QUOTE(mazooji @ 2006 09 04, 13:23)
Vakar pirmą kartą bandžiau pagaminti kinietišką patiekalą. Gaminau saldžiarūgštę vištieną. Tą pačią, kuriai, manau, ir reikalinga ta traški plutelė
Ir visai neblogai gavosi
Pirmą kartą iš savo mylimiausiojo tiek pagyrimų sulaukiau
(šiaip tai turiu pešte išpešti, ar skanu jam...
)
Štai manasis receptukas:
4 gabalėliai vištienos filė
vištienos prieskonių
2 valg. š. krakmolo
2 valg. š. miltų
aliejaus kepimui
labai labai skanu
man irgi skonio trūko, bet šiaip labai skanu
Aš panašiai gaminu sparnelius, tik jiem pas mane gaunasi traškesni, nei šiaip filė
Papildyta:
VIŠTOS SPARNELIAI MEDUJE
Reikės:
sparnelių
prieskonių
2 v.š krakmolo
česnako
citrinos sulčių
sojos padažo
medaus
Sparnelius supjaustyt į 3 dalis, kiekvieną dalį apvolioti krakmolo-prieskonių mišinyje, iškept sparnelius, baigiant kept apipilt sojos padažu ir citrinos sultim, išmaišyt, tada įspausti kelias česnako skilteles ir dadėt porą šaukštų medaus (galima ir vieną). Labai, labai skanu
Skanaus