Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų virtuvė

QUOTE(kriziukas @ 2006 12 15, 15:07)
o sparnelius kepei keptuvėj? kaip ilgai? o padažui gal reik visus ingredientus kartu sumaisyt?

sparnelius kepu keptuvėj, na kiek ilgai negaliu pasakyt, žiūriu, kad būtu iškepę, bet neperkepe, o ingridientus as dedu ne visus iš kart, nes medų visvien reik dėt į patį galą, kai jau baigia kept
Atsakyti
Gal vis dėl to galėtumėt pasidalinti receptu gaminant menkę? 4u.gif Arba gal galite parašyti su kuriuo padažu iš padažų lobyno darėte menkę? ax.gif
Atsakyti
paaiskinkit man, kaip jus tuos sparnelius kepat, man pusė virtuvės apsišaudo nuo riebalų
Atsakyti
Klausykit, gal kas daret kiauliena, darzovem, bambuku ugliais, pupeliu daigais, grybais, svelniame padaze??...labai labai reikia receptuko...
Atsakyti
nusipirkau galų gale aš to taip trokštamo krakmolo bigsmile.gif prisiskrudinau vištienos, niam niam...
o gal kuri žinote, kaip pagaminti traškias jautienos juosteles saldžiarūgščiame padaže. Naugarduko g-vėj kiniečiuose teko valgyti tokias siauras ilgas kaip makaronai su sezamais, nerealus patiekalas, tik niekaip nesumąstau iš ko tas rudas saldžiarūgštis padažas gali būti gaminamas - jaučiasi ten ir česnakiukas, ir actas, rudas turbūt nuo sojos... bet kažin kokiom proporcijos viską pilti ir kuo dar saldinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 12 30, 21:36)
nusipirkau galų gale aš to taip trokštamo krakmolo  bigsmile.gif  prisiskrudinau vištienos, niam niam...
o gal kuri žinote, kaip pagaminti traškias jautienos juosteles saldžiarūgščiame padaže. Naugarduko g-vėj kiniečiuose teko valgyti tokias siauras ilgas kaip makaronai su sezamais, nerealus patiekalas, tik niekaip nesumąstau iš ko tas rudas saldžiarūgštis padažas gali būti gaminamas - jaučiasi ten ir česnakiukas, ir actas, rudas turbūt nuo sojos... bet kažin kokiom proporcijos viską pilti ir kuo dar saldinti  g.gif

pasiskaiciau uzvakar jusu receptus, nes taip pat laaaabai megstu kiniska maista bigsmile.gif siandien pasidari traskia jautiena saldziarugsciame padaze , buvo ok.gif visi labai skaniai suvalge thumbup.gif man irgi patiko bigsmile.gif

500g. jautienos supjaustyti plonom lazdelem, priprieskoniaut ir palikt, kokiom 8 - 10val. (as prieskoniavau vakare, tai palikau per nakti ). isplakti 3 kiausiniu baltymus su 3v.s bulviu krakmolu, sudet jautienos gabaliukus i si plakini, i gerai ikaitinta alieju ( nepagaileti aliejaus, kad apsemtu mesyte) sudeti jautienos lazdeles ir kepti kolo paruduos, kazkur dvi tris minutes mirksiukas.gif

padaziukas: soja 3 v.s, medudaus 2v.s., citrinu sulciu 3v.s, cesnako pagal skoni, balto pusiau sauso vyno 2v.s, puse stiklines vandens, krakmolo 1v.s, aitriosios paprikos prieskoniu pagal skoni , si padaza dariau puode ir plakiau, tai nei vieno gumuliuko nepasitaike thumbup.gif

o ryzius, tai padariau su kiausinio tryniais, dejau i keptuve isvirtus ryzius ir pyliau isplaktus trynius mirksiukas.gif

buvo tikrai labai skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 12 30, 21:36)
nusipirkau galų gale aš to taip trokštamo krakmolo  bigsmile.gif  prisiskrudinau vištienos, niam niam...
o gal kuri žinote, kaip pagaminti traškias jautienos juosteles saldžiarūgščiame padaže. Naugarduko g-vėj kiniečiuose teko valgyti tokias siauras ilgas kaip makaronai su sezamais, nerealus patiekalas, tik niekaip nesumąstau iš ko tas rudas saldžiarūgštis padažas gali būti gaminamas - jaučiasi ten ir česnakiukas, ir actas, rudas turbūt nuo sojos... bet kažin kokiom proporcijos viską pilti ir kuo dar saldinti  g.gif



Sory , apie butent koki krakmola kalbi, kukuruzu???????
Atsakyti
liza, o su kokiais prieskoniais prieskoniuoji kiauliena ? As neseniai dariau, viskas buvo skanu, bet marinatas man per stiprus gavosi (su soja, vyno actu, druska, sukrumi) g.gif tai kazkokio kito reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migliuka: 07 sausio 2007 - 21:44
QUOTE(Migliuka @ 2007 01 07, 22:43)
liza, o su kokiais prieskoniais prieskoniuoji kiauliena ? As neseniai dariau, viskas buvo skanu, bet marinatas man per stiprus gavosi (su soja, vyno actu, druska, sukrumi)  g.gif tai kazkokio kito reikia  smile.gif

As jautiena dariau blush2.gif , bet cia jokio skirtumo istiesu irnesakyk.gif turejau astriu prieskoniu, kepsniams ir saslykmas, tai su jais ir pritryniau mirksiukas.gif mesyte tikrai buvo gero skonio thumbup.gif man svarbiausia, kad butu traski ir padazas butu skanus bigsmile.gif
Atsakyti
o kokia jautieną tam receptui naudojate? kumpį gal? ir paklausiu pasikartodama cool.gif , kodel po kepimu mesos kaip pripurkšta visa orkaitė ir dar grindys, ką daryt, kad nespragėtų kepant mėsą ar žuvį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2007 01 08, 10:46)
o kokia jautieną tam receptui naudojate? kumpį gal? ir paklausiu pasikartodama  cool.gif , kodel po kepimu mesos kaip pripurkšta visa orkaitė ir dar grindys, ką daryt, kad nespragėtų kepant mėsą ar žuvį? blush2.gif

Pirkau tokia jautiena, kuri tinka karbonadui, visai be lasinuko mirksiukas.gif o spragsi ir pas mene, bet ne taip jau baisiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liza: 08 sausio 2007 - 11:15
QUOTE(atne777 @ 2007 01 07, 14:39)
Sory , apie butent koki krakmola kalbi, kukuruzu???????

tinka bulviu ir kukuruzu krakmolas mirksiukas.gif
Atsakyti