Įkraunama...
Įkraunama...

Grafika

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Mano darbas
"Angelo sapnas"
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif koks grozis!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif
laaaabai grazu, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Grafikai priskiriama labai daug ir tušas ir paprastas pieštukas, ir spalvota, ir juodai balta grafika.... Jeigu kam idomu klauskit, galiu daug papasakot, kaip ir kas... Gaila, bet aš kažkaip savo grafikos nefotografuodavau, o dabar gaila... Na bet presas jau stovi namie... beliko tik dirbtuviu sienas perdazyti ir pirmyn 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
na as tai apie grafika nenusimanau visiskai nieko, as tik ja groziuosi wub.gif nes nu man labai patinka bigsmile.gif
kartais pati ka nors papeckelioju... na aisko grafika mano peckeliojimu nepavadinsi... nes neraukiu nieko... tai gal labiau eskizais butu galima pavadinti...
o tavo darbeliai puikus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš čia dar naujokė, bet šiek tiek užsiimu grafika, ketinu studijuoti ją.
Visų labai dailūs grafikos darbai wub.gif
norėčiau ir aš parodyti kelis savo darbelius 4u.gif
Lino raižinys (maždaug 40x50 cm)
user posted image
o čia spaudžiau ant laikraščio (tiksliau nuspaudinėjau klišę) ir vėliau karpiau ir dariau kompoziciją iš katinėlių
user posted image
Atsakyti
Migla, niu šaunuolė, manau, kad puiki pradžia, o po studijų visai būsi super smile.gif sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
TingiKace, ačiū 4u.gif Dar įkeliu kelis darbelius darytus praeitą rudenį
Čia tas pats su katinuku, tik kad karpiau linoleumą ir skirtingais dažais dažiau, susidėliojau kompoziciją ir atspaudžiau
user posted image
ir čia keletas spaudinių sausos adatos. Išsiraižiau 4 plokšteles- šakelė su lapais ir obuoliais, šakelė su žiedukais, šakelė be lapų ir kamienas. Įvairiai komponavau, spaudžiau per kelis kartus kad atrodytų lyg visas medis su obuoliais arba žiedais (čia įdedu kur 1 šaka žydi kitos su obuoliais)
user posted image
o čia paprastai jau atspaudžiau su visom šakelėm
user posted image
Atsakyti
sveikos. skaiciau susizavejusi sita tema, bet nelabai ka supratau... siaip bendro su menu turiu nemazai, bet kaip reikia grafikos spaudinius daryti nelabai turiu supratimo?

linoleuma: israizai atvirksciai nei nori kad butu atspaustas vaizdas, istepi dazais ir uzdedi ant lapo, atspaudi kaip iseina.

medis: tikriausiai panasiai speju? kaip ta medi jus naudojat, medzio plokste ar kaip? cia ji israizyt ar dar ka idomaus galima is jo padaryti? cia tikriausiai spaudimo be tam tinkamos masinos neapsieisime?

sausa adata: kas tai per daiktas? kaip ta adata naudot? uztepi dazus ir su adata piesi ant tu dazu? o paskui atspaudi ant kito lapo?

man labai patinka Bubola darbelis su drieziukais baltais, be spalvos. kaip toki spaudini isgauti? kaip tie drieziukai cia israizyti ir su kuo spausta, kad taip iskile? wink.gif lapas turi buti sausas spaudziant ar slapias? kaip namu salygomis galima butu tai padaryti? ta prasme jei nera presiuko ;/
Atsakyti
LAbai liuks darbeliai! imesiu ir as savo pora jusu teismui smile.gif)

http://img55.imagesh.../3479/g1vc2.jpg

http://img98.imagesh...copyofg2jk0.jpg
4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neret: 15 lapkričio 2008 - 13:33
Nemokejau normaliai ideti doh.gif , idesiu graziau biggrin.gifD

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Suzaveta sitais darbais likau wub.gif Labai profesionalus first.gif
Atsakyti