Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių šeimininkės

2 dienoms gal truputi ir skurdokas stalas gautusi uz 50lt, bet mums kai 1 dienai tereikia, tai tikrai bus pakankamai mirksiukas.gif Beja nepaminejau, jog saldus stalas i kaina neieina, juo rupinsis mano mama, prikeps visokiu pyragu pyrageliu ir dar namini torta priedo prie pirktinio thumbup.gif ax.gif Tad badu tikrai nenumirsim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2010 06 05, 12:06)

2 dienoms gal truputi ir skurdokas stalas gautusi uz 50lt, bet mums kai 1 dienai tereikia, tai tikrai bus pakankamai  mirksiukas.gif  Beja nepaminejau, jog saldus stalas i kaina neieina, juo rupinsis mano mama, prikeps visokiu pyragu pyrageliu ir dar namini torta priedo prie pirktinio  thumbup.gif  ax.gif  Tad badu tikrai nenumirsim  tongue.gif

2 dienoms gal truputi ir skurdokas stalas gautusi uz 50lt, bet mums kai 1 dienai tereikia, tai tikrai bus pakankamai  mirksiukas.gif  Beja nepaminejau, jog saldus stalas i kaina neieina, juo rupinsis mano mama, prikeps visokiu pyragu pyrageliu ir dar namini torta priedo prie pirktinio  thumbup.gif  ax.gif  Tad badu tikrai nenumirsim  tongue.gif

Su vienu karštu ir šaltais įmanoma paruošti kuklų stalą ir valgyti tikrai bus, bet kaip rašė kad dviem dienom ir dar vakare du karšti ir kitą dieną pavalgyti tai tikrai nesutinku, nes ir pati šeimininkė dar turi nuo tos sumos po 8-10lt gauti už darbą, arba jei jau dirbtų kaip saviems ir visai neimtų pinigų.
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2010 06 05, 11:26)

Su vienu karštu ir šaltais įmanoma paruošti kuklų stalą ir valgyti tikrai bus, bet kaip rašė kad dviem dienom ir dar vakare du karšti ir kitą dieną pavalgyti tai tikrai nesutinku, nes ir pati šeimininkė dar turi nuo tos sumos po 8-10lt  gauti už darbą, arba jei jau dirbtų kaip saviems ir visai neimtų pinigų.

Su vienu karštu ir šaltais įmanoma paruošti kuklų stalą ir valgyti tikrai bus, bet kaip rašė kad dviem dienom ir dar vakare du karšti ir kitą dieną pavalgyti tai tikrai nesutinku, nes ir pati šeimininkė dar turi nuo tos sumos po 8-10lt  gauti už darbą, arba jei jau dirbtų kaip saviems ir visai neimtų pinigų.

Na mums bus reikalingas tik 1 karstas ir salti uzkandziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2010 06 05, 13:28)

Na mums bus reikalingas tik 1 karstas ir salti uzkandziai  smile.gif

Na mums bus reikalingas tik 1 karstas ir salti uzkandziai  smile.gif

Cia taikysiu ne jums, o aplamai. Merginos, daugiausia pinigeliu reik idet i papuosimus ir visus didelius sventinius patiekalus; farsiruotas zuvis, vistas, kelmus ir t.t. Jei tu negaminti, tai sanaudos pinigeliu mazesnes daug! As pavyzdziui, vien tauriu papuosimams su cukruotais roziu ziedeliais kiek pinigeliu turiu isleisti doh.gif O vestuvems visgi reikia tokiu groziu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusaite: 05 birželio 2010 - 20:12
QUOTE(rusaite @ 2010 06 05, 19:09)

Cia taikysiu ne jums, o aplamai. Merginos, daugiausia pinigeliu reik idet i papuosimus ir visus didelius sventinius patiekalus; farsiruotas zuvis, vistas, kelmus ir t.t. Jei tu negaminti, tai sanaudos pinigeliu mazesnes daug! As pavyzdziui, vien tauriu papuosimams su cukruotais roziu ziedeliais kiek pinigeliu turiu isleisti  doh.gif  O vestuvems visgi reikia tokiu groziu  wub.gif

Cia taikysiu ne jums, o aplamai. Merginos, daugiausia pinigeliu reik idet i papuosimus ir visus didelius sventinius patiekalus; farsiruotas zuvis, vistas, kelmus ir t.t. Jei tu negaminti, tai sanaudos pinigeliu mazesnes daug! As pavyzdziui, vien tauriu papuosimams su cukruotais roziu ziedeliais kiek pinigeliu turiu isleisti  doh.gif  O vestuvems visgi reikia tokiu groziu  wub.gif

Visiskai nesutinku schmoll.gif pries tai mes irgi planavom nemazas vestuves, bet iki tokiu smulkmenu tikrai nesikabinejom ir net nesiruosem svaistyti pinigu blush2.gif doh.gif Koks skirtumas kokios tos taures ir ar bus tos farsiruotos zuvys 4u.gif Svarbu kad butu ko valgyti, kad jaunieji butu grazus ir laimingi, na ir dar geras fotografas mirksiukas.gif o visa kita nera taip jau svarbu, galima issiversti ir be smulkmenu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos! Gal kas nors galėtų rekomenduoti puikias šeimininkes 40 - 50 žmonių vestuvėms Kaune, Kauno apskrityje?.. smile.gif
Atsakyti
Laba diena, gal parekomenduotumete seimininkes Utenos, Zarasu rajone?
Atsakyti
Sveikos busimos nuotakos 4u.gif

buvau vestuvese ana savaitgali ir labai buvau patenkinta seimininkemis, nusprendziau pasidalinti su Jumis ir mano draugai labai liko patenkinti. Maistas buvo skanus, labai gerai apskaiciavo kiek maistelio reiks, nes nereikejo nieko ismesti, puikiai padaryta kalkuliacija, matyt patirtis daro savo, nes man ir mano draugei iskart pasirode, kad bus mazai visko, kazkoks nerimas buvo, bet istikruju maisto uzteko, visi buvo sotus ir dar liko kelioms dienoms kazko uzkasti siaip. Taigi, jei reikia kontaktu - rasykite. Vestuves buvo prie Vilniaus, tai atvaziavo, gal sutiktu vaziuoti ir i kitus miestelius, reik dometis. beje ir kaina labai superine thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri užsakinėjote maistą bei šeimyninkes iš Maisto Fabriko?
Ačiū
Atsakyti
dar kartelį sveiki, gal tuo pačiu būtų šiek tiek nuomonių ir apie Gerą Maistą.
Ačiū.
Atsakyti
Rinkomes maista is restorano La Provance, nes reikejo europietiskos virtuves.

Viskas pasakiskai grazu, skanu ir laiku.

Padavejai tikri profesionalai, grazu buvo ziureti, kaip sukosi.

Be to, sukonstravo musu dangaus zibintus, padejo geles pergabenti i kambarius bei pasirupino muzikos pratesimu darba baigus DJ. smile.gif

Zodziu, tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal kas galėtų parekomenduoti gerą šeimininkutę Panevėžyje. Noriu pagalbos krikštynoms (~20 žm.) Padirbėti reiktų neilgai. Norėčiau tik, kad karštus paruoštų (nes pati neišmanau kaip susisukti ir viska suspėti doh.gif) ir kažką dar iš šaltų, kad stalas nebūtų tuščias. Žodžiu kukliai ir skaniai thumbup.gif
Atsakyti