QUOTE(Aero @ 2006 08 21, 12:20)
ačiū tau, Karambola, bet norėčiau keletos patikslinimų, jei tau nesunku
į sultinį įmetu? Ar file į vandenį ir iš jo gaunasi sultinys?
ir kokios proporcijos acto, cukraus ir t.t.? Kokio acto?
į sultinį įmetu? Ar file į vandenį ir iš jo gaunasi sultinys?
ir kokios proporcijos acto, cukraus ir t.t.? Kokio acto?
Nesunku visai Kad tik padėtų mano patarimai. Aš šitą receptą iš kiniečių restorano turiu. Man tada taip ir sakė: pili į sultinį samtį cukraus, samtį acto... Tai ir eksperimentavau namie, įpilu šiek tiek cukraus, šiek tiek acto, ir ragauju... Actą naudoju paprastą spirito... Bet jis toks aštrus, paskutiniu metu man nebepatinka. Dabar naudoju vynoi actą., nes ryžių, man rodos, nebėra. O sultinį verdu iš kokių nors paukštienos atliekų (sparnų galiukų, nugarėlių, o dažniausiai iš kakliukų, nes mano vyras labai juos mėgstą vietoj semkių ). Jei gaunasi riebus, riebalus nupilu.
Papildyta:
Jei eit nuo Trakų g. į kalną, dešinėj pusėj ar kairėj? Ten prieskonių parduotuvė?