gal galėtumės keptuvės su priedais foto įdėti? ir kaip jums atrodo, ar ji ilgai laikys, ar kokybiška, nes kaina tai tikrai labai maža...
Bea, mes buvom Rimi tą pigų voką nusipirkę. Tai nelabai ką gero galiu pasakyti Labai greit pridegė ir surūdijo. Tada nusipirkom Tefal Termospot. Naudoju tris metus. Berods, 2002 metų rudenį pirkau. Dabar mačiau jau dvigubai pigesnės nei mes pirkom, Ermitaže apie 55 Lt tekainuoja. Ainu nuotraukos ieškot
Kokią "skanią"temą radau ...Niekad nebuvau užsukus pas jus,kinietiško maisto mėgėjos...Patyrinėsiu dar ką skanaus turit...
Tiesa,tas keptuves aš irgi mačiau IKI,užfiksavau,bet kažkokia netikra kaina pasirodė--apie 20lt...Bet gal verta ???
Tiesa,tas keptuves aš irgi mačiau IKI,užfiksavau,bet kažkokia netikra kaina pasirodė--apie 20lt...Bet gal verta ???
Va tokią mes turim keptuvę:
http://images.google.....4-28%20cm.jpg
Ermitaže tokios yra. Manau, kad Egoist teisi. Skūpas moka du kartus. Ant savo kailio esam išbandę
http://images.google.....4-28%20cm.jpg
Ermitaže tokios yra. Manau, kad Egoist teisi. Skūpas moka du kartus. Ant savo kailio esam išbandę
SALDŽIARŪGŠTĖ VIŠTIENA
- 500g vištienos filė;
- 1 mažesnis indelis konservuotų kubeliais pjaustytų ananasų;
- FELIX Sweet&sour padažas (kiniškas saldžiarūgštis padažas su ananasais, 310g, perku IKI aba Maximoj. Įdedu foto, kad žinotute kokį pirkt )
- šaukštelis krakmolo;
- truputis kario
- šaukštas medaus (čia tik time kurie mėgsta saldžiau)
- 4 pokeliai po 100g ryžių.
Pakepu 5- 10 min nedideliais gabalėliais supjaustytą vištieną, suberiu į keptuvę (tokia, kaip jūs čia aptarinėjate ) ananasus, medų (kas nori saldžiau), kario ir dar keletą minučių patroškinu. Šaukštelį krakmolo išmaišau ananasų sirupe ir maišydama supilu į keptuvę. Pakaitinu maišant dar 3-5 minutes ir duodu į stalą su per tą laiką išvirusiais ryžiais. Paprastai dedu aplink ryžius o lėkštės vidury vištieną. Gaminau gal jau kokį šimtą sykių, o sumastė receptuką mano brangusis, kuris labai mėsta ką nors eksperimentuoti. Šiandien kaip taik tai gaminau, užtruko lygiai pusė valandos, labai jau paprastas gaminimas, na o jau skonis... patikėkit
- 500g vištienos filė;
- 1 mažesnis indelis konservuotų kubeliais pjaustytų ananasų;
- FELIX Sweet&sour padažas (kiniškas saldžiarūgštis padažas su ananasais, 310g, perku IKI aba Maximoj. Įdedu foto, kad žinotute kokį pirkt )
- šaukštelis krakmolo;
- truputis kario
- šaukštas medaus (čia tik time kurie mėgsta saldžiau)
- 4 pokeliai po 100g ryžių.
Pakepu 5- 10 min nedideliais gabalėliais supjaustytą vištieną, suberiu į keptuvę (tokia, kaip jūs čia aptarinėjate ) ananasus, medų (kas nori saldžiau), kario ir dar keletą minučių patroškinu. Šaukštelį krakmolo išmaišau ananasų sirupe ir maišydama supilu į keptuvę. Pakaitinu maišant dar 3-5 minutes ir duodu į stalą su per tą laiką išvirusiais ryžiais. Paprastai dedu aplink ryžius o lėkštės vidury vištieną. Gaminau gal jau kokį šimtą sykių, o sumastė receptuką mano brangusis, kuris labai mėsta ką nors eksperimentuoti. Šiandien kaip taik tai gaminau, užtruko lygiai pusė valandos, labai jau paprastas gaminimas, na o jau skonis... patikėkit
O aš šiandien pirmą kartą gaminau "kinišką" maistuką, ir, atrodo, labai pavyko... Visi kirto apsilaižydami. Jau neatsimenu, kuri mamytė rašė čia receptuką, bet tai buvo vištiena su saldžiarūgščiu padažu - ne kokiu pirktiniu, o pasidarytu. Super skanu, ir ačiū jums, kad dalinatės receptukais!
QUOTE(Vita333 @ 2005 11 26, 15:40)
SALDŽIARŪGŠTĖ VIŠTIENA
- FELIX Sweet&sour padažas (kiniškas saldžiarūgštis padažas su ananasais, 310g, perku IKI aba Maximoj. Įdedu foto, kad žinotute kokį pirkt )
- FELIX Sweet&sour padažas (kiniškas saldžiarūgštis padažas su ananasais, 310g, perku IKI aba Maximoj. Įdedu foto, kad žinotute kokį pirkt )
Norejau jau tave vita uzsipulti ;-), ka cia siulai gatavus padazus, dar suslaviciaus. Bet perskaiciau gamybos procesa ir taip supratau, kad tu ji siaip perki, tik i saldytuva ideti, nes i patiekala taip ir neidejai :-)
QUOTE(Egoist @ 2005 11 26, 19:55)
Norejau jau tave vita uzsipulti ;-), ka cia siulai gatavus padazus, dar suslaviciaus. Bet perskaiciau gamybos procesa ir taip supratau, kad tu ji siaip perki, tik i saldytuva ideti, nes i patiekala taip ir neidejai :-)
Na tikrai neįrašiau, pamiršau , ale dedu tikrai, nes jei nėra laiko ilgai būti virtuvėje, tai ir tokiu būdu galima pasigaminti saldžiarūgštę vištieną. O suslavičoiaus ne visi produktai yra blogi. Tačiau manau tema ne apie tai , o apie tai kaip ir ką kiekviena gaminam
Ačiū už surastą klaidą
QUOTE(Vita333 @ 2005 11 26, 20:01)
Na tikrai neįrašiau, pamiršau , ale dedu tikrai, nes jei nėra laiko ilgai būti virtuvėje, tai ir tokiu būdu galima pasigaminti saldžiarūgštę vištieną. O suslavičoiaus ne visi produktai yra blogi. Tačiau manau tema ne apie tai , o apie tai kaip ir ką kiekviena gaminam
Ačiū už surastą klaidą
Ačiū už surastą klaidą
Taip - kaip gaminam. Bet ne - ka. "Ka" mes jau nusprendem - kinu virtuve aptarinejam ir negirdejau, kad kinu virtuvej suslavicius butu naudojamas. Atleisk - be pykcio :-), bet gatavu padazu naudojimas, man labai blogo skonio virtuveje zenklas. Jau nekalbant apie tai, kad tai nesivadina - kinu virtuve.
QUOTE(Reniss @ 2005 09 12, 09:24)
Aš tai radau tokį neblogą receptuką: reikės 400 g. vištienos ir šaldytų daržovių maišelį (aš tai renkuosi "Bonduell" ir saldžiarugčio padažo (jį radau jau pagaminta parduotuvėj). Vištieną apkepama po to dedamos daržovės ir padažas, pakaitinama 10 min.
O gal kas žinote kaip pasigaminti saldžiarūgštį padažą ant apkeptų daržovių?