Sveikos merginos,
Prasau pagalbos, gal galetumete rekomenduoti seimininke Mazeikiuose? Kokios kainos eina siais metais? Prasau info....
Sveikos merginos,
Persiskaiciau visa tema, pasirinktau kontaktu bandysiu skambintis. Noriu paklausti, tu kuriu vestuves jau praejo.
seimininkiu darbo kainos kaip ir aiskios, bet kiek mazdaug gavosi maistas zmogui be seimininkiu darbo... kad orientuotis galeciau kiek reikia pinigeliu ant to maisto.
aisku su alkoholiu, ar be, su saldziu stalu ar be irgi parasykit;)0
aciu.
Persiskaiciau visa tema, pasirinktau kontaktu bandysiu skambintis. Noriu paklausti, tu kuriu vestuves jau praejo.
seimininkiu darbo kainos kaip ir aiskios, bet kiek mazdaug gavosi maistas zmogui be seimininkiu darbo... kad orientuotis galeciau kiek reikia pinigeliu ant to maisto.
aisku su alkoholiu, ar be, su saldziu stalu ar be irgi parasykit;)0
aciu.
QUOTE(rusaite @ 2011 02 26, 20:53)
Na, vistos niekaip neisfarsiruociau uz 20 lt. kg., vien grietineles pokelis 5 lt., o kur visa kita, nebent batono prifarsiruota vista Nezinau
aš turiu šeimininkę su kuria dirbu jau 8 mėn. nei karto nenuvylė. Vyniotiniai ir įdaryti gaminiai tobuli.
viščiuko farširavimas 40 lt. + viščiukas apie 15 lt. + 1 kg. file 14 lt. + grietinėlė 5 lt.+ prieskoniai, kiaušiniai, džiovinti vaisiai....'
išeina 1,5-1,8 kg. viščiuko apie 80 lt.
tai kas už 20 lt gaunasi
Sveikos merginos,
gal Jus mane isgelbesit. liepos 28d. vyks musu vestuves Minges kaime Klp. raj. (apie 30 zmoniu). Bet vis dar neturime uzsisake maisto. Gal zinote kur rasti geras seimininkes??? buciu labai dekinga uz info....
gal Jus mane isgelbesit. liepos 28d. vyks musu vestuves Minges kaime Klp. raj. (apie 30 zmoniu). Bet vis dar neturime uzsisake maisto. Gal zinote kur rasti geras seimininkes??? buciu labai dekinga uz info....
Sveikos, gal kas zinot kas dekoratyviai drozineja vaisius (karvingas) kaune ar apie kauna, buciau labaidekinga uz bet kokia info az
QUOTE(*Bruknee* @ 2010 06 05, 09:39)
50-60 lt yra normalios rajoniniu seimininkiu kainos ir i ja ieina ir maistas ir darbas valgiarasty turi neprastesny nei kavines vat tik reik gerai ju paieskoti
gal galetum parekomenduoti ta gera seimininke
sveikos. gal kas gali parekomenduot geru seimininkiu vestuvem. vestuves vyks netoli elektrenu rugpoj 4d. ir gal kas zino kainas su savo pruduktais? vestuves vyks dvi dienas
QUOTE(Liepsnelyte @ 2012 04 23, 22:48)
Uz tokia kaina ir su ziburiu nerasit
Ir as neisivaizduoju, nebent maistas is Maximos supirktas. O gal tik as cia tokia neišmanėlė
QUOTE(rusaite @ 2012 05 07, 17:53)
Ir as neisivaizduoju, nebent maistas is Maximos supirktas. O gal tik as cia tokia neišmanėlė
vat ir man tai nesuprantama , bet greitu metu dalyvausiu sventeje kur yra tokie ikainiai. Reiks apziuret ir ivertint.
mes uzsisakeme seimininkes, eina dviese, 4 dienas, po 150lt dienai, an total ganasi 1200lt plius musu maistas aisku, jos stalus apziuri, papildo ir pan... as nemanau, kad cia didele suma