QUOTE(Wunderbar @ 2010 06 05, 10:43)
Nesutikčiau su Jūsų nuomone. Už 50 litų galima laisvai padaryti maisto suaugusiam žmogui dviem dienom. Ir tai bus tikrai ne žuvų prišteliai. Jūs pagalvokite, jeigu galima net kavinėse pavalgyti kokį normalų kepsnį už 10-15 litų, o ten juk kainos ir taip užkeltos, tai už 50lt galima padaryti porą karštų, mišrainių, silkučių visokiausių, alaus stalą, ir dar lydekai įdarytai tikrai užteks. O kitai dienai sriubai ir kokiai mėsytei taip pat labai daug pinigų nereik. Jeigu galima surasti normalią sodybą su geru maistu ir nakvyne už 120lt, tai virėjos tikrai padarys pigiau. Man labai keistas toks mastymas, kad jeigu pigu - reiškias š. Tereikia galvą gerą ant pečių turėti ir idėjų nestokoti. Aš asmeniškai už 200lt padariau Naujųjų metų šventimui stalą dešimčiai žmonių, ir patikėkit, tikrai nieko netrūko, nors nesu jokia virėja, bet buvo įvairiausio maisto, mėsyčių, mišrainyčių, visokiausių sumuštinukų etc. O dar jei virėjos gauna daržoves ir mėsą pigiau, tai išvis
Nu čia tai nusigaravot
jei už 50lt galima,, 2karštus ir mišrainių, silkučių visokiausių, alaus stalą, ir dar lydekai įdarytai'' ir dar antrą dieną visko patiekti, turbūt ne Lietuvoje gyvenat
arba tie karšti balandėliai, kotletukai, pati ruošiu savo gimtadienius ir žinau kiek viskas kainuoja kai viena silkė 3lt kainuoja .o mėsa
kiek, ir visokios daržovės ir dar jug turi likti pačiai šeimininkei už darbą