Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų virtuvė

QUOTE(une @ 2006 11 14, 18:41)
dariau pagal obuoliai karameleje recepta, bet modifikavau... ax.gif

Ačiū už receptuką 4u.gif , kai tik turėsiu laiko, būtinai pabandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kazi kodel reikia mirkyti i salta vandeni tuos kinietiskus desertus? ir kavinese taip daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazooji @ 2006 09 04, 13:23)
Vakar pirmą kartą bandžiau pagaminti kinietišką patiekalą. Gaminau saldžiarūgštę vištieną. Tą pačią, kuriai, manau, ir reikalinga ta traški plutelė smile.gif Ir visai neblogai gavosi smile.gif Pirmą kartą iš savo mylimiausiojo tiek pagyrimų sulaukiau  clap.gif (šiaip tai turiu pešte išpešti, ar skanu jam... sad.gif )
Štai manasis receptukas:
4 gabalėliai vištienos filė
vištienos prieskonių
2 valg. š. krakmolo
2 valg. š. miltų
aliejaus kepimui

labai labai skanu thumbup.gif man irgi skonio trūko, bet šiaip labai skanu thumbup.gif
Aš panašiai gaminu sparnelius, tik jiem pas mane gaunasi traškesni, nei šiaip filė ax.gif

Papildyta:
VIŠTOS SPARNELIAI MEDUJE

Reikės:

sparnelių
prieskonių
2 v.š krakmolo
česnako
citrinos sulčių
sojos padažo
medaus

Sparnelius supjaustyt į 3 dalis, kiekvieną dalį apvolioti krakmolo-prieskonių mišinyje, iškept sparnelius, baigiant kept apipilt sojos padažu ir citrinos sultim, išmaišyt, tada įspausti kelias česnako skilteles ir dadėt porą šaukštų medaus (galima ir vieną). Labai, labai skanu thumbup.gif Skanaus essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starbee: 19 lapkričio 2006 - 18:20
QUOTE(sigulda:) @ 2006 11 19, 15:58)
o kazi kodel reikia mirkyti i salta vandeni tuos kinietiskus desertus? ir kavinese taip daro g.gif

todel, kad ta karamele buna labai kasta-galima burna nusideginti, jei tiesiai deti. o saltas vandenukas-atvesina karamele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2006 11 19, 17:58)

aha, taip daro ir kavinėse. Mes kai pirmą kartą nuėjom irgi labai keista pasirodė, kai su desertu padavėjas dar ir vandens atnešė bigsmile.gif . Bet turbūt iš mūsų veidų suprato, kad nežinom , kam tas vanduo, tai paaiškino lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
man labai rupi vienas klausimas g.gif labai noreciau nusipirkti ta wok keptuve ir pati pradeti gaminti kinieciu skanestus:) bet! pas mane yra elektrine o nedujine virykle, o kaip supratau reikalngas didziulis karstis, taigi ar verta man pirkti ta keptuve ir pradeti darbuotis? ar su elektrine vyrykle ne kaip seksis? nebus to traskuno ir kt? patarkite
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2006 11 21, 18:03)
man labai rupi vienas klausimas g.gif  labai noreciau nusipirkti ta wok keptuve ir pati pradeti gaminti kinieciu skanestus:) bet! pas mane yra elektrine o nedujine virykle, o kaip supratau reikalngas didziulis karstis, taigi ar verta man pirkti ta keptuve ir pradeti darbuotis? ar su elektrine vyrykle ne kaip seksis? nebus to traskuno ir kt? patarkite

ahaman irgi įdomu ir kiek kainuoja maždaug bei kur galima nusipirkti unsure.gif
Atsakyti
Gal kas meginote si patiekaliuka http://chinesefood.a...ese_Cuisine.htm
Man teko ragauti jo vienam kinieciu bufete JAV, tai buvo be galo skanus. Tik nedristu pati verstis recepto, o kai nusigrybausiu

Atsakyti
o kur jūs perkate pvz kukurūzų krakmolą..? blink.gif šiom dienom apvaikščiojau kelias parduotuves ir nė vienoj nebuvo kitokio krakmolo, tik bulvinis doh.gif
Atsakyti
IKI tikrai yra kukurūzų krakmolo. Ankščiau ir VP turėjo Dr. Otker.
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 12 01, 00:17)
o kur jūs perkate pvz kukurūzų krakmolą..?  blink.gif  šiom dienom apvaikščiojau kelias parduotuves ir nė vienoj nebuvo kitokio krakmolo, tik bulvinis  doh.gif

Aš vakar rimi pirkau.Buna prie miltų padėta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LoJoo @ 2006 12 01, 01:17)
o kur jūs perkate pvz kukurūzų krakmolą..?  blink.gif  šiom dienom apvaikščiojau kelias parduotuves ir nė vienoj nebuvo kitokio krakmolo, tik bulvinis  doh.gif

Yra jo ir Maximoj, ten kur cukrus, druska, bulvių krakmolas. Tik kukurūzų krakmolas supakuotas į dėžutes ax.gif
Atsakyti