na tada reikės atidžiau dar peržvelgti lentynas
labai ačiū visoms
QUOTE(Karambola @ 2006 12 01, 08:25)
IKI tikrai yra kukurūzų krakmolo. Ankščiau ir VP turėjo Dr. Otker.
aš pirkau akropolio maximoj
Gal zinote kaip daromas patiekalas keptos krevetes su anakrdziu riesutais ir darzovemis ( vieni restoranai su salieru stiebais, kiti su morkom bei brokoliais..)? Padazas buna svelnus,skaidrus tirstokas, NE saldzirugstis. Visa temuke perskaiciau, neradau nieko panasaus. Busiu dekinga jei atsiras, kas pagelbes
QUOTE(starbee @ 2006 11 19, 18:18)
labai labai skanu man irgi skonio trūko, bet šiaip labai skanu
Aš panašiai gaminu sparnelius, tik jiem pas mane gaunasi traškesni, nei šiaip filė
Papildyta:
VIŠTOS SPARNELIAI MEDUJE
Reikės:
sparnelių
prieskonių
2 v.š krakmolo
česnako
citrinos sulčių
sojos padažo
medaus
Sparnelius supjaustyt į 3 dalis, kiekvieną dalį apvolioti krakmolo-prieskonių mišinyje, iškept sparnelius, baigiant kept apipilt sojos padažu ir citrinos sultim, išmaišyt, tada įspausti kelias česnako skilteles ir dadėt porą šaukštų medaus (galima ir vieną). Labai, labai skanu Skanaus
Aš panašiai gaminu sparnelius, tik jiem pas mane gaunasi traškesni, nei šiaip filė
Papildyta:
VIŠTOS SPARNELIAI MEDUJE
Reikės:
sparnelių
prieskonių
2 v.š krakmolo
česnako
citrinos sulčių
sojos padažo
medaus
Sparnelius supjaustyt į 3 dalis, kiekvieną dalį apvolioti krakmolo-prieskonių mišinyje, iškept sparnelius, baigiant kept apipilt sojos padažu ir citrinos sultim, išmaišyt, tada įspausti kelias česnako skilteles ir dadėt porą šaukštų medaus (galima ir vieną). Labai, labai skanu Skanaus
o sparnelius kepei keptuvėj? kaip ilgai? o padažui gal reik visus ingredientus kartu sumaisyt?
padažų lobynas
ruošiuos kept menkę kaip vyšnią. recepto neturiu improvizuosiu. klausimėlis - menkės gabaliukus prieš krakmolą/baltymus apvirt ar ne?
ruošiuos kept menkę kaip vyšnią. recepto neturiu improvizuosiu. klausimėlis - menkės gabaliukus prieš krakmolą/baltymus apvirt ar ne?
Nuoroda neveikia
Manau, kad prieš krakmolą/baltymus apvirt tikrai nereikia.
Manau, kad prieš krakmolą/baltymus apvirt tikrai nereikia.
QUOTE(Saga @ 2004 12 03, 08:57)
reikes:
Vistienos file na kokie 400 ar 500 g, perku gabaliuka daug maz toki ir viskas
1 raudona paprika
indelis ananasu (mazesne skardine)
pora morku (didesniu)
sojos padazo pora saukstu
1 citrina
du kiausinio baltymai
2 saukstai krakmolo
galima deti svogunu laisku
susipjaustome juostelemis file, i bliuda imusame 2 kiausinio baltymus ir dedame sauksta krakmolo, sudedame file gabaliukus ir ismaisome, tada kepiname ant iktaitusio aliejaus kol iskeps, susipjaustome morkas siaudeliais (as tarka turiu, tai maziukai siaudeliai gaunasi, bet vis tiek gerai), ananasus susmulkiname (kad ir smulkintus perku, vis tiek dar pasmulkinu), supjaustome paprika juostelemis ir viska kepame kol sukeps (kepa ilgokai) ........ pries baigiant kepti jeigu turiu sudedu svogunu laiskus...... o kol kepa pasiruosiu padaza, 1 citrinos sultis isspaudziu, likusi sauksta krakmolo idedu, ananasu sultis likusias supilu ir sojos padaza idedu......... iskeptas darzoves suverciu i puoda prie keptos vistienos, supilu padaza, sudedu prieskonius vistienai ir kokia minute pakaitinu viska maisydama......
mano pastebejimas, niekada nebuna skanu valgyti ka tik iskepta, pats skaniausias variantas yra valanda kokia palaukti ir pasisildyti......... gal tada tas padazas isigeria.......
Vistienos file na kokie 400 ar 500 g, perku gabaliuka daug maz toki ir viskas
1 raudona paprika
indelis ananasu (mazesne skardine)
pora morku (didesniu)
sojos padazo pora saukstu
1 citrina
du kiausinio baltymai
2 saukstai krakmolo
galima deti svogunu laisku
susipjaustome juostelemis file, i bliuda imusame 2 kiausinio baltymus ir dedame sauksta krakmolo, sudedame file gabaliukus ir ismaisome, tada kepiname ant iktaitusio aliejaus kol iskeps, susipjaustome morkas siaudeliais (as tarka turiu, tai maziukai siaudeliai gaunasi, bet vis tiek gerai), ananasus susmulkiname (kad ir smulkintus perku, vis tiek dar pasmulkinu), supjaustome paprika juostelemis ir viska kepame kol sukeps (kepa ilgokai) ........ pries baigiant kepti jeigu turiu sudedu svogunu laiskus...... o kol kepa pasiruosiu padaza, 1 citrinos sultis isspaudziu, likusi sauksta krakmolo idedu, ananasu sultis likusias supilu ir sojos padaza idedu......... iskeptas darzoves suverciu i puoda prie keptos vistienos, supilu padaza, sudedu prieskonius vistienai ir kokia minute pakaitinu viska maisydama......
mano pastebejimas, niekada nebuna skanu valgyti ka tik iskepta, pats skaniausias variantas yra valanda kokia palaukti ir pasisildyti......... gal tada tas padazas isigeria.......
Šiandien pietums gaminau pagal šį receptą Mano debiutas kiniečių virtuvėje pavyko
Valgėm iškart, bet buvo be galo skanu
QUOTE(Karambola @ 2006 07 31, 08:33)
Na, aš neradau iki šiol Lietuvoj voko.
QUOTE(vetuke @ 2006 11 21, 21:18)
ahaman irgi įdomu ir kiek kainuoja maždaug bei kur galima nusipirkti
Čia galima pasirinkti Kainos- apie 300lt
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 12 15, 18:23)
man menke visada labai trupa