "lapelis" i kuri viskas susukta yra kinietiski ryziu paploteliai... o va kaip paruost juos, tai ir nepapasakojo
gal kuri zinot receptuka su "spring rolls"?
QUOTE(Veleda @ 2007 06 28, 18:32)
Aš peržiūrėjau visą skyrelį ir neradau vyšnios recepto Gal vis tik kasnors nepagailėtų ir padėtų
http://images.google...ttp...l=lt&sa=N
Sveikutes, perziurejau visa foruma ir taip pat neradau nieko panasaus i vistiena vysnia... Ikeliau nuoroda kur matosi kaip ji atrodo paruosta...skonis tai pasaka..jei kuri zinote tikslesni recepta padazo padekite
o man tai labai skanu yra kinietiškai pagaminta antis, lyg tai pekino antis vadinasi valgiau Svarstyklėse (Kaune). Gal kartais, kuri žinote receptuką.
QUOTE(Dina_free @ 2007 07 16, 12:19)
o man tai labai skanu yra kinietiškai pagaminta antis, lyg tai pekino antis vadinasi valgiau Svarstyklėse (Kaune). Gal kartais, kuri žinote receptuką.
jei cia ta pati garsioji Pekino antis, tai ja ruosia beveik para laiko, marinuoja (velgi pagal recepta kurio geras virejas niekad neisduoda), dziovina pakabine kazkaip tada vel marinuoja ir pan.. Mums ja reikejo uzsisakyti rezervuojant stala is anksto net bet abejoju ar pavyktu namu salygomis tokia pagamint.. bet pasniukstinet verta tikrai
o gal kas pasidalintu nesudetingais receptukais su soju daigais? ka ruosiat? uzmaciau IKI pardej, prigriebiau, tik nesugalvojau ka cia padarius su jais skanaus
QUOTE(Bransha @ 2007 07 16, 13:11)
o gal kas pasidalintu nesudetingais receptukais su soju daigais? ka ruosiat? uzmaciau IKI pardej, prigriebiau, tik nesugalvojau ka cia padarius su jais skanaus
Jie skanus i salotas, taip pat i bet kokia mesa troskinant, i makaronus su darzonem. Tik nuspresk ko nori. Ir neperlaikyk saldytuve - po poros dienu, kai paugeja, pasikeicia ju skonis ir nebetinkami deti i maista.
QUOTE(egoist @ 2007 07 16, 16:03)
Jie skanus i salotas, taip pat i bet kokia mesa troskinant, i makaronus su darzonem. Tik nuspresk ko nori. Ir neperlaikyk saldytuve - po poros dienu, kai paugeja, pasikeicia ju skonis ir nebetinkami deti i maista.
as pirkau jos marinuotus tokioj skardinej
o i toki nelabai kinietiska ptiekala, i tortilijas viniot, kazi tiktu?
nelabai noreciau po to ismest
QUOTE(Karambola @ 2007 07 16, 16:55)
Šiaip tai čia tema apie kinų virtuvę, ne apie meksikiečių...
taip, ir as teiraujuos, su kuo deretu soju ugliai.. o pastarieji yra butent is kinieciu virtuves
QUOTE(Bransha @ 2007 07 16, 17:18)
taip, ir as teiraujuos, su kuo deretu soju ugliai.. o pastarieji yra butent is kinieciu virtuves
Nu tai gi ir sakau, praktiskai i bet ka tinka . Tik gal sriubos nevalgiau su jais, bet neabejoju, kad ir ten deda. Marinuotu nemaciau ir neteko ragauti.
As ir pasigirsiu kaip man viskas vakar sekesi:
Viriau sriubyte (nedaug, kad nereikt udaug ismest jei ka...):
supjausciau morkas kvadratukais, svoguna ir idejau i verdanti vandeni (verdant vandeniui imeciau vistienos sultinio), idejau vistiena smulkiai pjaustyta, bei juoduju grybu, kai viskas uzvire, dejau acto, sojos, cukraus, druskos, prieskoniu. Ileidau baltymus kiausiniu ir ant galo dejau krakmolo...niam niam
Antras patiekalas:
Kiaulienos sprandine supjausciau juostelem, jas istryniaus su prieskoniais, bei tokiu misinuku (saukstas aliejaus, saukstas krakmolo, 3 saukstai vandens ir kiausinio baltymas), tada viska dejau i ikaitinta voke inde ir kepiau max 3min...tada isemiau mesa ir ta alieju dejau morkas ir agurkus...
Padazas: pomidoru padazas, medus, sojos padazas...
Ryziai su tryniais...
Valgem su aluciu...labai skanu, kaip pirma karta, tai gaminima laikau pavykusiu...
Vyras liko suzavetas...
Dabar man manija...snd gaminsiu ryzius su vistiena ir darzovem, viskas viename be jokiu padazu, tiesiog pasigardint galima pomidoru padazu...esu valgius vokietijoj, labai skanu buvo...
Viriau sriubyte (nedaug, kad nereikt udaug ismest jei ka...):
supjausciau morkas kvadratukais, svoguna ir idejau i verdanti vandeni (verdant vandeniui imeciau vistienos sultinio), idejau vistiena smulkiai pjaustyta, bei juoduju grybu, kai viskas uzvire, dejau acto, sojos, cukraus, druskos, prieskoniu. Ileidau baltymus kiausiniu ir ant galo dejau krakmolo...niam niam
Antras patiekalas:
Kiaulienos sprandine supjausciau juostelem, jas istryniaus su prieskoniais, bei tokiu misinuku (saukstas aliejaus, saukstas krakmolo, 3 saukstai vandens ir kiausinio baltymas), tada viska dejau i ikaitinta voke inde ir kepiau max 3min...tada isemiau mesa ir ta alieju dejau morkas ir agurkus...
Padazas: pomidoru padazas, medus, sojos padazas...
Ryziai su tryniais...
Valgem su aluciu...labai skanu, kaip pirma karta, tai gaminima laikau pavykusiu...
Vyras liko suzavetas...
Dabar man manija...snd gaminsiu ryzius su vistiena ir darzovem, viskas viename be jokiu padazu, tiesiog pasigardint galima pomidoru padazu...esu valgius vokietijoj, labai skanu buvo...