QUOTE(darrinna @ 2007 05 17, 22:44)
na matai sugluminai mane
ta padazo recepta, cia forume ir radau. net dabar paieskosiu
o sakyk kaip tu darai saldzairugsti padaza?
ta padazo recepta, cia forume ir radau. net dabar paieskosiu
o sakyk kaip tu darai saldzairugsti padaza?
Tokio, kaip aprašei nebuvau pastebėjusi
Aš darau taip- kol vištiena kepa ir daržovės troškinasi, išsispaudžiu 1 citrinos sultis, supilu ananasų sultis (aš vištieną su ananasais arba persikais darau), įpilu šaukštą ar du sojos padažo ir įdedu šaukštą krakmolo , viską gerai išmaišau ir tuomet, kai iš keptuvės išimtą ir be riebalų vištieną sudedu ant daržovių bei išmaišau, pilu tą padažą ir dar pamaišiusi palieku porai minučių- jis labai greitai susitraukia ir pasidaro tąsu