Koncervuotu bambuku ugliu ir ryziu acto tikrai yra Rimi parduotuveje, pati pirkau. Tik va beda, kad ten nera kinietisku produktu lentynos reikia ziurinet visas lentynas ir tikrai rasi Bambuku ugliai buna tokiame kampuotame stikliniame indelyje:))
Papildyta:
Kaune Megoje tikrai rasi
vakar internete ieskodama kinietisku patiekalu receptu, aptikau sita foruma tai jau ir spejau pagaminti saldziarugscia vistiena, tik gaminau ne su vistiena, o su kiauliena..padazui neturejau citrinu, tai dejau 2 vietoj 3 saukstu medaus ir 1 apelsino sultis, ir cesnaku dejau tik 1 skiltele(bet tokia didesne), o ne 8 kaip nurodyta. buvo nepaprastai skanu tiesa, gavosi trasku, bet ne per daug. manyciau del to, kad nepakankamai buvo apvoliota kiausinyje ir krakmole
Sveikutės
Gal žinote, kaip reikia kepti baklažanus, kad būtų kaip "Rytuose"?
Gal žinote, kaip reikia kepti baklažanus, kad būtų kaip "Rytuose"?
As siandien kepiau traskia kiauliena, ja marinavau su prieskonine druska, sojos padaze. Padariau saldziarugsti padaza is sojos padazo, medaus, citrinos sulciu, balto vyno, cesnako, siek ties aitriosios paprikos. Patiekiau su ryziais. Ant jau patiektos mesos pabarsciau smulkintu zemes riesutu
Buvo labai skanu Net vaikas valge
Buvo labai skanu Net vaikas valge
QUOTE(viktorija_k @ 2006 10 12, 10:21)
vakar internete ieskodama kinietisku patiekalu receptu, aptikau sita foruma tai jau ir spejau pagaminti saldziarugscia vistiena, tik gaminau ne su vistiena, o su kiauliena..padazui neturejau citrinu, tai dejau 2 vietoj 3 saukstu medaus ir 1 apelsino sultis, ir cesnaku dejau tik 1 skiltele(bet tokia didesne), o ne 8 kaip nurodyta. buvo nepaprastai skanu tiesa, gavosi trasku, bet ne per daug. manyciau del to, kad nepakankamai buvo apvoliota kiausinyje ir krakmole
pabandysiu
QUOTE(valiute @ 2006 10 16, 20:50)
As siandien kepiau traskia kiauliena
Kaip jūs darote, kad pas jus traški išeina? Aš kiek dariau, nu neišeina man, kad traški būtų
Ką ne taip darau?
QUOTE(Frosted @ 2006 10 17, 15:00)
Kaip jūs darote, kad pas jus traški išeina? Aš kiek dariau, nu neišeina man, kad traški būtų
Ką ne taip darau?
Ką ne taip darau?
Nu nezinau, as vakar isviso pirma karta bandziau kepti
Miesa supjausciau labai plonomis juostelemis
Tesla dariau pagal jau aprasyta recepta: 3 baltymai isplakti su 3 valg. saukstais krakmolo ir druska.
Ta mesa apvoliojau plakinyje ir, galima sakyti, viriau aliejuje apie 5 min. Gavosi traski plutele
QUOTE(valiute @ 2006 10 17, 16:19)
Nu nezinau, as vakar isviso pirma karta bandziau kepti
Miesa supjausciau labai plonomis juostelemis
Tesla dariau pagal jau aprasyta recepta: 3 baltymai isplakti su 3 valg. saukstais krakmolo ir druska.
Ta mesa apvoliojau plakinyje ir, galima sakyti, viriau aliejuje apie 5 min. Gavosi traski plutele
Miesa supjausciau labai plonomis juostelemis
Tesla dariau pagal jau aprasyta recepta: 3 baltymai isplakti su 3 valg. saukstais krakmolo ir druska.
Ta mesa apvoliojau plakinyje ir, galima sakyti, viriau aliejuje apie 5 min. Gavosi traski plutele
O tuyos baltymus iki kokios konsistencijos plakti reikia? Krakmolą iškart plakti su baltymais ar vėliau dėti?
Man trašku tik išėmus, o po to nebetraška ta tešla, po kokios minutės
QUOTE(mamaLina @ 2006 10 18, 03:42)
man tai nėra nieko skaniau už Saldžiarugščią vištieną Ling Tao Jakšto g. Vln. Gal kas žino kaip tokią pagamint? Pagal skonį tai actas ir kečiupas jaučias.
man vieni skaniausiu kinieciai ten
bandziau gaminti kaip ten - bet niekaip
QUOTE(Frosted @ 2006 10 17, 15:53)
O tuyos baltymus iki kokios konsistencijos plakti reikia? Krakmolą iškart plakti su baltymais ar vėliau dėti?
Man trašku tik išėmus, o po to nebetraška ta tešla, po kokios minutės
Man trašku tik išėmus, o po to nebetraška ta tešla, po kokios minutės
As dejau krakmola i jau isplaktus baltymus. Baltymus plakiau, kol mase padvigubes, nors manau kuo daugiau isplaksi tuo geriau
Man buvo traskus ir kai atsalo, nes daug pagaminau
QUOTE(-ute @ 2006 10 18, 09:48)
va, va, aš irgi kažkada Akropolyje radau receptų knygą, pagal foto - lygiai tas pats. Pabandžiau namie pasidaryt - visiškas š gavos
ten tikrai yra acto, kečiupo, spėju dar ir apelsinų sulčių. Kasnors. Help!