2 dienoms gal truputi ir skurdokas stalas gautusi uz 50lt, bet mums kai 1 dienai tereikia, tai tikrai bus pakankamai Beja nepaminejau, jog saldus stalas i kaina neieina, juo rupinsis mano mama, prikeps visokiu pyragu pyrageliu ir dar namini torta priedo prie pirktinio Tad badu tikrai nenumirsim
Su vienu karštu ir šaltais įmanoma paruošti kuklų stalą ir valgyti tikrai bus, bet kaip rašė kad dviem dienom ir dar vakare du karšti ir kitą dieną pavalgyti tai tikrai nesutinku, nes ir pati šeimininkė dar turi nuo tos sumos po 8-10lt gauti už darbą, arba jei jau dirbtų kaip saviems ir visai neimtų pinigų.
Su vienu karštu ir šaltais įmanoma paruošti kuklų stalą ir valgyti tikrai bus, bet kaip rašė kad dviem dienom ir dar vakare du karšti ir kitą dieną pavalgyti tai tikrai nesutinku, nes ir pati šeimininkė dar turi nuo tos sumos po 8-10lt gauti už darbą, arba jei jau dirbtų kaip saviems ir visai neimtų pinigų.
Na mums bus reikalingas tik 1 karstas ir salti uzkandziai
Na mums bus reikalingas tik 1 karstas ir salti uzkandziai
Cia taikysiu ne jums, o aplamai. Merginos, daugiausia pinigeliu reik idet i papuosimus ir visus didelius sventinius patiekalus; farsiruotas zuvis, vistas, kelmus ir t.t. Jei tu negaminti, tai sanaudos pinigeliu mazesnes daug! As pavyzdziui, vien tauriu papuosimams su cukruotais roziu ziedeliais kiek pinigeliu turiu isleisti O vestuvems visgi reikia tokiu groziu
Cia taikysiu ne jums, o aplamai. Merginos, daugiausia pinigeliu reik idet i papuosimus ir visus didelius sventinius patiekalus; farsiruotas zuvis, vistas, kelmus ir t.t. Jei tu negaminti, tai sanaudos pinigeliu mazesnes daug! As pavyzdziui, vien tauriu papuosimams su cukruotais roziu ziedeliais kiek pinigeliu turiu isleisti O vestuvems visgi reikia tokiu groziu
Visiskai nesutinku pries tai mes irgi planavom nemazas vestuves, bet iki tokiu smulkmenu tikrai nesikabinejom ir net nesiruosem svaistyti pinigu Koks skirtumas kokios tos taures ir ar bus tos farsiruotos zuvys Svarbu kad butu ko valgyti, kad jaunieji butu grazus ir laimingi, na ir dar geras fotografas o visa kita nera taip jau svarbu, galima issiversti ir be smulkmenu
buvau vestuvese ana savaitgali ir labai buvau patenkinta seimininkemis, nusprendziau pasidalinti su Jumis ir mano draugai labai liko patenkinti. Maistas buvo skanus, labai gerai apskaiciavo kiek maistelio reiks, nes nereikejo nieko ismesti, puikiai padaryta kalkuliacija, matyt patirtis daro savo, nes man ir mano draugei iskart pasirode, kad bus mazai visko, kazkoks nerimas buvo, bet istikruju maisto uzteko, visi buvo sotus ir dar liko kelioms dienoms kazko uzkasti siaip. Taigi, jei reikia kontaktu - rasykite. Vestuves buvo prie Vilniaus, tai atvaziavo, gal sutiktu vaziuoti ir i kitus miestelius, reik dometis. beje ir kaina labai superine
Ačiū
Ačiū.
Viskas pasakiskai grazu, skanu ir laiku.
Padavejai tikri profesionalai, grazu buvo ziureti, kaip sukosi.
Be to, sukonstravo musu dangaus zibintus, padejo geles pergabenti i kambarius bei pasirupino muzikos pratesimu darba baigus DJ.
Zodziu, tikrai rekomenduoju.
Gal kas galėtų parekomenduoti gerą šeimininkutę Panevėžyje. Noriu pagalbos krikštynoms (~20 žm.) Padirbėti reiktų neilgai. Norėčiau tik, kad karštus paruoštų (nes pati neišmanau kaip susisukti ir viska suspėti ) ir kažką dar iš šaltų, kad stalas nebūtų tuščias. Žodžiu kukliai ir skaniai