Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų virtuvė

Aha, padaziukas ten, is soju padazo, citrinu, medaus, cesnako ir dar kazkokio pirtktinio saukteli ydejau smile.gif Labai jau astrokas nuo cesnaku gavosi, iki siol burnoje "garuoja" smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos , nusipirkau escon wok puoda labai noriu pagalbos , gal kas darote patiekala kiaulienos gombao ( tiksliai nebeatsimenu pavadinimo , bet mano vaikams labai patiko ) noreciau ir as namie padaryti . Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(basom_per_lietu @ 2007 05 18, 23:22)
ar bandete gaminti "pavasarinius suktinukus"? Nerealu smile.gif zaviuosi kaskarta smile.gif

bigsmile.gif va siandien uzmaciau Maximoj ryziu paplotelius ir prigriebiau iskart thumbup.gif kazkada Navalyje smaguriavom tokiais suktinukais keptus gruzdintuveje ir kazkaip troskintais (su zuvim viduje), ir virejas isdave tik jog tas plonas "lapelis" i kuri viskas susukta yra kinietiski ryziu paploteliai... unsure.gif o va kaip paruost juos, tai ir nepapasakojo blink.gif
gal kuri zinot receptuka su "spring rolls"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veleda @ 2007 06 28, 18:32)
Aš peržiūrėjau visą skyrelį ir neradau vyšnios recepto  sad.gif  sad.gif  sad.gif  Gal vis tik kasnors nepagailėtų ir padėtų

http://images.google...ttp...l=lt&sa=N

Sveikutes, perziurejau visa foruma ir taip pat neradau nieko panasaus i vistiena vysnia... verysad.gif Ikeliau nuoroda kur matosi kaip ji atrodo paruosta...skonis tai pasaka..jei kuri zinote tikslesni recepta padazo padekite 4u.gif
Atsakyti
o man tai labai skanu yra kinietiškai pagaminta antis, lyg tai pekino antis vadinasi valgiau Svarstyklėse (Kaune). Gal kartais, kuri žinote receptuką. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dina_free @ 2007 07 16, 12:19)
o man tai labai skanu yra kinietiškai pagaminta antis, lyg tai pekino antis vadinasi valgiau Svarstyklėse (Kaune). Gal kartais, kuri žinote receptuką.  blush2.gif

jei cia ta pati garsioji Pekino antis, tai ja ruosia beveik para laiko, marinuoja (velgi pagal recepta kurio geras virejas niekad neisduoda), dziovina pakabine kazkaip tada vel marinuoja ir pan.. Mums ja reikejo uzsisakyti rezervuojant stala is anksto net g.gif bet thumbup.gif abejoju ar pavyktu namu salygomis tokia pagamint.. bet pasniukstinet verta tikrai thumbup.gif

o gal kas pasidalintu nesudetingais receptukais su soju daigais? ka ruosiat? uzmaciau IKI pardej, prigriebiau, tik nesugalvojau ka cia padarius su jais skanaus bigsmile.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bransha: 16 liepos 2007 - 12:12
QUOTE(Bransha @ 2007 07 16, 13:11)
o gal kas pasidalintu nesudetingais receptukais su soju daigais? ka ruosiat? uzmaciau IKI pardej, prigriebiau, tik nesugalvojau ka cia padarius su jais skanaus  bigsmile.gif
4u.gif

Jie skanus i salotas, taip pat i bet kokia mesa troskinant, i makaronus su darzonem. Tik nuspresk ko nori. Ir neperlaikyk saldytuve - po poros dienu, kai paugeja, pasikeicia ju skonis ir nebetinkami deti i maista.
Atsakyti
QUOTE(egoist @ 2007 07 16, 16:03)
Jie skanus i salotas, taip pat i bet kokia mesa troskinant, i makaronus su darzonem. Tik nuspresk ko nori. Ir neperlaikyk saldytuve - po poros dienu, kai paugeja, pasikeicia ju skonis ir nebetinkami deti i maista.

as pirkau jos marinuotus smile.gif tokioj skardinej smile.gif
o i toki nelabai kinietiska ptiekala, i tortilijas viniot, kazi tiktu? lotuliukas.gif
nelabai noreciau po to ismest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karambola @ 2007 07 16, 16:55)
Šiaip tai čia tema apie kinų virtuvę, ne apie meksikiečių...

taip, ir as teiraujuos, su kuo deretu soju ugliai.. o pastarieji yra butent is kinieciu virtuves rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 07 16, 17:18)
taip, ir as teiraujuos, su kuo deretu soju ugliai.. o pastarieji yra butent is  kinieciu virtuves  rolleyes.gif

Nu tai gi ir sakau, praktiskai i bet ka tinka doh.gif . Tik gal sriubos nevalgiau su jais, bet neabejoju, kad ir ten deda. Marinuotu nemaciau ir neteko ragauti.
Atsakyti
As ir pasigirsiu kaip man viskas vakar sekesi:

Viriau sriubyte (nedaug, kad nereikt udaug ismest jei ka...smile.gif):
supjausciau morkas kvadratukais, svoguna ir idejau i verdanti vandeni (verdant vandeniui imeciau vistienos sultinio), idejau vistiena smulkiai pjaustyta, bei juoduju grybu, kai viskas uzvire, dejau acto, sojos, cukraus, druskos, prieskoniu. Ileidau baltymus kiausiniu ir ant galo dejau krakmolo...niam niam

Antras patiekalas:
Kiaulienos sprandine supjausciau juostelem, jas istryniaus su prieskoniais, bei tokiu misinuku (saukstas aliejaus, saukstas krakmolo, 3 saukstai vandens ir kiausinio baltymas), tada viska dejau i ikaitinta voke inde ir kepiau max 3min...tada isemiau mesa ir ta alieju dejau morkas ir agurkus...
Padazas: pomidoru padazas, medus, sojos padazas...
Ryziai su tryniais...

Valgem su aluciu...labai skanu, kaip pirma karta, tai gaminima laikau pavykusiu...

Vyras liko suzavetas...

Dabar man manija...snd gaminsiu ryzius su vistiena ir darzovem, viskas viename be jokiu padazu, tiesiog pasigardint galima pomidoru padazu...esu valgius vokietijoj, labai skanu buvo...
Atsakyti
Cili kinijoje yra tokios salotos Kinijos siena. Gal kas isivaizduoja kaip padaza joms padaryti? Gak kas zinote kokiu kinisku salotu receptu? Buciau dekinga.
Atsakyti