Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų virtuvė

QUOTE(une @ 2006 01 19, 13:09)
nenustebau... man tas receptas labai keistokas pasirode...


Ar nebus tik cia Hobo paprikolinusi lotuliukas.gif
As kai perskaiciau ji tai irgi itarimu sukele, gal gurmanamas kokiems ir tinka blink.gif
Atsakyti
Na, gal ir paprikolino. Bet man tai tas patiekalas panašus į normalų. Turiu daug literatūros su rytietiškais patiekalais. Kox 50 proc. bandymų keliauja paprastai į unitazą, taip kad aš klastos čia neįžvelgiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karambola @ 2006 01 19, 13:50)
Na, gal ir paprikolino. Bet man tai tas patiekalas panašus į normalų. Turiu daug literatūros su rytietiškais patiekalais. Kox 50 proc. bandymų keliauja paprastai į unitazą, taip kad aš klastos čia neįžvelgiau mirksiukas.gif


Joo.. Man irgi taip daznai buna. Bet as nemanau, kad cia del to, kad produktai ne tie.. Gal ir vertimo arba spaudos klaidos pasitaiko... nors esu ne karta visiska shlamshta pagaminusi net bandyma pakartoti tai ka per tv su visu procesu maciau... na rodos jau suklysti nera kur ir vis tiek..
Atsakyti
QUOTE(une @ 2006 01 19, 11:09)
nenustebau... man tas receptas labai keistokas pasirode...



QUOTE(Rudaakė @ 2006 01 19, 13:43)
Ar nebus tik cia Hobo paprikolinusi  lotuliukas.gif
As kai perskaiciau ji tai irgi itarimu sukele, gal gurmanamas kokiems ir tinka  blink.gif


o man labai normaliai skamba... o kas jum cia itartino g.gif
graikiskas jogurtas tikrai yra, tik lietuvoj toks neparsiduoda, bet ji galima pakeist paprastu jogurtu. kad yra kazkokios spec. konservuotos mango salotos irgi neatmetu galimybes... nugi viskas valgoma, kai pagalvoji... o kad tie kinai megsta primarmalint, tai cia faktas... laugh.gif
Atsakyti
Su naujais receptais eksperimentuot visada rizikinga ax.gif Graikiškas jogurtas, kiek žinau, yra avių pieno jogurtas.
O gaunasi, ar nesigauna patiekalas sunku iš tikrųjų spręst, kai nežinai, kox jo skonis turi gautis. Gal kartais tiesiog tas patiekalas gaunasi, kox ir turi būti, tik mums jo skonis nepatinka? g.gif
Atsakyti
Vistiena su pievagrybiais

300g vistu krutineliu
250g pievagrybiu
svogunas (100g)
saukstas tarkuotos sviezios imbiero saknies arba puse saukstelio malto imbiero
3 saukstai soju padazo
2 saukstai bulviu krakmolo
2 saukstai aliejaus
druskos

Mesa supjaustyti pailgais gabaleliais, pasudyti, sumaisyti su krakmolu ir palikti 20min. pastoveti.
keptuveje ikaitintame aliejuje pakepinti smulkiai sukapota svoguna kartu su imbieru (1 min.) Sudeti mesa ir dar kepti puse minutes. Viska nustumti prie keptuves krastu, o ant dugno sudeti griezineliais supjaustytus grybus. Juos kepinti 2 min.. Tada viska sumaisyti ir kepti dar minute. Supilti soju padaza, suberti druska.
Patiekti su virtais ryziais.
Atsakyti
sorry tik dabar paskaičiau. visų pirma recepto vertimas klaidingas, ne 5 skonių, o turima omeny toks prieskonių mišinys, kinitieškas 5 prieskonių mišinys, pipirus dėjau konservuotus raudonus saldžius, ne mango konservuotos salotos, o mango uogiene toks nesaldus produktas su gabaliukais, tinka keisti heinz egzotišku padažu, jogurtą dėjau natūralų.
Atsakyti
be to prieskonių ir miltų tik 2 arbatiniai šaukšteliai, o ne šaukštai.
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2006 01 23, 16:24)
sorry tik dabar paskaičiau. visų pirma recepto vertimas klaidingas, ne 5 skonių, o turima omeny toks prieskonių mišinys, kinitieškas 5 prieskonių mišinys, pipirus dėjau konservuotus raudonus saldžius, ne mango konservuotos salotos, o mango uogiene toks nesaldus produktas su gabaliukais, tinka keisti heinz egzotišku padažu, jogurtą dėjau natūralų.

Na, atrodo, kad tuos prieskonius taip ir išverčiau, taip ir naudojau. Vietoj mango salotų dėjau konservuotus mangus. Na, ir konservuotus pipirus dėjau raudonus saldžius... šlykšti makalūzė gavosi...
Hobo, o ar tesingai išverčiau, smulkintuvu visą masę reikia susmulkint? Man neskanus būtent tas padažas gavosi. Kokį kinitiešką 5 prieskonių mišinį naudojai? Turiu omeny, kokio gamintojo? Ir konservuotas paprikas kokias, jei pameni?
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2006 01 23, 16:32)
be to prieskonių ir miltų tik 2 arbatiniai šaukšteliai, o ne šaukštai.

blush2.gif Sumaišiau table su tea... ax.gif Na, miltai, tai velniai nematė, bet prieskonių tiek padaugint.... doh.gif
Atsakyti
chutney yra nesaldi uogienė, o aštri, sakau aš keičiau heinz egzotišku padažu, nes nieko panašaus neradau. pipirus raudonus, be to tu per daug pridėjai prieskonių ir miltų, reikia po 2 a.š., o tu dėjai 2 v.š. prieskoniai saldvos. jo mase smulkintuvu reikia pervaryt.
Atsakyti
Jo, supratau, kiek pamenu tas skonis, tikriausiai, dėl tų prieskonių ir buvo sugadintas. Žinai, bet man ir ta paprika konservuota, tai ką aš žinau... nelabai tiko. Bet kokiu atveju, daugaiu nesiryžčiau to pačio kartot ax.gif Geriau kokį naują receptą pasiimsiu ir produktus pagadinsiu biggrin.gif Nors paskutiniu metu sekasi, kai tokie šalčiai, nieko daugiau nesinori, tik namie sedėt ir valgyt daryt, daug eksperimentuoju su naujais receptais, bet sekasi ax.gif Atsiprašau, nukrypau ne į temą..
Atsakyti