Čia Hobo nurodyto recepto vertimas (atiprašau dėl klaidų ir netikslumų):
Penkių skonių mango viščiukas
Produktai:
1 didelis mango
6 vidutinės saldžios marinuotos paprikos, manau, kad ir žalia tix (bent taip aš suprtau, nes Peppadew yra American Product Line)
3 šaukštai mango salotų (kiek suprantu konservuotų)
100g graikų jogurto
2 šaukštai kinų penkių prieskonių mišinio
2 šaukštai miltų
pusės citrinos sulčių
druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
4 viščiukų krūtinėlės, be odos ir kaulų
1 šaukštas saulėgrąžų aliejaus
1 šaukštas medaus
Garnyrui
plonai suplaustytos 2 paprikos
susmulkintos šviežios petražolės
Paruošimas
1. Perpjauti mangą išilgai per pusę, iš abiejų kauliuko pusių. Nulupti ir supjaustyti didokais gabalais.
2. Sudėkite pusę mango gabalėlių į smulkintuvą, pasilikdami taisyklingiau supjaustytus gabaliukus. Pridėkite papriką, mango salotas, jogurtą, penkių prieskonių mišinį, miltus ir citrinos sultis, susmulkinkite iki vienalytės masės. Pagardinkite druska ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
3. Supjaustykite viščiuką pieštuko storio juostelėmis ir pagardinkite druska ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
4. Įkaitinkite didelę be rankenos keptuvę ant didelės ugnies. Įpilkite aliejų, sudėkite vištieną, paskleiskite po keptuvę ir supilkite medų.
5. Pakepkite 2-3 min ant kaitrios ugnies, kol parus ir apkeps (jei naudojate mažą keptuvę, viščiuką kepkie per du kartus).
6. Supilkite mango padažą į keptuvę ir maišykite kol padažas sutirštės. Sudėkite atidėtus mango gabalėlius.
7. Paragaukite, jei reikia paskaninkite ir sudėkite į lekštę, sudėkite papriką, petražoles.
8. Patiekite su virtais ryžiais.
Šiandien vakare pabandysiu pagamint.
Stop waiting for school to end, for a return to school, to lose ten pounds, to gain ten pounds, for work to begin, to get married, for Friday evening, for Sunday morning, waiting for a new car, for your mortgage to be paid off, for spring, for summer, for fall, for winter, for the first or the fifteenth of the month, for your song to be played on the radio, to die, to be reborn
before deciding to be happy. Enjoy every moment.