reikes:
Vistienos file na kokie 400 ar 500 g, perku gabaliuka daug maz toki ir viskas
1 raudona paprika
indelis ananasu (mazesne skardine)
pora morku (didesniu)
sojos padazo pora saukstu
1 citrina
du kiausinio baltymai
2 saukstai krakmolo
galima deti svogunu laisku
susipjaustome juostelemis file, i bliuda imusame 2 kiausinio baltymus ir dedame sauksta krakmolo, sudedame file gabaliukus ir ismaisome, tada kepiname ant iktaitusio aliejaus kol iskeps, susipjaustome morkas siaudeliais (as tarka turiu, tai maziukai siaudeliai gaunasi, bet vis tiek gerai), ananasus susmulkiname (kad ir smulkintus perku, vis tiek dar pasmulkinu), supjaustome paprika juostelemis ir viska kepame kol sukeps (kepa ilgokai) ........ pries baigiant kepti jeigu turiu sudedu svogunu laiskus...... o kol kepa pasiruosiu padaza, 1 citrinos sultis isspaudziu, likusi sauksta krakmolo idedu, ananasu sultis likusias supilu ir sojos padaza idedu......... iskeptas darzoves suverciu i puoda prie keptos vistienos, supilu padaza, sudedu prieskonius vistienai ir kokia minute pakaitinu viska maisydama......
mano pastebejimas, niekada nebuna skanu valgyti ka tik iskepta, pats skaniausias variantas yra valanda kokia palaukti ir pasisildyti......... gal tada tas padazas isigeria.......