Nea, nžn Čia jau tas klausimas, berods, buvo iškilęs. Jei atidžiai skaitei visą temą, turėjai rast. Gongbao, tikriai radai?
O tos vyšnios paieškok internete:
http://www.outofthef...en.cherry.shtml
Čia gal ne tas, bet irgi neblogas receptas
galit man va taip daryt bet nesigauna trsaki plutele ir baigta, kai kepu mesos gabaliukus.
tesla darau is baltymu ir krakmolo - NE-TRAS-KI!!!
tesla darau is baltymu ir krakmolo - NE-TRAS-KI!!!
QUOTE(LEEja @ 2006 06 27, 16:21)
galit man va taip daryt bet nesigauna trsaki plutele ir baigta, kai kepu mesos gabaliukus.
tesla darau is baltymu ir krakmolo - NE-TRAS-KI!!!
tesla darau is baltymu ir krakmolo - NE-TRAS-KI!!!
Jei iskart valgysi- bus traski, jei troskinsi, dar kaitinsi ar pan. mebus traski.
QUOTE(taibent1 @ 2006 06 27, 17:24)
Jei iskart valgysi- bus traski, jei troskinsi, dar kaitinsi ar pan. mebus traski.
valgom po kokiu poros min, kai iskepa, nes padaza reik padaryt.
tai cia iskart ar neiskart skaitosi?
QUOTE(LEEja @ 2006 06 27, 16:26)
valgom po kokiu poros min, kai iskepa, nes padaza reik padaryt.
tai cia iskart ar neiskart skaitosi?
tai cia iskart ar neiskart skaitosi?
tai aišku ne, ko laukiat taip ilgai, reik dar čirškančią valgyt
nesigauna ir man, kaži ar ne temperatūroj čia esmė. kažkas sakė kad apie 300 laipsn.turi būt
QUOTE(zalia @ 2006 06 30, 13:08)
tai aišku ne, ko laukiat taip ilgai, reik dar čirškančią valgyt
nesigauna ir man, kaži ar ne temperatūroj čia esmė. kažkas sakė kad apie 300 laipsn.turi būt
nesigauna ir man, kaži ar ne temperatūroj čia esmė. kažkas sakė kad apie 300 laipsn.turi būt
ai bala zino.
nustojau daryt as juos, nes cirskanciu nesigauna suvalgyt
ir man jau antra kart nesigauna gal krakmolo per mazai? o gal reikia maziau mesos ant keptuves sudet ir daugiau aliejaus ipilt?
Si vakara kepiau vistiena. Isejo tikrai traski
Du baltymus isplakiau su 2 v.s. krakmolo ir trupuciu druskos.
Pyliau gan nemazai aliejaus (i paprasta keptuve).
Kepiau aukstoj temperaturoj tikrai trumpai.
Vos idejus i keptuve mase is kart issipute.
Gavosi labai traski ir skani
Aisku, puse virtuves aptaskiau aliejumi, taciau nieko tokio
Du baltymus isplakiau su 2 v.s. krakmolo ir trupuciu druskos.
Pyliau gan nemazai aliejaus (i paprasta keptuve).
Kepiau aukstoj temperaturoj tikrai trumpai.
Vos idejus i keptuve mase is kart issipute.
Gavosi labai traski ir skani
Aisku, puse virtuves aptaskiau aliejumi, taciau nieko tokio
QUOTE(LEEja @ 2006 06 27, 16:26)
valgom po kokiu poros min, kai iskepa, nes padaza reik padaryt.
tai cia iskart ar neiskart skaitosi?
tai cia iskart ar neiskart skaitosi?
Jei neuzdebgi dangciu, tikrai turetu buti traski... Pora minuciu nieko nekeicia.
QUOTE(taibent1 @ 2006 07 01, 11:54)
Jei neuzdebgi dangciu, tikrai turetu buti traski... Pora minuciu nieko nekeicia.
Vienas mano pastebejimas - gerai butu isemus is keptuves gabaliukus deti ant popierinio ranksluoscio, kad riebalus sugertu
Šiandien pabandžiau ir aš-gavosi puikiai, trašku, skanu , o padažą pirktini užsipyliau
o kur gauti tą keptuvę specialią? dairiaus dairiaus prekybcentriuose - neradau