Sveikos neseniai buvau vestuvėse,labai patiko stalas. Ir skanu ir gražiai papuoštas, neperkrautai,saikingai,tiesiog liuks Jaunosios mama mano mamai sakė,kad dar ir labai pigiai,nes nemažai ką šeimininkės naudojo iš savo daržo/sodo, ir šiaip labai stengėsi tik pigiau gautųsi (na toks pageidavimas buvo). Su viltim, kad mes su MB kada nors visgi tuoksimės įkišo numerį Na,kadangi tuoktis nesiruošiu,tai gal kuriai nors iš jūsų prvers +37065079882 dirba aplink Alytų,bet sakė ir iki Kauno važiuotų (dėl Kauno klausiau dėl visa pikta,jei netikėtai sugalvotumėm,kad reik apsivest ) tai gal ir kitur pavažiuotų
sveikutes mamytes, pries savaite buvau vestuvese, labai nustebino seimininkiu darbas....tikrai viskas labai skanu, isradingai pateikta, daug naujoviu....
beje seimininkes is mazeikiu, jei kam reikia numerio parasykit man i az , atsiusiu.... dar galesiu ir foto prideti, nes nusifotkinau beveik visa stala
o kam reikia tik nr tai va.... +37062370798
beje seimininkes is mazeikiu, jei kam reikia numerio parasykit man i az , atsiusiu.... dar galesiu ir foto prideti, nes nusifotkinau beveik visa stala
o kam reikia tik nr tai va.... +37062370798
niekur nerandu kiek siais laikais seimininkes ima uzmokesti?? gal ka zinote , siiap cia butu klp kraste , kogero vilniuje brangiau
QUOTE(berta75 @ 2009 07 23, 22:15)
Savaitgali buvau vestuvese.Seimininkavo labai miela moteryte is Vilniaus.O maisto gardumelis Uzsirasiau jos telefoniuka :8 605 91900 Valentina
Mes užsakinėjome pas Valentiną maistą krikštynoms. Prisikaičiau čia liaupsių, kaip viskas skanu, o dar ji pati netingi sau uodegą pasikelti, kad viskas pas ją tiesiog dieviška. Turiu pasakyti, kad maisto skoniu tikrai nusivyliau
Nežinau, gal mano lūkesčiai buvo per dideli... Bet maistas buvo eilinis. Tiesa, jo buvo daug - tikrai užteko ir dar liko, tačiau tikėjausi kažko daugiau.
Na, ir kaina, sakyčiau, buvo gerokai per didelė. Žmogui 75 LT. Į tą kainą ji įskaičiavo karštą, užkandžius, staltiesių ir indų nuomą (siūlė savo indus, kad viskas būtų iš vieno komplekto, geriau atrodytų stalas). Mes patys dar turėjome nusipirkti gaiviųjų gėrimų ir pasirūpinti saldžiu stalu.
Žodžiu, manau, jai labai stipriai permokėjau.
Na, kad viskas nebūtų tik blogai, dar pasakysiu, kad maisto pateikimas buvo gražus
Sveikutes,
Gal kas samdetes Salduji Biskvita is Klaipedos?
Gal kas samdetes Salduji Biskvita is Klaipedos?
QUOTE(Nikita83 @ 2010 10 14, 13:39)
Kazkada sventem ten krikstynas ir dar pora gimtadieniu. Tuo metu virtuve buvo gera Kaip dabar - nezinau, bet gal niekas i blogaja puse nepasikeite
Na pasipasakosiu ir as
Visai atsitiktinai teko pabendrauti su nuostabiom seimininkemis is Birstono pirmas kartas buvo liudnas ,ne tai buvo gedulingi pietus,taciau antra kart susitikome linksmesniu reikaliuku-jubiliejus.sventeme E.Marciulionio sodyboje(prienu raj.),seimininkes neturi nuolatines vietos ta prasme nedirba vienoj sodyboj,vaziuoja kur reikia
Maisto skonisss grozis,visi liko patenkinti,nei vieno nusiskundimo.Beje ju vardai Maryte ir Valyte.Zinau kad daugiausiai tai sioj sodyboj yra dirbe.
Jei ka domins parasykit i AZ atsiusiu numeriuka,tikrai neapsiriksit!!!
Visai atsitiktinai teko pabendrauti su nuostabiom seimininkemis is Birstono pirmas kartas buvo liudnas ,ne tai buvo gedulingi pietus,taciau antra kart susitikome linksmesniu reikaliuku-jubiliejus.sventeme E.Marciulionio sodyboje(prienu raj.),seimininkes neturi nuolatines vietos ta prasme nedirba vienoj sodyboj,vaziuoja kur reikia
Maisto skonisss grozis,visi liko patenkinti,nei vieno nusiskundimo.Beje ju vardai Maryte ir Valyte.Zinau kad daugiausiai tai sioj sodyboj yra dirbe.
Jei ka domins parasykit i AZ atsiusiu numeriuka,tikrai neapsiriksit!!!
sveikos o man idomu kaip vyksta su tom seimininkem? ar jos ir indus turi savo?
Ivairiai yra, vienos turi, kitos neturi. Jeigu turi, tai ta seimininke uzsiemusi platesniais mastais Tada dirba ne viena, o turi visa savo komanda. Aisku ir kaina atitinkama. Kada jos dirba po viena( dvi), visa demesi sutelkia tik i maisto gaminima, nes vienai visko aprepti neimanoma. Cia tik mano nuomone, sakau is patirties
Sveikos merginos, noreciau kad kad pasiulytumet man seimininke, kuri butu ar tai is alytaus rajono ar ir lazdiju, varenors raj. ir pan butu malonu
Sveikos merginos,
Mes planuojam vestuves Dauksiagires dvaro sodyboje (netoli Prienu). Siaip viskas skamba labai graziai, bet gal kas turite atsiliepimu apie sia sodyba ir jos seimininke? Kaip ir susitarem del kainos, bet sutarties nepagalvojom sudaryti, bijau kad nepakeistu kainos paskutine minute...
Mes planuojam vestuves Dauksiagires dvaro sodyboje (netoli Prienu). Siaip viskas skamba labai graziai, bet gal kas turite atsiliepimu apie sia sodyba ir jos seimininke? Kaip ir susitarem del kainos, bet sutarties nepagalvojom sudaryti, bijau kad nepakeistu kainos paskutine minute...