Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų virtuvė

maciau, kad jau kazkuri klausete apie zuvies skonio baklazanus? bet taip ir nieko neradau.. Gal kuri vis delto zinote sita rezepta? blush2.gif

o as saldziarugste vistiena darau taip.
Reikes produktu:
vistienos krutinele;
3 saukstai soju padazo
1 saukstelis druskos
pagal skoni pipiru
krakmolo
1/2 litro aliejaus
5 sauktai acto
2 sauktai cukraus
4 sauktai konservuotu ananasu sulciu
4 grieziniai ananaso (jei megstate - as asmeniskai darau be ju)

Tai gi, reikia supjaustyti gabaliukais vistiena, ja pamrinuoti su soja, druska, pipirais. Tada apvolioti krakmole. Gerai ikaitinus keptuve - kepti vistiena.
padazas: sudedam acta, soja, cukru ir ananasu sultis (jei kas megstate idekite tuos griezinelius ananaso), gerai ismaisyti padaziuka. atskirai i salta vandeni ideti sauksteli krakmolo, ismaisiu supilti i padaza. ir visa sita kose malose ideti ikeptuve su vistiena, trumpai pakepinti, pamaisyti ir skanaus 4u.gif

siaip sis rezeptas buvo aprasytas sus kiauliena. bet man vistyte yra zymiai skaniau - tad darau su vistiena.. kartais dar idedu bambuka - isvis super!!

beje, gutyte, zinau rezepta silkiniu bulviu.. na, ne bananai, bet jei domins - galesiu parasyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -ute: 28 rugsėjo 2006 - 13:43
4u.gif
QUOTE(-ute @ 2006 09 28, 15:40)
maciau, kad jau kazkuri klausete apie zuvies skonio baklazanus? bet taip ir nieko neradau.. Gal kuri vis delto zinote sita rezepta?  blush2.gif

o as saldziarugste vistiena darau taip.
Reikes produktu:
vistienos krutinele;
3 saukstai soju padazo
1 saukstelis druskos
pagal skoni pipiru
krakmolo
1/2 litro aliejaus
5 sauktai acto
2 sauktai cukraus
4 sauktai konservuotu ananasu sulciu
4 grieziniai ananaso (jei megstate - as asmeniskai darau be ju)

Tai gi, reikia supjaustyti gabaliukais vistiena, ja pamrinuoti su soja, druska, pipirais. Tada apvolioti krakmole. Gerai ikaitinus keptuve - kepti vistiena.
padazas: sudedam acta, soja, cukru ir ananasu sultis (jei kas megstate idekite tuos griezinelius ananaso), gerai ismaisyti padaziuka. atskirai i salta vandeni ideti sauksteli krakmolo, ismaisiu supilti i padaza. ir visa sita kose malose ideti ikeptuve su vistiena, trumpai pakepinti, pamaisyti ir skanaus  4u.gif

siaip sis rezeptas buvo aprasytas sus kiauliena. bet man vistyte yra zymiai skaniau - tad darau su vistiena.. kartais dar idedu bambuka - isvis super!!

beje,  gutyte, zinau rezepta silkiniu bulviu.. na, ne bananai, bet jei domins - galesiu parasyti smile.gif

Labukas 4u.gif . Kažkaip ilgokai nebuvau čia įlindusi, bet va šiandien susiruošiau gaminti saldžiarūgštę vištieną, tai galvoju dar pasiskaitinėsiu ax.gif . -ute, būtų labai smagu jeigu tą bananų-žnebananų receptą parašytum 4u.gif . labai lauksiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
o as ne viena karta bandau ta traskuma isgauti ir niekaip nesigauna g.gif verysad.gif
Atsakyti
VAU VAU VAU biggrin.gif . Aš ką tik po vakarienės drinks_cheers.gif . Pirmą kartą gaminau vištieną su saldžiarūgščiu padažu - visiems labai patiko, tik va traškumo tai nulis schmoll.gif . Kažin ar čia tik aš kalta, kad netraška ar dar ir elektrinė viryklė g.gif . Bet apaskritai, tai jūsų receptukai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gutyte @ 2006 10 03, 17:08)
4u.gif
Labukas 4u.gif . Kažkaip ilgokai nebuvau čia įlindusi, bet va šiandien susiruošiau gaminti saldžiarūgštę vištieną, tai galvoju dar pasiskaitinėsiu ax.gif . -ute, būtų labai smagu jeigu tą bananų-žnebananų receptą parašytum 4u.gif . labai lauksiu drinks_cheers.gif

taigi, bananai-nebananai, o tiksliau - silkines bulviu spurgos biggrin.gif
reikes:
gerai sukrintanciu bulviu;
druskosd
muskato riesutu
2 saukstu sviesto;
teslai:
1/4 bandens;
50g sviesto
drusko
150gr miltu;
4 kiausiniu
aliejaus

nuskusti ir isvirti bulves, kad butu abai minkstos. tada jas sutrinti, ideti druska ir sviesta, muskato riesutus.
uzvirinti vandeni, istirpdyt jame sveista ir druska. tada nuemus nuo ugnies ideti miltu ir gaunasi tesla. ja vel reikia kaitint kol gausis toks kukulis tada ve, nuimam nuo ugnies, sumaisiomi kiausiniai. galu gale sumaisoma ir su bulvemis. o tadu reik daryti tokius kamuoliukus ir kept ikaitintame aliejuje (fritiurineje, ar siaip puode su daug aliejaus).

QUOTE(gutyte @ 2006 10 03, 20:58)
VAU VAU VAU biggrin.gif . Aš ką tik po vakarienės drinks_cheers.gif . Pirmą kartą gaminau vištieną su saldžiarūgščiu padažu - visiems labai patiko, tik va traškumo tai nulis schmoll.gif . Kažin ar čia tik aš kalta, kad netraška ar dar ir elektrinė viryklė g.gif . Bet apaskritai, tai jūsų receptukai super thumbup.gif

ir kinu restoranuose kartais buna visai netrasku biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-ute @ 2006 10 03, 23:06)
taigi, bananai-nebananai, o tiksliau - silkines bulviu spurgos  biggrin.gif
reikes:
gerai sukrintanciu bulviu;
druskosd
muskato riesutu
2 saukstu sviesto;
teslai:
1/4 bandens;
50g sviesto
drusko
150gr miltu;
4 kiausiniu
aliejaus

nuskusti ir isvirti bulves, kad butu abai minkstos. tada jas sutrinti, ideti druska ir sviesta, muskato riesutus.
uzvirinti vandeni, istirpdyt jame sveista ir druska. tada nuemus nuo ugnies ideti miltu ir gaunasi tesla. ja vel reikia kaitint kol gausis toks kukulis tada ve, nuimam nuo ugnies, sumaisiomi kiausiniai. galu gale sumaisoma ir su bulvemis. o tadu reik daryti  tokius kamuoliukus ir kept ikaitintame aliejuje (fritiurineje, ar siaip puode su daug aliejaus).
ir kinu restoranuose kartais buna visai netrasku  biggrin.gif tongue.gif

Ačiū ,-ute, paguodei 4u.gif . taip pat didelis dėkui už receptą, prie progos būtinai išbandysiu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(gutyte @ 2006 10 04, 10:34)
Ačiū ,-ute, paguodei 4u.gif . taip pat didelis dėkui už receptą, prie progos būtinai išbandysiu biggrin.gif .

kad tik padetu ir skanu butu biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
labas moterishkes ir ne tik

man reik ishkepti dvi antis gal galite patarti?

laukiu superiniu pasiulymu

galvoju kishti y kepimo maisheli ,bet nekada taip dar nioeko nekepiau. ar maishelis nesprogs nuo karshchio?
padekit vyrishkiuj ishanksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2006 10 04, 22:04)
labas moterishkes ir ne tik

man reik ishkepti dvi antis gal galite patarti?

laukiu superiniu pasiulymu
galvoju kishti y kepimo maisheli ,bet nekada taip dar nioeko nekepiau. ar  maishelis nesprogs nuo karshchio?
padekit vyrishkiuj ishanksto dekoju

tikrai nesprogs biggrin.gif bet jei jau labai issipus, gali padaryti kokia skylute ar dvi smile.gif
asmeniskai as antienos nedarau, bet paieskok cia
Atsakyti
achiu -ute mama nudaigavo tris antis viena laukine dvi namines tai krikshtynoms reiks man kepti verysad.gif o ash anties dar niekad nekepiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2006 10 05, 20:51)
achiu    -ute    mama nudaigavo tris antis viena laukine dvi namines tai krikshtynoms    reiks man kepti  verysad.gif o ash anties dar niekad nekepiau  schmoll.gif

tai bandyk ne visas vienu receptu, o skirtingais visas, nes jei viena nesigaus - kitos bentjau liks wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki! Gal kas zinote, kur galima nusipirkti kinietiskiems patiekalams reikalingu produktu, pvz, babuku ugliu konservuotu, ryziu vyno ir pan. Buciau labai dekinga uz informacija. Aplaksciau visokias maximas, rimi, iki, net norfas, ten nieko neradau, o darbuotojos paklaustos isvis taip pqasiziuri: "ko, ko tokio?????" Net baisu, o labai norisi pagaminti kazka kinietisko.
Atsakyti