Vakar gaminau paplotėlius pagal Sonatinos receptą:
http://www.supermama...dpost&p=5393727Tikrai

ir
Generolo Tsao viščiuką
1,5 puodelio kukurūzų krakmolo
0,25 puodelio vandens
1,5 šaukštelio susmulkinto česnako
1,5 šaukštelio susmulkinto imbiero
0,75 puodelio cukraus
0,75 puodelio sojų padažo
0,25 puodelio balto acto
0,25 puodelio šerio
1,5 puodelio karšto vištienos sultinio
1,3 kg vištienos be kaulų, supjaustytos dideliais gabalais
1 šaukštelis baltųjų pipirų
1 kiaušinis
aliejaus kepimui
2 puodeliai supjaustytų svogūnų
16 mažų džiovintų aštrių pipirų
Sumaišykite 1/2 puodelio kukurūzų krakmolo su vandeniu. Sudėkite česnaką, imbierą, cukrų, 1/2 puodelio sojų padažo, actą, vyną, vištienos sultinį. Maišykite, kol ištirps cukrus. Padėkite į šaldytuvą.
Atskirame inde sumaišykite vištieną, 1/4 puodelio sojų padažo ir baltuosius pipirus. Įmaišykite kiaušinį. Supilkite 1 puodelį kukurūzų miltų ir maišykite, kol vištienos gabaliukai pasidengs vienodu sluoksniu. Supilkite puodelį aliejaus,kad gabaliukai atsiskirtų.
Padalinkite vištieną gabaliukais ir kepkite panardintus aliejuje (deep-fry) 1700C temperatūroje, kol jie taps traškūs. Nusausinkite ant popierinių servetėlių.
Į indą "vok" įpilkite truputį aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite svogūnus ir pipirus bei trumpai pakepkite. Pamaišykite paruoštą padažą ir supilkite į indą "vok".
Į padažą sudėkite vištieną ir kepkite, kol padažas sutirštės.