QUOTE(svelniai @ 2006 08 19, 16:45)
Kinietisku produktu ( wasabi, rozinio imbiero, ir visokio kito gero )
Basanaviciaus g.
Kox adresas Basanavčiaus g?
QUOTE(Aero @ 2006 08 20, 20:01)
help, mergytės, gal jūs kuri žinot, kaip pagaminti višitienos sriubytę su tokiais plonai supjaustytais agurkiukais ir baltais kiniškais grybais? Pagal skonį joje yra acto, bet kaip ir kas - neįsivaizduoju

tokią duoda "Čili Kinija" (aha, labai "kiniška"

), nu bet...dabar prisipirkus visokių actų, ir ryžių irgi, ir krūva baltų kiniškų grybų voliojasi, o kaip ką daryti - neįsivaizduoju, padėkit, please....
Jau buvau rašius apie šią sriubytę. Į sultinį įmeti vištienos file, pjaustytą juostelėsmis ir paverdi. Pabaigoje pili cukrų, actą, išmirkytus baltus grybus, šviežiai maltus juoduosius pipirus, juostelėmis pjaustytą agurką (būtinai ilgavaisį) užpili prieš patiekdama. Jei mėgsti aštriai, gali pagardint čili aliejum.