Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų virtuvė

na tada reikės atidžiau dar peržvelgti lentynas ax.gif
labai ačiū visoms 4u.gif


Atsakyti
QUOTE(Karambola @ 2006 12 01, 08:25)
IKI tikrai yra kukurūzų krakmolo. Ankščiau ir VP turėjo Dr. Otker.


drinks_cheers.gif aš pirkau akropolio maximoj
Atsakyti
Gal zinote kaip daromas patiekalas keptos krevetes su anakrdziu riesutais ir darzovemis ( vieni restoranai su salieru stiebais, kiti su morkom bei brokoliais..)? Padazas buna svelnus,skaidrus tirstokas, NE saldzirugstis. Visa temuke perskaiciau, neradau nieko panasaus. Busiu dekinga jei atsiras, kas pagelbes 4u.gif
Atsakyti
Kukuruzu krakmolo yra Rimi parduotuvese tongue.gif
Papildyta:
as vis bandau pasigaminti toki tamsų rudą padažiuką, skonis aštrokas, padažas tirštokas... niekaip nepavyksta, gal kuri nors gaminotės kažką panašaus ax.gif
Atsakyti
sumąsčiau kūčioms išsitiekti menkės saldžiarūgščiame padaže. gal užmatėt recepčiuką? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 11 19, 18:18)
labai labai skanu thumbup.gif man irgi skonio trūko, bet šiaip labai skanu thumbup.gif
Aš panašiai gaminu sparnelius, tik jiem pas mane gaunasi traškesni, nei šiaip filė ax.gif

Papildyta:
VIŠTOS SPARNELIAI MEDUJE

Reikės:

sparnelių
prieskonių
2 v.š krakmolo
česnako
citrinos sulčių
sojos padažo
medaus

Sparnelius supjaustyt į 3 dalis, kiekvieną dalį apvolioti krakmolo-prieskonių mišinyje, iškept sparnelius, baigiant kept apipilt sojos padažu ir citrinos sultim, išmaišyt, tada įspausti kelias česnako skilteles ir dadėt porą šaukštų medaus (galima ir vieną). Labai, labai skanu thumbup.gif Skanaus  essen.gif



o sparnelius kepei keptuvėj? kaip ilgai? o padažui gal reik visus ingredientus kartu sumaisyt?
Atsakyti
padažų lobynas bigsmile.gif

ruošiuos kept menkę kaip vyšnią. recepto neturiu improvizuosiu. klausimėlis - menkės gabaliukus prieš krakmolą/baltymus apvirt ar ne? g.gif
Atsakyti
Nuoroda neveikia verysad.gif

Manau, kad prieš krakmolą/baltymus apvirt tikrai nereikia.
Atsakyti
http://asiarecipe.com/chisauce.html


sutrupėjo menkė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2004 12 03, 08:57)
reikes:
Vistienos file na kokie 400 ar 500 g, perku gabaliuka daug maz toki ir viskas
1 raudona paprika
indelis ananasu (mazesne skardine)
pora morku (didesniu)
sojos padazo pora saukstu
1 citrina
du kiausinio baltymai
2 saukstai krakmolo
galima deti svogunu laisku

susipjaustome juostelemis file, i bliuda imusame 2 kiausinio baltymus ir dedame sauksta krakmolo, sudedame file gabaliukus ir ismaisome, tada kepiname ant iktaitusio aliejaus kol iskeps, susipjaustome morkas siaudeliais (as tarka turiu, tai maziukai siaudeliai gaunasi, bet vis tiek gerai), ananasus susmulkiname (kad ir smulkintus perku, vis tiek dar pasmulkinu), supjaustome paprika juostelemis ir viska kepame kol sukeps (kepa ilgokai) ........ pries baigiant kepti jeigu turiu sudedu svogunu laiskus...... o kol kepa pasiruosiu padaza, 1 citrinos sultis isspaudziu, likusi sauksta krakmolo idedu, ananasu sultis likusias supilu ir sojos padaza idedu......... iskeptas darzoves suverciu i puoda prie keptos vistienos, supilu padaza, sudedu prieskonius vistienai ir kokia minute pakaitinu viska maisydama......

mano pastebejimas, niekada nebuna skanu valgyti ka tik iskepta, pats skaniausias variantas yra valanda kokia palaukti ir pasisildyti......... gal tada tas padazas isigeria.......

Šiandien pietums gaminau pagal šį receptą bigsmile.gif Mano debiutas kiniečių virtuvėje pavyko thumbup.gif
Valgėm iškart, bet buvo be galo skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karambola @ 2006 07 31, 08:33)
Na, aš neradau iki šiol Lietuvoj voko.

QUOTE(vetuke @ 2006 11 21, 21:18)
ahaman irgi įdomu ir kiek kainuoja maždaug bei kur galima nusipirkti  unsure.gif

Čia galima pasirinkti 4u.gif Kainos- apie 300lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 12 15, 18:23)


man menke visada labai trupa doh.gif
Atsakyti