Įkraunama...
Įkraunama...

Grafika

QUOTE(Bianca @ 2007 03 12, 15:33)
galima truputį ir atvirkščiai dirbti - užtepti dažus ant plytelės, tada uždėti lapą ir tik tada piešti pieštuku ar tušinuku ant lapo, tuomet efektas kitoks pavyksta smile.gif

thumbup.gif Žinok, dar turiu tokių darbelių, kai pati lankiau darželį (mamos portretas mamų dienai)biggrin.gif ,pamenu kaip sunku mums būdavo dalniuko neprispausti, tai tie darbeliai ir išeidavo tokie-piešinys+ vaikiški pirštukai , delniuko fragmentai...O darydavo auklėtojos grynai taip-stiklas, smirdantys dažai ax.gif ...
Atsakyti
Labai labai nuostabūs darbeliai... thumbup.gif Man ypač patiko sraigės... Bet, jūs čia pakalbėjot tokiom aukštom frazėm, kad aš visiškai nesupratau, kaip ir su kuo tie grožiai kuriami... 4u.gif O šiaip tai nuostabu... Ir aš norėčiau taip mokėt... blush2.gif
Atsakyti
Grafika yra gerai smile.gif
Man irgi kazkada labai patiko... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Nu idomi temele, tik va galiu jumi duoti daug pastabu ir pamokymu, nes turiu sios specialybes aukstaji issilavinima ir sioki toki (viso gyvenimo, dar neitin ilgas, bet...) patyrima blush2.gif
Tusas su plunksnele, kaip ir kai kuriais atvejais piestukas, yra ivardijama grafika, kaip zinome kaligrafija neatskiriamas menas nuo grafikos, o ji butent atliekama tusu...
Grafikos skirtingoms technikoms naudojami skirtingi spec. dazai, ksilografijai (medzio raizoniui) linoliaumo ir giliajai spaudai (ofortas, sausa adata, mecotinta ir t.t.), kaipogi litografijai (akmens spauda) - tai jau prof. technika bigsmile.gif
Monotipijai siaip naudojami giliosios spaudos dazai, bet mes studijuodami taupydami pinigelius ir su ksilografiniais pachimicindavom cool.gif

Taigi, jei kam bus kas idomu ir kaip teisingai reikia viska daryti ir lavinti savo menini patirima, tai stengsiuos padeti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2007 03 14, 15:01)
Sveikos! 4u.gif
Nu idomi temele, tik va galiu jumi duoti daug pastabu ir pamokymu, nes turiu sios specialybes aukstaji issilavinima ir sioki toki (viso gyvenimo, dar neitin ilgas, bet...) patyrima blush2.gif
Tusas su plunksnele, kaip ir kai kuriais atvejais piestukas, yra ivardijama grafika, kaip zinome kaligrafija neatskiriamas menas nuo grafikos, o ji butent atliekama tusu...
Grafikos skirtingoms technikoms naudojami skirtingi spec. dazai, ksilografijai (medzio raizoniui) linoliaumo ir giliajai spaudai (ofortas, sausa adata, mecotinta ir t.t.), kaipogi litografijai (akmens spauda) - tai jau prof. technika bigsmile.gif
Monotipijai siaip naudojami giliosios spaudos dazai, bet mes studijuodami taupydami pinigelius ir su ksilografiniais pachimicindavom cool.gif
Taigi, jei kam bus kas idomu ir kaip teisingai reikia viska daryti ir lavinti savo menini patirima, tai stengsiuos padeti! 4u.gif

ačiū lab i už pataisymus smile.gif nes pati llankiau tik grafikos paskaitas smile.gif tiesiog, mes, o tiksliau mūsų kolegija, taupydama pinigus pirko ir medžio raižiniams ir linoleumo technikai ir kartono technikai tuos pačius dažus, todėl net jų pavadinimo neįsidėmėjau blush2.gif o čia viskas buvo perkama taupumo sumetimais biggrin.gif labai malonu, kad įsijungė ir PROFĖ šios dalyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2007 03 14, 21:52)
...medžio raižiniams ir linoleumo technikai ir kartono technikai tuos pačius dažus, todėl net jų pavadinimo neįsidėmėjau  blush2.gif

Niu smagu ir man matyt besidomincius 4u.gif
o siaip medzio, linoleumo ir kartono raiziniams mes taip pat naudojom tuos pacius dazus, tai manau, kad taip ir turi buti, o juos ale vadinom ksilografiniais dazais. Ksilografiniai ir giliosios spaudos dazai skiriasi konsistencija ir "lipnumu", bet is bedos galima ir su tais paciais spausti thumbup.gif
Atsakyti
Ir kur visos dingusios??? smile.gif
Matyt mazai kam idomu ir mazai kas tai daro blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligrafi @ 2007 03 21, 18:51)
Ir kur visos dingusios??? smile.gif
Matyt mazai kam idomu ir mazai kas tai daro blink.gif

Tiesiog mažai įdėta darbų-kai nėra ko pamatyti, vien kalbos neįdomu ax.gif Aš, pavyzdžiui neturiu ko įdėti-senai tuo neužsiimu, tačiau tos , kurios daugiau išmano, galėtų įmesti kokių nuorodų ar tiesiog savo darbelių mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat labai noriu pasigrozet grafikos darbais. Mano karpinius daznai zmones painioja su grafika. Karpiniu tai galiu pridet, bet grafikos tai schmoll.gif g.gif lotuliukas.gif Laukiam drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://s159.photobuc.....fikos darbai/

stai mano darbeliu nuoroda smile.gif
Atsakyti
oi kokia faina tema radau thumbup.gif nieko nenusimanau aoie grafika visiskai nei kaip ir kas daroma nei su kuo, bet galiu pasakyti , kad labai grazu. todel idomu butu suzinoti kaip tas yra daroma. nuo pagrindu. gal kokiu nuorodu yra?
Atsakyti
Visada zavejausi grafika bet pati turbut niekada neismoksiu blush2.gif
pasiskaitineju cia pas jus tiek man nepazystamu zodziu doh.gif ty techniku
Atsakyti